Май-чета и Май-ки (3)

• 11 013
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
ще спестя за сега тоя разход. и без туй няма да издържи дълго по предназначение  Peace

птица - ако не намериш, свиркай да пращам нашия инхалатор. купуван е от ТСМ, ако това ти говори нещо - от малките е - тип преносими, вертикални, акумулаторен - не е нъжно да стои вързан - т.е. може да тичаш превита зад детето докато то търчи насам-натам  Mr. Green. върши не-лоша работа, но е по-неудобен от другите. мога да ти го пратя за временно ползване одкато намериш свойя си, защото ние и без туй не го ползваме - ако ми трябва, вземам от познати.
пп - в ла редут имаше за х 25-30 евро. може би е добре да провериш  Peace

# 166
Благодаря ви момичета,то ако е за 50лв.по добре да си го купя,Майче! Peace
Но ако някоя има линк да ми го прати да го видя.
Щото,тоя в болницата ми е ясен,слагат ми 2мг.вентолин и 10мин го диша.
Данче,ще го израсте то се знае,но източника е много относителен,станалото станало.
Аз си мисля,че поне тия пристъпи да ги няма иначе не чак толкова страшно.
Виж яслата ще се позабрави поне за сега.
Да се надявам при хубаво време да сме по добре.

# 167
# 168
птица - ето:
http://www.laredoute.fr/vente-sauna-facial-inhalateur-emoa-avec- … &numberpage=1
обаче доставката ще ти още към 10 Е. ако искаш, може да гопуснеш в обща поръчка - така ще намалее цифрата. или пък да се опиташ с някой код да си поиграеш, който би ти махнал доставката. аз ще поръчвам о някое време нещо, че имам ваучери за изпозлване, т.е би могла с мен да пуснеш, но не знам кога ще е това веме...

# 169
Майче,да такъв ми трябва,но в продовалника има едни влязох с отговор,ще чакам да видя дали отговаря на това,което търся,и ще ти пиша веднага!

Благодаря,от сърце пак на всички тук!!! Hug  bouquet
Не искам да натоварвам,темата излишно,всеки си има проблеми,но понякога се налага.

# 170
  • България
Миличката Ивана, дано наистина го израсте бързо  Hug
А гъби защо не давате? Аз й давам на Мая (защото  много ги обичам  Grinning), но тя не им е фен. А си спомням,ч е и аз като малка не ги обичах, а сега гъби ми дай.
За сладките, зрънчовците и боклуците съм се предала,защото то наистина стана, както кой беше писал, в къщи крием всичко сладко и ако някой я почерпи, яде като невидяла милата , е гледам да ограничавам  де , ама е голямо мрънкане.

# 171
Птица,  Hug дано скоро отшуми този проблем, много целувки на Ивана Heart Eyes

Мила днес обядва бейби царевица и заспа. Това е ново пет. А за меда- аз давам малко след годинката, но е на баща ми и съм сигурна в състава му. Мила много обича чай с мед, даже прави скандал ако не съм сложила, овесената каша също е с мед, от време на време филия с мед и масло. Още повече, че и Мечо яде мед, а тя му е фенка.
Да си я похваля- вече втори ден заспива на обед сама. Това е постижение за мен понеже досега винаги бях при нея и нали доскоро сучеше през деня. Много се гордея с порасналото си момиченце Grinning

# 172
А моето теленце днес отказва да спи  Tired

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 18:19 от KSI

# 173
За гъбите съм чела,че не се препоръчват за малки деца.Мисля,защото са трудносмилаема храна,макар че не съм сигурна това ли е точно причината

# 174
птица  fingerscrossed стискам палци,дано го израсне.

аз да си похваля детето-купих й ново гьрне ,и вече трети ден прави `чиш` в него.не само в него,де...и на столчето й сьщо,а и на много други места,но важното е,че има напредьк.

дупето й често е с обриви от памперсите и едва чаках малко да се затопли и я оставих по гащички.

честита баба марта!бели,румени,засмени!

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 00:50 от silvi@

# 175

Честита Баба Марта! Да са ни много здрави дечицата и да растат много щастливи. И ние да сме много здрави и да им даваме много любов!

Момичета, моля ви за прошка! Ако някога, някого съм обидила с мое изказване, не е било умишлено и не съм искала никого да нараня!  Hug
пък и да не ми простите, аз ще продължавам да ви досаждам и да пиша, щот си ви обичам, пък! smile3534

# 176
и от мен честита!

птица - няма защо да се извиняваш. затова сме се събрали тук - да си споделяме не само кое дете в колко часа си ляга и колко си. btw тоя път аз бях спамъра по въпроса/, а и нещата,които истинскини тревожат. дано все по-ги няма, а ако има такива, да си помагаме кой с каквото може   Hug

по повод празника, днес отивам на първия си скиорскиполу-ден. стискайте ми палци до обедно време, когато ще стане ясно щеме бъде ли или няма да ме бъде.

и за прошката - да ви кажа как филков ми 'поиска' прошка:
" дъ мъ прущааш - ма дъ знайш, чи тъй мъ кара. ку има нещо, няаа нищу...'   Joy

# 177
  • Варна
Честита Баба Марта!

Бъдете бели и червени, много здрави и засмени!

# 178
  • София

Баба Марта бързала,
мартенички вързала
бели и червени
на деца засмени!

Нека баба Марта донесе
много здраве и късмет!

# 179

Бъдете здрави и много щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт