Май-чета и Май-ки (3)

• 10 997
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Нин,много добре изглеждате двете с Мира. Hug
Тини,страхотни снимки на страхотно място. Laughing
Прави ми впечатление,че все хубави места избирате как го правиш,къде ги търсиш.
Е то разбира се трябва време и пари,ама си струва.

При нас нищо ново,за сега сме добре пу......!
Вчера я пуснах за един ден на ясла,имаха празник на мама.
Предположих,че като ме види ще се гушне в мен.
И реших да се скрия при влизането,добре ама при опит да я снима ма и тя милата веднага се залепи за мен.И останахме като зрители до края на тържеството.
Смених преждевременно работата,че старата не ме устройваше като време и пари.
Писна ми от хора,които поне малко не проявяват разбиране към малки деца! Mr. Green

# 241
  • Варна
Добро утро!

Тежко спах тази нощ, кажете ползват ли биберони вашите и как ще ги отучваме.  passifierМоято си я бутнала някъде снощи бибата и не зная къде е  33uu , като дойде време за сън едно хленчене, реване , гивизене yahoo_49, накрая заспа без нея, но се събуди рано рано и се започна пак същото от снощи. Тежи ми главата ви казвам Tired smile3538

# 242
  • Перник
Добро утро!

Тежко спах тази нощ, кажете ползват ли биберони вашите и как ще ги отучваме.  passifierМоято си я бутнала някъде снощи бибата и не зная къде е  33uu , като дойде време за сън едно хленчене, реване , гивизене yahoo_49, накрая заспа без нея, но се събуди рано рано и се започна пак същото от снощи. Тежи ми главата ви казвам Tired smile3538

Калоян спря да ползва биберон някъде ок. 3 месеца. При вас мисля, че това е удобен момент за отучване. Измисли някаква историйка как вече е голяма и бибата затова е отишла при някое малко бебе, или нещо по-умно и убедително. Междувременно намери бибата и я скрий, да не вземе да се върне при вас  Mr. Green
Ох, да ви кажа, 2 дни не съм нон стоп с Калоян и го намирам страшно променен - говори все повече и по-разбираемо, даже почна да говори по телефона - доскоро само слушаше.

# 243
аз мисля лятото да махам биберона. трябва някаква сериозна смяна на обстановката, за да мине по-безпроблемо. морето е добър вариант. ще направим някаква сценка как рибите го вземат, ще го хвърляме от мостта край морето, ще обясняаме, че рибите ще ги занесат на малките бебета - не знам още - нещо от сорта ще е. ако сега просто го скрия, ежедневието няма да помогне за каузата.
камен има поне 4 биберона - 1 е в оборот, а другите стоят като резрева в чекмедже на кухнята в случай, че нещото се затрие. то редовно се затрива, аз редовно вадя резервен, вечерта пък, докато разчиствам, обикновено откривам загубения и така той става резервен. на тоя етап съм в състояние да отида до денонощната аптека ид а купя нов, ако някоя вечер се окажем без наличен атрибут. нямам нерви сега да се занимавам и с биберон. лятото ще е  Peace

# 244
Никол без биба не заспива.Като направи 2г. тогава смятам да я махаме.Като я махах на баткото беше трудничко.Тия приказки , че кучето я взело , че сме я дали на по - малко бебе , че сме я загубили и др. подобни не минаваха.Дори пробвах това с рязането на бибата.Всеки ден по малко , но той пак я смучеше , накрая изкарах резервната.Като направи две просто я изхвърлих.Една събота и неделя се приспивахме на ръце , на крака , с ревове по два часа преспиване и на третия ден пак си заспиваше сам без да я търси.
Снимките на всички са много хубави.
А сега .Добро утро Coffee

# 245
Добро утро и от нас Laughing

Мила взе да свиква вече да заспива без екстрите, а тази нощ се събуди само веднъж, което е върховно постижение. От време на време иска да ги види и целува и тогава се появяват тристата дявола в очите и само чака удобен момент да захапе. Помогнаха ми обясненията, че вече е голяма, кака, а тях ги даваме на бебетата. Напук на всички около мен, които ми твърдяха, че ще видя зор с отбиването, на мен ми се струва поносимо, дори май е по-добре, че разбира. И започна много да яде- снощи е изяла две долни бутчета Shocked

Птица, поздравления за новата работа, само да се хвалиш с нея  bouquet

# 246
...
на тоя етап съм в състояние да отида до денонощната аптека ид а купя нов, ако някоя вечер се окажем без наличен атрибут. нямам нерви сега да се занимавам и с биберон. лятото ще е  Peace
Това с пълна сила важи и за мен  Sunglasses Освен че смуче 'бибкатааа' задължително на заспиване, Мая все още пие по няколко пъти на ден адаптирано мляко с шише с биберон 0+.. какво да кажа повече Simple Smile Иначе яде гювеч с вилица  Laughing

# 247
  • Перник
Мамила, радвам се, че напредвате така добре с отбиването   bouquet

Птица, честита нова работа! Да е много доходна и скоро да ни се похвалиш с повишение!

# 248
  • Варна
не за мляко не пие никакво от 10 месечна, тоест от година вече, като се отби, по-късно и спрях и адаптираното, кисело не прие изобщо, и започна да вечеря с нас и й стигаше, после само с биберон и е заспала.

# 249
Аз пак да кажа за биберона. Много съжалявам, че го махнах още септември( той е в  шкафа де Mr. Green) И тези дни се замисляме с мъжо дали да не го върнем. Все по трудно почна да заспива. Няма много зъби и сега ще е чудото. Постоянно е с шишето с водата, но не пие а дъвче и вика "Зъба боли Shocked"

# 250
  • Перник
Смайлд, защо не пробвате да му дадете дъвкалка, от тия, които са пълни с вода и се охлаждат в хладилника може би. според мен ще е грешк ада връщате биберона щом е изкарал толкова без него  Peace

# 251
 HugДа, знам, изразих се малко преувеличено. НО положението е много зле когато ще се спи TiredИма такива, но тях само ще ги дъвче, а бибата си я смучеше и се унасяше. Всичко ще мине, само трябва да се държим Laughing

# 252
  • Перник
Всичко ще мине, само трябва да се държим Laughing

Така е  Hug

# 253
Няма изобщо да махам залъгалката за сега. Заспива си сам за минути благодарение на нея. Ще я махам след две годишна възраст. Теди до две и половина г. я ползва. После купихме колело и го разменихме за бибата  Laughing

# 254
ха-ха-ха
ама и сделка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт