Май-чета и Май-ки (3)

• 11 007
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Здравейте! bye
Като чета тук явно всичките ни дечица са с еднакви магарии.  Мирела също не трая мартеницата и за минута, и посяга постоянно и моите да сваля. Laughing Лапешка работа. Но пък много се радва на обичая с въртенето на халва вчера, голям смях му удари nazemiata
Ние се прибрахме от гостуване при баби и дядовци. Мирела така бе превъзбудена два дни, че забрави за следобеднито си спане- не мога  и да  я сложа и се започва една истерия и бяга за д ане изтърве какво се случва без нея Mr. Green
Хайде лек ден за всички почиващи и работещи! Hug

# 196
Моето дете пък трае мартеничка,даже й се радва.Вързах й на ръчичката.

# 197
  • София
Румка, аватара ти е жесток!!!

# 198
днес понеже времето беше хубаво ходихме семейно в зоологическата - да похваля малкия сам, пеша без количка си обиколи цялата зоологическа, без носене  Shocked сега спи  Mr. Green
имаше и неприятен инцидент -спъна се и на една пейка си спука долната устна...нищо особено, но аз се панирах жестоко като текна кръв... Sick всичко е добре, но се храним внимателно

# 199
а ние днес семейно бяхме на ски. т.е. аз бях на ски-урок, а децата с баба и тати на шейнички. по обед аз върнах децата, а филков остана да кара. след 3ти ски-урок седин пич на име сашо, вече гордо мога да се похваля с успех - днес не паднах ни веднъж,карам на учебната писта и могада правя слалом със завои с променлив оспех по отношение на заобикалянето на поставени щеки. т.е. аз завоите си ги правя, но не винаги са около щеките  Mr. Green освен това, вече знам какъв ще ми е коледният подарък  Peace

# 200
  • София
xai   Hug

маик Купи си сега коледния подарък в SLS има 50% което си е супер оферта, ние се екипирахме цялото семейство от там преди няколко дена и в петък заминаваме дружно на Боровец /живи и здрави/.

п.п. Грешка под цялото семейство имах предвид аз и Митко се екипирахме за ски, малкото намаза едни ботуши, а мъж ми е в чуденка за ски или сноуборд щял да реши като пробва утре на Витоша ски ли му се кара или сноуборд  ooooh!

И Никол не искаше мартеницата, аз я слагам тя я маха и така десетина пъти след което се предадох   Whistling
Гледам за магарии си говорите мойта е чар в това отношение, а на всичкото отгоре и каскадиорка си пада  Mr. Green побеля ми косата за близо 2 години.

# 201
 bgчестит 3-ти март! bg

ира сьщо не позволи да й сложа мартеница,но аз и не настоявах,само ведньж пробвах.

ските и на мен ми е мерак да ги науча,ама все не се решавам.имаме приятел ски учител.неговата щерка е на 2г. и 4 м. и вече кара доста добре.
ние изкарахме 2 дни на `нашия балкан`-бодрост.хубаво време,много ядене и мьрзелуване  Wink

# 202
честит да е. ние вече опнахме знамето  Peace

кимба - а къде, моля, е магазинът? и колко чинат ски-обувките?

# 203
Честит 3-ти март!  bg и добро утро на всички
ние не сме скиори, но мисля да пратя лора на ски училище за пореден път, мачирски са добър избор

# 204
  • София
bg Честит 3-ти март! bg

# 205
Честит 3-ти март!

# 206
  • България
Честит празник на всички българи! bg
Дано дойдат по добри дни за нашата родина, щото ако продължим да живеем без правила и без никакъв ред, като роби - нищо добро не ни чака и такива като мен просто за назидание ще си ходят на работа (без никакъв смисъл на днешния ден) - а хората ще празнуват - че какво да празнувам, като то и националния празник на България "у нас не се зачита", каква ти европейска държава, нареждаме се зад ориенталските най - отзад .... сори ама ми е гадно. ...... Искам справедливост. Ама в това кризистно време всеки си трае.... и господарите се възползват от нас робите, айде да ни е честито българското достойнство.

# 207
  • Пловдив
Честит 3март на всички,
и честита баба марта,с закъснение!!!
Рядко се включвам напоследък в форума,но имах изпити,минаха успешно и сега съм по-свободна вече.
Искам да ви питам за зъбките,Ради е с много малко на още-има две долу,4 горе и сега завчера излезнал един кътник долу ???и аз се притесних  защо няма други зъбчета отпред долу,не трябва ли първо те да излезнат?
иначе тези двете предни зъбчета долу излезнаха преди една година?колкото пъти съм питала личния лекар ,все казва че не е проблем че излизат бавно?но той ще стане вече на две години ,и аз започвам да се притеснявам?

# 208
             bg Честит празник !!!!!!!!!!

vavka мисля че няма място за притеснение.На една приятелка на момиченцето също така неритмично избиват зъбките.Най вероятно ще избият повечето наведнъж.Изчисти си кутията защото немога да ти пратя лично съобщение.

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 13:41 от ..**НаТи**..

# 209
 bgЧестит 3-ти Март! Нека се гордеем поне днес, че сме българи bg

Вавка, не се коси и ние сме с малко зъби и също избиват неритмично, но важното е, че избиват. До преди малко мислех, че сме с 9 броя, но се разплака като заспиваше и видях горния кътник, че е избил. Значи горе има три по-следата и един кътник- щантава работа Laughing

Общи условия

Активация на акаунт