Относно забавленията, Петя много се радва на лампите и прозорците, а над леглото имаме прозорец тип капандура с бяла щора...е умира си да я гледа тази щора- явно е много интересна

naiema, Петя кашля доста често, особено като се задави!
Биберони съм пробвала на Авент и д-р. Браун, като че ли вторите ми харесват повече, но тя Петя се дави от всичко- шише, гърда, ръка...
За повръщането- напоследък започна да повръща постоянно, не на фонтан, а пресечено мляко...Милен я нарича "масло-правец", защото понякога толкова гъсто го изкарва, че прилича на масло. Последните дни постоянно си лапа ръчичката и явно я лапа по-дълбоко, защото повръща от нея... Ходи разбери, гладна ли е, преяла ли е...като я познавам, по-вероятно е да не си е дояла, но пък постоянно връща

Доника

Лорини, наистина изглеждаш супер! Благородно ти завиждам, аз с тези кг...не знам кога ще заприличам на човек

Отосно нощното спане...Петя си спи нощем, откакто е родена (само една единствена вечер ме буди през час), но нали е малка и не наддава добре по едно време я буде, сега престанах, но ще видим до кога...Тя пък денем почти не спи, но явно всеки е различен...
Вчера намазах крустичките със зехтин. Намазах и главичката 3 часа преди баня, след това сложих шапчица. Преди и след къпане напарвих масаж с четка от естествен косъм...не виждам особен ефект, но ще продължа с опитите. Според мен би било супер ефикасно за бебчетата, които нямат много коса (но ние сме космати) , защото зехтинът размеква крустичките, а след това косъмчетата на четката нежно ги премахват.

Мини, честит рожден ден на принцеса Стефания

Хайде, оставям ви, че днес ще имам гости