Май-чета и Май-ки (3)

• 11 011
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Честита баба Марта!
Реших от днес да уча Ники да ползва гърне. За сега няма фал Praynig
Редактирам се, защото горното вече не е вярно Twisted Evil

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 16:08 от KSI

# 181
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Баба Марта носи пролетта,
здравето, щастието и радостта!
Пожелавам Ви ги от все сърце!

Днес Митето не ми даде да го закича с мартеница, щеше да се разреве, ако не му я бях махнала.  newsm78
KSI успех!

# 182
                 ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

# 183
Честита Баба Марта! Simple Smile
Кахърите бели, а бузките червени! Simple Smile

# 184
Честит женски месец и от мен! Hug
Честита Баба Марта! Laughing
То тия мартеници са за радост на децата.
Ивана,не я понася,голям зор беше да и я сложи кака и. Mr. Green
Да ама не,не я иска тя си знае нейната. :ooo
Поздрав!!!

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 19:46 от ptica

# 185
Честита Баба Марта!

Моя син също не щя мартеница. Аз му заших една за блузата, той ревна жестоко, взе да я дърпа, за една бройка да си съдере блузата.И му я свалих, нека си ходи без мартеници пък.

# 186
Честита Баба Марта! Здрави и засмени да сте   Heart Eyes

И прощавайте, ако има нещо, но нали затова сме хора- да грешим и да си прощаваме Laughing
Знам, че съпрузи не си искат прошка, защото те трябвало да си прощават постоянно

Ние цял ден бяхме на селото на мъжа ми, Мила не иска да спи, дивя на воля, но времето беше страхотно и по пътя заспа, ще видя до кога Rolling Eyes

# 187
Честита Баба Марта на всички! за прошката - да ме прощават всички, които съм обидила или засегнала (дано не са много)
както казва мъжа ми  - да почваме отначало
днес силно натоварващ ден - балет с Лора (детско представление), детски парти клуб, семейна сбирка за прошка беше ми голямо притеснение, как детето ще спи - ако искате вярвайте и двамата спаха на едно диванче у чичо ми, в стая с още 10 говорещи и обядващ хора (шумен обяд) аз бях  Shocked наистина в нас по търлъци ходим, кучето е най сериозно надзиравано да не лае...изобщо стройна организация. дори лора коята ляга с уговорки заспа  Thinking странна работа са децата не спират да ме изненадват

# 188
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Бели и червени, весели засмени Hug Heart Eyes

Моя син също не щя мартеница. Аз му заших една за блузата, той ревна жестоко, взе да я дърпа, за една бройка да си съдере блузата.И му я свалих, нека си ходи без мартеници пък.

Ха ха, все едно Гавриил описваш, само дето аз тотално се отказах след като като си изскубна с ярост мартеницата, която му завързах на ръката и после тази, която му закачих на блузата. Лудо дете Crazy

# 189
Не знам каква е тая ненавист към мартениците. Преди малко чак дойде моите да дърпа и да крещи  Shocked

# 190
Честита баба Мартата!Да сте бели и червени-румени,засмени!
Простете,ако някого волно или неволно съм обидила и вие простени да сте от Бога и от мен!

# 191
А пък Ники ме побърка. Закачих му мартеница, а той след малко почва да я дърпа: "Това пречи" Crazy Махам му я аз и след 10тина минути той се присеща и иска да му я сложа пак. И така много пъти днес Crazy

# 192
  food010Добро утро!А и ние бяхме вчера с мартеничките така/даже му я закачихме на гърба Wink/,само дето му купих една с много светещи диодчета и той се съгласи да я поноси-малко и така цял ден тожи-печи,сложи-пречи Joyама тая на гърба не пречи Laughing

# 193
  • България
Честита баба марта и от нас!
Много здраве и късмет!

Коко и той е от недолюбващите мартенички - от раждането си ходи с червено конче на ръчичката, а сега с тия мартеници се видях в чудо. Въобще не търпи на ръката, и от якето си ги маха - и аз се отказах - затова и ние сме без мартеница.

вчера времето беше прекрасно и се разходихме до селото на баща ми - та там видяхме кукери - не съм виждала от много години- такива с големи маски и страшни с много звънци на коланите - Калоян въобще не се уплаши - те му пипнаха нослено за здраве - ха дано..... Но явно вчера емоцията му беше голяма - и кукери ивсички баби и дядовци на куп и много хора още - като легна и в 0,00 часа се събуди с ужасен рев и така един час - малко се пооплаших, но после заспа. Може и зъб да е - щото ние още сме доста назад със зъбите - дано са тия прослувути кучешки най - сетне.
Аз днес съм на работа и утре.... #Cussing out

# 194
Много са ви умни децата. Здравето е Божия благословия. Няма баба боже и дедо боже, а марта е литературно народен герой.  Laughing EmbarassedРадвайте се на пролетта, която идва и да сте силни през каквото и да минавате. Живота е шарен. Но и бъдете и здрави и весели.
Аз ви простих, ха сега простете и на мен. Wink

Общи условия

Активация на акаунт