Май-чета и Май-ки (3)

• 10 992
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
ninochka, и аз мислех да отбивам на 1г6мес, но нещо се разколебах и сега тази емоция ни предстои. Радвам се, че при вас всичко е минало добре. Hug

# 271
  • Пловдив
за бибата -Ради се отказа сам и то постепенно още лятото,спря да я  иска.След това го научих да пие вода ,мляко и сокова от шише със сламка,и спряхме шишетата с биберони,
сега всичко пие или от шишето със сламката или от чашка.
За яденето-яде самичък вече,минаваме с много малко оцапване.
Незнам как заспиват вашите дечица и колко спят,но Ради понякога трудно заспива,но като заспи спи много,вечер от 10,30,11,00 до 9,30-10,00и сутрин откакто се събуди ,се търкаля,и иска още да се излежава.

# 272
дай боже всекиму такова дете bowuu

кокалчо - чрд за вчера. бях по задачи и не се включих адекватно, но по-добре късно, отколкото никога.

вчера купих 4 големи чадъра. може и да ви се струва странно, но всичко си има обяснение Mr. Green. 2та са мъжки и са за подаръци на баща ми и филков - скоро и двамата имат поводи, а другите 2 бяха толкова прекрасни, че ги взех за себе си  Wink. днес мисля да намина и да грабна още един дамски, който също ще е за подарък. тия дни, като ми дойде музата, ще ви ги снимам. е такава прелест не съществува - огромни, изрисувани, с елегантни дръжки. сигурно ме мислите за откачалка  Mr. Green

хубав и спокоен тодоров-ден!

# 273
  • България
Майче, да си жива и здрава , днес Тодоровден ли е  doh
Баща ми е именик .

# 274
Тодоров ден е, черпя ви за щерка ми  Grinning

# 275
Да са живи и здрави всички празнуващи днес   bouquet

# 276
Честито на празнуващите! Живи и здрави, и все хубави неща!  Hug

# 277
  • Варна
Честито на всички именници! Да са живи, здрави и да носят името си стс здраве!

# 278
  • Варна
Честито не имениците!  bouquet
Честит рожден ден на kokal4o на патерици!  bouquet
Ние сме по-добре. Преслав оздравя, изследванията му са добри и в понеделник ще го оперират. На мен ми се е свило сърцето, ама няма как. Ще го преживеем и това.
Габи още е хремава и кашля, но не е сериозно според педито. Пие сироп за кашлица и слагаме АБ капки. Дано скоро се оправи напълно.
Биба и тя смуче много. И аз смятам лятото някъде да я махнем. На Преслав на 2г. и нещо я махнахме. Свеки го взе на Кичево и там не му давала биба. Не я е и търсил. Както Майчето каза, при смяна на обстановката най-лесно става. Като се върнаха след седмица я потърси, не му я дадох. Казах, че котетата на Кичево са я взели. Порева 15мин и заспа, толкова беше. А беше пристрастен. Че си имахме и Габи, която си имаше биба по същото време. Та и сега ще търся подходящ момент, но не бързам въобще.
Разгледах снимките, много са яки. Как ми се ходи и на мен някъде, но за сега няма как... Confused

# 279
Честито на именниците!
Уф, този следобеден сън е голям проблем. Вчера от обяд се опитвах да приспя Ник, а той чак в 15:00 заспа. И съответно излязохме когато вече беше станало студено и духаше вятър. Днес се очертава пак така Close Изморен е, но не може да заспи. Tired

# 280
Честит имен ден на всички именници!
Ние няма какво да пишем но затова пък четем. За бибата и ние сме престрастени ден и нощ е с нея обаче вече нерви не ми останаха за нищо. И не я закачам. От понеделник съм сама с един пубер и с едно бебе. В същото време карам шофиорски курсове и вече съм на ръба на нервна криза. Та вообще не и го слагам това за биби и гърнета. Може би по на лято дано нещата тогава да са ми по ясни и спокойни. Това е от нас. Приятни почивни дни

# 281
Ох, от понеделник вероятно и аз ще съм сама с децата Tired Sad
А малкият маймун днес въобще не заспа Tired

# 282
Честито на именниците! Джул - специално на Теди  Hug
ние ходихме на кошия в с. Мрамор, ей голям купон, сергии, коне, музика и кебапчета  Mr. Green
малкия се същиса ...толкова коне и каручки не беше виждал  Wink
направих стархотни снимки...ще кача по-късно

# 283
  • България
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ

# 284
  • Варна
Честит 8 март! Да сте винаги обичани, уважавани и много щастливи дами!

Общи условия

Активация на акаунт