Май-чета и Май-ки (3)

• 10 990
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
oooхххх, ха-ха-ха

станела - ма той само седмица ли е ходил? и ти си мислиш, че от 5 дни на ясла есента е възможно чак такива неща да се случат. не вярвам  Peace лош имунитет, дълга и студена зима, бацили - туй ще да е. ще му мине  Hug

руми - хубава 1ва страничка. много по-човешки вид има по моему  Peace

феникс - точно тая количка гледах! не мислих, че е толкоз евтина. щото за 1000 кинта да си имаш джиджена количка за 2 броя деца, мисля, че не е много лоша цена  Peace ама колко тежииии  ooooh!

ванина - да си здрава!

# 31
  • Перник
Много е сладка Мая  Heart Eyes

# 32

станела - ма той само седмица ли е ходил? и ти си мислиш, че от 5 дни на ясла есента е възможно чак такива неща да се случат. не вярвам  Peace лош имунитет, дълга и студена зима, бацили - туй ще да е. ще му мине  Hug

Абе не е точно така. Според мен си е яко усложнена алергична реакция точно от нещо в яслата. И точно тая седмица на ясла му е провокирала и тия чудеса.
Теди правеше подобни проблеми, когато ходеше на ДГ в началото. Ходи ли - яко сополи и кашлици. Плюс няколко пъти възпаление на средно ухо. Ако се задържи малко вкъщи - всичко е ОК. Но понеже нямаше кой да я гледа вкъщи - ходеше на ДГ. Накрая с кортикостероиди се оправи. И не е нито от зимата, нито от бацили, защото беше пролет, почти лято. Започна март и приключихме към юни.

# 33
А и КСИ , какво стана с женичката , която в 7-ми месец са й казали, че е бременна. Тя ти е позната , така ли?
Колежка на баща ми. Сега питах майка ми по кю-то за нея. Родила е по Коледа. За съжаление в 7ми месец нямаш избор дали да задържиш детето. Детенцето за щастие е здраво. Майка му е преживяла не малък стрес през бременността си.
Мая е страхотна!

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 16:35 от KSI

# 34
  • Пловдив
Благодаря сърдечно на всички за поздравите и пожеланията! Да ви се връща. Hug

# 35
здравейте
да се запи6а в новата теми4ка  блсгодаря на Румка   bouquet

# 36
Хихихи, много сладка Мая. Ей, Ленче вика  Joy

# 37
А,количката е върхът,гледах я в Бебемаркет.Но 1000 лв е само с летните кошове,другите се купуват отделно.И да,тежи колкото мен Mr. GreenИнак си е глезотийка отвсякъде,с един кош за новородено отзад да набутам двете бебета/те ще се събират поне до втория месц и двете вътре/и Ясата отпред-пълен цирк ще бъде Mr. Green
Аз харесах тази засегаhttp://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2855,инак фаворит ми е макларъна за близнаци,разкошна мъничка количка,но съм роднина с чичо Скрудж и не ми се дават 900 лв.Мога да подшушна на някой от родата с по-развързан портфейл.Ние правим ремонт Whistling

Станела,дано с настъпването на пролетта започне всичко да отшумява при вас,представям си на какъв стрес сте подложени ежедневно с тези болести...

Според мен проблемът с болестите при децата у нас не е основно в яслите,а в т.нар. наше 'детско здравеопазване',което куца отвсякъде!/то не че и здравеопазването за възрастни е цвете за мирисане Rolling Eyes/

Ето днес Яс е с лека температура и усещам как и на мен ми се замъглява погледа леко.Дано се разминем с нещо по-леко Praynig

# 38
Честит Рожден ден на Ванина   bouquet
Да си жива и здрава  Hug

Моето диване, днес не спа -чакам я всеки момент да припадне от умора  Laughing

# 39
 Hug
Румкаbouquet/ Ванина  bouquetИ само положителни емоции(аз почнах да чета книгата предложена от Рени Hug)/ Пфу, отдъхна си за коремните едноседмични потрепервания BlushМъжо и той ме бъзикаше, че си внушавам, но като усети и каза, че и Васко не е ритал така в началото. И го изпратих за тест. В този луд свят вече знам ли....Отрицателен си беше Mr. Green/ Рени, мая е страхотна. Феникс, давай снимки на коремче Heart Eyes/Станела, милото сладурче. Всичко ще се оправи Hug Светле и Васио спи при нас и то по корем, както и ние. И знаете ли аз май взех да не искам да спи другаде BlushСъбуждам си и си го галя и си го представям след 6-7 години, като ми каже айде върви след мен че ме е срам да ходим заедно до училище... ooooh!Та сега ще си го нагушкам Laughing

# 40
  • София
Ей Ренче Laughing, страхотна е Мая Hug Heart Eyes и колко е важна само в коша с мръсните дрехи (и Гави е така важен като си сложи купа на главата примерно Joy).

На мен ми е тъпо, че ги няма голяма част от май-четата на първата страница Crazy. Доста от тях не само че ги помня добре, но и съм се запознавала от срещичките. Това че ги няма на първата страница според мен напълно ще ги демотивира да пишат отново... Лично мнение, ноу офенс.

# 41
Помагайте бързо. Никол глътна една таблетка Цефасел(селен).Четох на сто места , че не е опасно.Да бягам ли на докотр или само да я наблюдавам.Ох панирах се яко.Не ми се беше случвало подобно нещо.Мъжът ми само ми се кара да се успокоя , и ,че няма нужда да я водим на доктор.

# 42
  • Бургас
Krisis само това намерих на първо четене:

Какво трябва да предприемете, ако сте приели по-голямо количество от Цефасел 100 мg Инжекционен разтвор?

Няма съобщени случаи на предозиране.

Ако имаш възможност напарви консултация по телефона.

Тук е цялата листовка, но предполагам вече си я чела http://www.bda.bg/bdias/1289s.pdf

# 43
Листовката я проетох цялата.Звъннах и на една приятелка мед. сестра.Каза ,че нищо няма да и стане.Ама аз съм голяма паника. Припотих се пет пъти за пет минути.Като се знам каква съм сигурно цяла вечер ще стоя будна да е наблюдавам.

# 44
Здравейте и от нас!:) Много хубава тема, харесва ми, поздравления за авторката  :bouquetАлекс спря да спи на обяд, вечер заспива към 8-9, много изморен, а през деня не се спира, как издържа това дете, не знам? Stanella, дано всичко се оправи Simple Smile Преди 2 седмици Алекс пък си бръкна в ухото с една обикновена клечка за уши, много плака, потече и кръв, заведохме на УНГ, слава богу, тъпанчето не беше засегнато, разранен беше само ушният канал. А бебчето расте и хубавее, добре си похапва, утре ще го водим на консултация, да видим колко е пораснал:)

Общи условия

Активация на акаунт