Май-чета и Май-ки (3)

• 10 995
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Stanella  Hug дано всичко се размине   Praynig

Вани честит рожден ден! Само здраве, щастие и любов да има около теб.

# 16
Леле, Станела  Shocked Чак така ли? Ужас.

# 17
Станела,  Hug , не се обвинявай, не можеш да си сигурна, че не би се случило и ако си седеше детенце вкъщи!  Naughty Понякога се случват неща, които не можем да предотвратим, а и не зависят по никакъв начин от действията ни! Успокой се, доколкото е възможно, в момента най-малко се нуждаете и ти и Любо от самообвиненията ти!  Hug Hug От нас с Мила и стискам палци да оздравявате!  Praynig

Ваня, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много, много щастлива!   bouquet

# 18
 Станела дано не се стига до тази операция Praynig.Не се обвинявай,както казва Ася неможе да си сигурна че ако си беше вкъщи нямаше да се случи същото.Както казваха много мами в предната тема -търсете и други мнения от повече лекари.Бъди силна Hug

# 19
станела, + и - има за ВСИЧКО при гледане на дете, просто в един момент се вземат решения и се изживяват последствия, просто трябва да се вземе решение и НИКОЙ незнае дали е правилно. абсурдно е да се самообвиняваш. да знаеш, че и да не ходи на ясла, може болестни неща да станат, да не започвам темата за кога на ясла е най-добре, недей така обвинява ясла и себе си.

# 20
ей само тъжни неща напоследък Sad на всички със здравословни притеснения  Hug  Hug  Hug и хайде да идва хубавото време и да настъпи и хубавото настроение.

Станела, наистина не се обвинявай, не си помагаш изобщо. Действайте каквото трябва и дано нещата се развият по най-добрия начин  Praynig  Hug
И аз я мисля тази ясла много, и хиляди притеснения, и ми се свива сърцето ... но май така ще е оттук нататък, децата все повече ще се откъсват от нас и както казва ина - малки деца, малки проблеми, големи деца - големи проблеми.

Момичета, благодаря за мненията за козметиката   bouquet. не съм привърженик на многото козметика и използвам само при нужда.

Руми, много хубава първа страничка   bouquet да си призная директно скролирам надолу, много рядко да съм погледнала, затова и на мен ми е все едно дали ме има в списъка или не. приятно ми е да съм сред вас и затова се разписвам и чета редовно доколкото мога Heart Eyes

Ванина
, 4РД, най-вече здраве и любов   bouquet

и последно да кажа, че моето малко мишле почна да раздава усмивки и да гука, а батко му умело го имитира  Heart Eyes

# 21
Станела,  Hug дано се оправи малката душица.

ЧРД- на Ванина, здраве и щастие

Новия изглед на темата не е лош, харесва ми.

# 22
СтанелаHug. Племенника пука тъпанче преди 2 месеца, но доктора не е говорил нищо за операция. Бил казал, че тъпанчето само ще си се възстанови и в момента всичко е ОК.

# 23
И нашия лекар каза че само ще се възстанови, той обрисува най-лошия вариант. Каза , че вероятността да се наложи слагане на макарички , заради те4ността зад тъпанчето е 5 на сто, но пак съм си стресната.
Обвинявам се момичета, защото сто лекари ми казаха без ясла, а аз пак го дадох за седмица. Дано нещата се подобрят, правим най-доброто.Говоря, не като кооой знае какъв поблем на живот и смърт , а като тендекнция, която се заформи при Любо, от септември само болести.

# 24
  • България
Станела,  Hug , не се обвинявай, не можеш да си сигурна, че не би се случило и ако си седеше детенце вкъщи!  Naughty Понякога се случват неща, които не можем да предотвратим, а и не зависят по никакъв начин от действията ни! Успокой се, доколкото е възможно, в момента най-малко се нуждаете и ти и Любо от самообвиненията ти!  Hug Hug От нас с Мила и стискам палци да оздравявате!  Praynig

Ваня, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много, много щастлива!   bouquet
Ей, това исках да кажа и аз , та да не се повтарям  Laughing
А и КСИ , какво стана с женичката , която в 7-ми месец са й казали, че е бременна. Тя ти е позната , така ли?

# 25
Имало да се случи - случило се!

# 26
И моята приятелка разбра в края на 6 ти месец 4е е бременна. Преди това около 5 положителни теста и 5 прегледа при генеколог  - отрицателни. Тоя сляп ли е бил с е питам.Цветна бременност + всички симптоми и тя си е мислила, че ще мре

# 27
  • Перник
Честит рожден ден, Ванина! Желая ти здраве и усмивки!   bouquet

Ася, за спането по корем за малко бебче знам, но съм чувала, че и за по-голямо не било добре. Както и да е, аз го обръщам, ако е по корем, когато го завивам и той веднага пак се обръща. Не съм се затормозила много, просто реших да питам  Peace

Станела, моя мъж не е ходил на ясла, но е имал много проблеми с ушите като малък. Не се обвинявай  Peace Текли са му и двете уши най-редовно. Излекували го, като му капали олио от кандило (това не е съвет за лечение, само споделям).
А, като стана дума за уши, казах ли ви, че Калоян миналата седмица си бръкна в ухото с кибритена клечка? Изкара ни акъла и тичахме на УНГ. Оказа се, че не си е уцелил тъпанчето. Покрай него натресох и мъжо на преглед, щото с едното ухо не чува. Оказа се, че тъпанчето му е пробито и има някакви сраствания в резултат от това боледуване като дете. Доктора първо каза, че можело да се оперира, после - че нямало да стане.
Ох, Калоян все по-често заспива на нашето легло. Днес на обед също. Преди малко се събуди и поиска да "нани го льо" и сега спи на спалната. При всеки опит да го преместя в неговото легло се буди и мрънка  Confused

И, последно, че се улях - за темата - Руми, хубава е, но можеше да оставиш някой друг линк, имаше интересни неща там - стихчета,песнички, нещо подобно  Simple Smile

# 28
  • България
Кой се оплаква , че децата му се обръщат към него по име  Laughing Я вижте Мая как се бъзика с мен  . Вчера успях да я снимам, току -що изкъпана , с голи крака , намърдана в/у мръсните дрехи в коша за пране. За който не разбира ми вика " Ей, Ренче" То се чува като Ленче, де  Laughing И това  сама си го измисли като й кажа "Ей, Маенце" И така ми отговаря .http://www.vidilife.com/index.cfm?f=media.play&vchrMediaProg … 3-C&action=12

# 29
сладка мая,бьрборана  Heart Eyes

феникс,ето една страхотна количка.знам,че тьрсеше по-евтина,но тази много ме впечатли  Grinning мултифункционална.

Общи условия

Активация на акаунт