Май-чета и Май-ки (3)

• 11 002
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
За заспиването се справям някак с приказки и не плаче, но през нощта като се събуди не минават приказки и гушкане- иска си циците и реве. През деня ги дава на бебетата, целува ги и ги прибира да спят, но през нощта е проблема Rolling Eyes

# 226
  • Бургас
tini7 чакаме снимки, не съм ходила на Мальовица от дете, а имам чудесни спомени ...
Ето снимки за който му се гледа Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=349255&pid=10890425

# 227
Красота, тини!

# 228
tini7 чакаме снимки, не съм ходила на Мальовица от дете, а имам чудесни спомени ...
Ето снимки за който му се гледа Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=349255&pid=10890425

няма да ти казвам какви спомени избликнаха само като видях станцията....баба ме води една зима и няма да я забравя
сега да те питам как се стига до там, че идея си нямам.. просто това ще е следващия ни маршрут...

# 229
  • Бургас
няма да ти казвам какви спомени избликнаха само като видях станцията....баба ме води една зима и няма да я забравя
сега да те питам как се стига до там, че идея си нямам.. просто това ще е следващия ни маршрут...
Ние идвахме от Бургас и пътя беше - от магистралата - Ихтиман - Костенец - Долна Баня - Самоков - Говедарци - Мальовица. За Вас предполагам - София - Самоков - Говедарци - Мальовица (До  Самоков прецени как ти е най - дибре да стигнеш, от там нататък няма как да сбъркаш - Говедарци и Мальовица  Laughing
Хотела е соц изпълнение, но със смененна дограма и леглова база. Беше много топло. В ресторанта готвят прилично. Цените са умерени. Ние бяхме в двойна стая с тераса за 55 лв., без тераса било - 50 лв. Има ски гардероб. За малките предлагат и шейни. Има един влек за голямата писта и два за 2 по - леки.
Хората бяха направили и едно иглу - голям купон за малките. Има място да си запалиш скара ли барбекю (оако си носиш разбира се  Mr. Green)
Има много добре подържан маршрут до хижа Мальовица- около 45мин до час , но за малките не става (освен ако тати не се навие да ги носи  Mr. Green, но аз лично не препоръчвам по това време  - последните 100-200м до хижата са си сериозно изкачване.) Ако времето е хубаво горе е направо приказка
Ами това е в общи линии. Дано да съм била полезна
Е, а вие може да ми стискате палци - в петък и събота имам одит по ISO - голямо червене ще бъде  Embarassed
Хайде хубава вечер   sleepuu

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 20:05 от tini7

# 230
  • Варна
Добро утро майчета.
Едно гилямо гуш за тези с проблеми и болничките Hug
Аз днес  ще ходя да си оправям проблемите с НОИ. Още нямам пари за януари и накрая разбрахме проблема, бил е направен превод , но върнат от банката, а и там не ми дадоха разумно обяснение, зашо се е получило така. Сега трябва да преставям наново документи с IBAN сметката си. Луда работа и аз кълна тук и чакам пари и ако не се позаинтерисуваш за проблема ще има да си чакаш #Cussing out Такава ни е държавата, такава е всичката ни работа.
Ами пожелавам ви един лек ден, да слушат малките , а също и големите и лека работа, работещи мами Hug

# 231
Добро утро Simple Smile
Само ви изчитам, около нас нищо ново засега Rolling Eyes

# 232
  • Перник
Има много добре подържан маршрут до хижа Мусала - около 45мин до час , но за малките не става (освен ако тати не се навие да ги носи  Mr. Green, но аз лично не препоръчвам по това време  - последните 100-200м до хижата са си сериозно изкачване.) Ако времето е хубаво горе е направо приказка

Тини, мисля, че имаш предвид хижа "Мальовица"  Peace Наистина там е много хубаво. И, пропуснала си 1 влек - котвата на "Ръждавица" - тази пистичка е подходяща за начинаещи скиори, като в същото време не е прекалено къса и равна.

Успех на одита  Hug

# 233
  food010Тази година ще пропусмен Мальовица Sad ,иначе всяка година сме там или в Говедарци!

# 234
  • Перник
  food010Тази година ще пропусмен Мальовица Sad ,иначе всяка година сме там или в Говедарци!

Ние се бяхме настроили за 4-те почивни дни, но ни се счупи колата  Sad Днес трябва да я оправят и, мисля, че все пак ще успея да се кача на ски веднъж и тоя сезон. Много ще ми е гадно, ако не успея. Пропускала съм зима смао докато бях бременна. А догодина живот и здраве мисля да почвам да уча и Калоян. Надявам се да му хареса  Simple Smile

# 235
Красота! Heart EyesПролетта и лятото също ще е прелестно, нали? CrazyМислехме да ходим на езерата, както обикновено, но май ще сменим маршрута Mr. Green

# 236
Привет и от нас  Hug
Честити празници, със закъснение  Hug
Ние бяхме на ски 4 дни - Разлог, Банско. Баткото се научи да кара много добре и сега ни предстои покупка на ски  Rolling Eyes
Малко се и поразболяхме, но дано отмине бързо  Praynig
Ще кача снимки  Simple Smile

# 237
  • Бургас
Тини, мисля, че имаш предвид хижа "Мальовица"  Peace Наистина там е много хубаво. И, пропуснала си 1 влек - котвата на "Ръждавица" - тази пистичка е подходяща за начинаещи скиори, като в същото време не е прекалено къса и равна.

Успех на одита  Hug
Разбира се че имам предвид хижа "Мальовица", ама то към 2 часа вечерта вече не бях на себе си Sick
Благодаря Laughing

# 238
Тини, много е красиво!
Сиско, давай и твоите снимки да се порадваме.

# 239
ето и 3 нови снимки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт