Май-чета и Май-ки (3)

• 11 003
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Честит Национален празник ,да има повече празници,в които да се гордеем ,да запазим българското!http://www.vbox7.com/play:92459320

# 211
честит празник!
http://vbox7.com/play:2f27141b

Вавка, нямам мнение по въпроса, но не мисля че е притеснително.

# 212
 Честит празник!
vavka, и ние сме с малко зъби, първите 2 пробиха на 1 годинка, сега има 10 броя, а сега видях, че са му пробили и горните кътници. Алекс също не поиска мартеница, още като направих опит да му сложа на ръката, започна да я дърпа и аз се отказах. А днес пък докато тичаше из къщи, така се удари в един ръб, че сега му е синьо под окото. Така се изплаших, а и много плака.

# 213
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  bg
И Честита Баба Марта със закъснение.
Ние бяхме на Банско , но само за една вечер , защото останах разочарована от хотела.И от студа и вятъра там на първи се пренесохме до Сандански , където беше много топло.Но не можахме да останем там ,защото нямаше и една стая свободна по хотелите.За първи път ходя там и много ми хареса.Скоро пак ще отидем но вече с преспиване.
Никол също не иска мартеници няколко пъти се опитах да и сложа , но не успях .От ръката си я маха , а от тия където се закачат на блузката , така ги дърпа , че ще скъса дрехата и се отказах.Всеки като я види "Ама тя защо няма мартеница?"Писна ми да обяснявам и започнах да казвам , че не съм и купила  Mr. Green
А днес на празника и моят мъж отиде на работа Sad , но няма как......

# 214
  • Варна
Честит Празник, момичета! bg
Успях да ви изчета вчера, а днес смогнах да се разпиша.
Прочетох и хубави, и лоши новини.
Гушки и кураж на Рени и Нинчето. Hug
Ние сме болни за пореден път. Просто ми омръзна да пиша по този въпрос. Най-вероятно ще отложат операцията на Преслав, която трябва да е на 9-ти март. Той е на АБ, а Габи е хремава и кашля зверски. И така. Tired
Дядото на мъж ми почина междувременно и свекитата се прибраха от вилата. Та поне Габи вече си е при нас. Това е единственото хубаво нещо напоследък.
Аз съм на работа. Даже миналата седмица за погребението на дядото отсъствах от работа и шефката ми, както знае, че съм на погребение ми се обади на обяд и се развика нямала ли съм намерение да ходя на работа днес?! Тя не разбрала колко точно няма да ме има-няколко часа или цял ден. Shocked При положение, че ми се полага отпуск при смърт на роднина. Та и аз стискам зъби и си налягам парцалите, защото нямам друг избор в момента. Иначе въобще не ми харесва работата и ако имах възможност бих се махнала веднага. Ама няма... Confused
Оф, не пиша, не пиша и като се разпиша само се оплаквам. Embarassed Обещавам следващият път да пиша за нещо хубаво. Hug

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 20:56 от Katia_N

# 215
Ех, Кате  Hug

# 216
  • Бургас
Честит празник  bg
И Баба Марта да честитя със закъснение.
Ние пък вчера се върнахме от Мальовица. Беше си направо супер. Снимки ще кача утре. Бори се нагледа на сняг. И времето беше с нас. Много съм доволна, въпреки че не исках да ходя в началото.
Вавка, за зъбките и аз мисля че не е притеснително, но за собствено успокоение се консултирай със зъболекар. Нашите зъби пък излязоха много рано и това за мен естествено  newsm78 беше повод за притеснение, но зъболекарката ми каза да си търся други теми за шашкане  Mr. Green
Хайде спокойна вечер и спящи деца
 smile3524

# 217
добро утро   food010
Katia_N кураж, това е период....ще мине  Hug
tini7 чакаме снимки, не съм ходила на Мальовица от дете, а имам чудесни спомени ...

# 218
  • София
Честит празник  bg
/на патерица/

маик магазините им се намират на Черни връх /има 2 единия е супер голям на два етажа, имат и доста дрехи там, другия е малък/ и имат един в ЦУМ, който също е добре зареден.
http://www.sls.bg/

# 219
честита баба нарта и от мен: да сте бели и червени, румени и засмени Flutter

и честит 3ти март!!!

ние сме ок, бяхме в сз и пътуването (с автобус) мина съвсем поносимо - бях си го планирала точно по обед, та мира да спи Heart Eyes иначе тя ултра ме кефи, много бърбори пупу, единия ден каза изречение от 4 думи (а не от 3, както казваше няколко пъти), а на следващия от цели 6 Flutter Heart Eyes Flutter "мама буй понче (пантофче), щото мира малка"  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и тооолкова е порастнала, скоро нова снимка Heart Eyes

мира, ако могат да се махат мартеничките, ги маха и слага, доакто не ги изгуби, има си дори пръстенче мартеничка и мн му се забавлява, но го забравя и губи Crazy иначе тя казва "маркия" или нещо подобно трудноразбираемо Laughing

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 12:10 от ninochka

# 220
  • Пловдив
Честита баба Марта и честит национален празник със закъснение! Теодор и той не даде да му сложа мартенички. Не само на него, но и на нас не даваше да имаме. ходеше и пистоянно повтаряше "мака, мака,мака" Laughing
Усмихнат ден на всички от нас

# 221
  • Перник
Със закъснение честита Баба Март на всички и честит Трети март!
Желая на всички здраве!
Аз от днес съм на работа  Mr. Green
И Калоян не даде да му сложа мартеница на ръката, но има една голяма почти колкото него на якето и много и се кефи  Mr. Green И не спира да бърбори. А следобедния сън сме го отказали почти напълно. Хубавото е, че заспива по-рано веччер. Не знам дали сега, като се виждаме само сутрин и вечер ще си смени режима  newsm78

# 222
Мила пък си носи цели две мартенички на ръката и една на якето. Не им се дзвери много. Laughing

Иначе съм предприела стъпки към порастването на Мила Embarassed- заспива сама и по този повод от половин час си пее оттатък, оставям я сама да се храни и уж се отбиваме, но нощно време поне два пъти си цоква, не мога да измисля алтернатива за приспиването й без биберони, каквито тя не ползва.
И тя не спира да бърбори, ама как командва само и действа и приятелките си. Laughing

Яна нещо ми се изгуби......

# 223
  • Перник
Мамила, аз просто спрях да кърмя вечер - разказвахме приказки, возехме се в количката, гледахме колите през прозореца, гледахме студа...всякакви такива разсейващи и приспивателни дейности. Първите дни Калоян ревеше доста и заспиваше много трудно, но после нещата се нормализираха. Не ти давам съвет, просто споделям  Peace Биберон и той не е ползвал.

# 224
Кати Hug
Браво на Мира,герой е тя,до СЗ аз трудно бих издържала! Wink

Общи условия

Активация на акаунт