Май-чета и Май-ки (3)

• 10 990
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Да  Mr. Green
тя много, много искаше колело и като взехме й казах, че съм дала бибата за да направят гумите  Blush И ако си иска бибата трябва да върнем колелото. Тя, нали си е материалистка, се примири  Laughing

# 256
  • Варна
Намерих бибата и я додах преди малко, защото толкова нерви не ми е образувало това лапе от както се е родила, и то само за един предиобед. Нямам сили да я търпя така дни наред. Обяснявах , че е кака и тинтири минтири, то започва още по силно да реве и да се тръшка ooooh!

# 257
Здравейте! Имам доста затруднения в последно време и не ми остава много време за да ви чета, но бих искала да в почерпя, защото днес имам юбилеен Рожден ден!
Приемете виртуалната ми почерпка! Наздраве!!!

# 258
  • Перник
Kokal4o, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Желая ти много усмивки и трудностите бързо да преодолееш!  bouquet

# 259
 Кокалчо честит рожден ден!! Жива и здрава бъди!!!!

# 260
  • България
ЧРД на kokal4o ! Много здраве и късмет!

Ние също не ползваме биба - ама мен все ме беше страх да се похваля - щото да не си я поиска обратно. Заспива без проблем без нея. Ама от няколко вечери се буди с рев - най вероятно е от зъби - щото ние сме от изоставащите по въпроса със зъбките.

Приятен уикенд!

# 261
Kokal4o, честит рожден ден!
Аз няма какво да се похваля,  затова си мълча.

# 262
мамила, мира супер много повече започна да яде, след като спряхме кърменето Heart Eyes

# 263
мамила, мира супер много повече започна да яде, след като спряхме кърменето Heart Eyes
ninochka, а кога го спряхте?
От 2-3 седмици и Ник започна много да яде. Все едно е друго дете, даже и месо прояде Sunglasses

# 264
Честит Рожден Ден, Кокалчо!

Днешното постижение е- Мамо, ако, след като вече беше акала, но се оказа, че има още Laughing Имам чувството, че изведнъж се промени- като държание, за яденето, абе всичко. Много, много ме кара да се гордея Heart Eyes

# 265
  • България
ЧРД, кокалчо , здраве и любов    bouquet
За бибата Ич не се притеснявам за сега . Заспива  с нея . През нощта обикновено е изплюта някъде до нея , към сутринта си я търси,
ниночка, много сладък аватар  Heart Eyes

# 266
аз му махнах бибероната есента. реших, че ще я махам и я скрих. нямаше никакви ревове или истерии. няколко пъти се сещаше и толкова.
сега като я гледа на бебето му предизвика интерес, един път му я взе и си я сложи в устата. обяснихме му че тя е на бебето и сега само му я носи като плаче. или водата му носи ... и си пиива понякога  Mr. Green
а сутринта си играе покрай мен и брои до 5, аз направо   Shocked до скоро казваше ено, де и толкова. и реди едни изречения от 4-5 думи. ако иска нещо абсурд да се направя, че не съм чула, повтаря по 20 пъти. и следват едни обяснения дали може и ако не може защо ... абе голям диалог си водим с него  ... и кодиран ... друг трудно ни разбира. като дойдат бабите и съм като преводач  Mr. Green

кокалчо, 4РД, много здраве и хубави емоции   bouquet

# 267
мира, ако иска, нещо е абс способна да го каже и 20 пъти, като аларма е Crazy ако някой път имам търпение, ще я изпробвам до кога може, засега търпя с мнооого нерви 3-4 пъти и накрая със смях го повтарям и тя се успокоява Mr. Green

или водата му носи ... и си пиива понякога  Mr. Green
Laughing

мира на аватара с тази шапка си е абс депеш мод 'playing the angel', ако някой е ходил на концерта и е харесал на мартин гор шапката Flutter всъщност шапката е моя, но на мира и стои супер Heart Eyes

кси, на 1г6м беше мира, като я отбих, пропуснала си Hug майка ми беше 1 седмица тук, аз се крих под едно одеало през нощта все едно ме няма и така ... аз бях абс уверена, че това е рпавилното нещо на този етап и това ми даде сили да изтърпя плача Cry Heart Eyes който не беше много, към 2 вечери беше много тъжен, после по-добре Heart Eyes

кокалчо, чрд  bouquet

# 268
  • Варна
kokal4o, честит юбилей! Много положителни емоции ти пожелавам!   bouquet bdbaloni

# 269
Ох, знаех си, че от някъде ми е позната тая шапка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт