Май-чета и Май-ки (3)

• 10 992
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Дам, аз така действам при Т над 39 и нещо, но в 1мл панадол слагам капки аналгин или хексалгин = на кг.
Казват, че хексалгина бил по-добър от аналгина! Иначе държа максимално разсъблечена, даже оня ден като беше с на-висока Т ходи боса и по къс ръкав. Плакнене на крачета и дупе с по-хладичка вода. Може и душ, но градусите трябва да са 2-3 под Т на детето!
Гушки за Мая и бързо да излиза този зъб!  Hug

Днес за първи път ставаме преди Мила, тя още спи!  Shocked

# 61
добро утро ...  kar4ita само търпение за Мая  Hug стига да си сигурна, че са само зъбки

Ванина...ЧРД от сърце, голям заплес съм...  bouquet малко на патерица

моите лекарства са много високо - възможно най-високия шсаф в кухнята и на няколко пъти да падна, особено като нещо спешно м итрябва - примерно бинт или нещо такова...но предпочитам така
препаратите са в банята, а баните и двете са заключени  Naughty иначе редовно бърка в тоалетната чиния, "мие" зъбите или просто си мокри ръкавите на бидето
за лягането с малкия нямам проблем 21-21,30ч, но Лора...онзи ден учили за дневния режим и госпожат ами каза, че най-късно си ляга от класа, чудех се как е разбрала часа а Лора ми сервира нещо от сорта "казах че гледам шепот ото отвъдното, после отчаяни съпруги...и на новините заспивам"  Joy  Mr. Green стана ми ясно  Whistling
ставаме рано 7 ч най-късно вече се разхожда по пижама, ама и ние всички ставаме че имаме ученичка

маик - за срещите не знам дали ще стане, щото мъжа каза, че повече събота и неделя нямало да ходи в кауфланд...наистина беше голяма лудница, но за всякакви други срещи сме ЗА...дори и да не се съберем мног ов някое клубче ? който може, и по на често, без много анкети..по непринудено ? моя без проблем се забавлява в джунглите, стига да ни приемат, но аз си имам набелязани клубчета и го водя като е голям студ

# 62
  • София
Аз "Шепот от отвъдното" съм го рестриктирала, щото много "емоционално" спи. Ако нещо я впечатли и го сънува почва едно мятане, говорене и викане на сън  ooooh! че и падане от леглото  ooooh!
Тъкмо примерно малкия ще реши да спи през ноща и кака му ще го замести - не съм съгласна  Naughty

# 63
  • София
Сега пак ми звъня моята приятелка (мед. сестра).И тя питала една нейна колежка и една аптекарка, и двете твърдят ,че нищо няма да и стане.

Колко е малък света  Hug от снощи знам за случката и сега прочетох, как сте Криси  Hug
Ванина честито на патерица, всичко най- хубаво   bouquet

Мойте деца и двете си лягат към 22-22.30ч. с голям зор и разправии, сутрин спим до 9.30-10ч.
цялата банда сме си вкъщи, защото посред зима решиха да правят ремон в групата  ooooh!

# 64
Нищо и няма на дребната.Само дето аз се шашнах толкова. Кимба , ти от къде знаеш?
Абе вашите деца много късно стават.Никол скача около 7ч. , а много често и по рано.Чудя се ккак да я задържа в стаята ,за да не събуди и батко си.При условие ,че винаги зъспива след десет , а понякога и чак в 23.00ч. Аз не се наспивам за това време не знам за нея.Ама след обяда спи по два , три часа.
За много висока Т и аз съм давала аналгин или хексалгин , но по колко капк вече не помня.
От сега започваме да мислим къде ще правим и РД на баткото.Нищо ,че е през април чак, клубчетатат са заети месец и половина по - рано.

# 65
  • България
Добро утро  Mr. Green Мая ляга към 12-12.30-1 и съответно още спи  Laughing Аз се излюпих преди малко. Иначе на обяд също си спи по 2-3 часа ( а идва  Wink) Laughing
Смайлд, много се радвам, че си започнала книгата, ще видиш колко добре действа на психиката , аз постоянно я препоръчвам, ама рядко ми се връзват  Mr. Green

# 66
  • София
Krisis На Стела се обади , да я питаш за хапчето тя е мед. сестрата нали  Peace

# 67
 Кимба - НЕ. Ама може приятелката ми да е питала и  нея, не знам.

# 68
Василен ляга след 22.00, заспива към 22.30-23.00. Ставаме дружно към 9. Обядва в 13. Заспива към 13.30-14.00 и се буди след 4ас и половина многооо рядко два. Пробвала съм да сменям режима. Повече пробванки няма да правя Mr. GreenИ ако имам др дете никога няма да махна биберона насила, както направих с Вас.
Като заговорихме за спане и режим един поздрав от наш Патиланчо:
http://smiledf.multiply.com/video/item/25/25
 А сега пее буболечка-ай,ай и гледа Слави Rolling Eyes

# 69
Ах, тоя патиланчо  Heart Eyes

# 70
  • Варна
Аз искам да ви попитам, получихте ли си парите от НОИ този месец?
Моите се бавят вече 10 дена, а досега не е имало проблем newsm78

# 71
Аз искам да ви попитам, получихте ли си парите от НОИ този месец?
Моите се бавят вече 10 дена, а досега не е имало проблем newsm78

Получих ги и ги похарчих  Money

# 72
Леле ,как говорят вашите дечица.Мойто отделни думи не казва , пък какво остана да прави изречения. ooooh!
А уж момичетата по - бързо се развивали.Не и Никол.
И аз вчера си взех пенсията(така казвам на моето майчинство).Ама вече ги понаместих.

# 73
Майче, Любо ходи на ясла от септември и оттогава му започнаха проблемите, но аз настоятелно го водех веднага щом се подобри. Общо взето от около месец и половина си седи само вкащи и миналата седмица го заведох на ясла пак...и ето резултата.

Любо си има твърд режим. Става към 7-30, най-късно 8, обядва в 12, заспива в 13.30 , спи 2, понякога и 3 часа  и после заспива към 9- 9.30.
Говори много, и цели изречения, пее песни със завидна точност на мелодията, танцува. Пада си по техно и дръм ен бейс /последния параграф за лексикона/

# 74
Иван е от поспаливите, което не изключва будене по няколко пъти нощем. Ляга към 8.30-9.30 в зависимост до колко е спал на обяд и напоследък доста се успиват с баща му - до 8-9 сутрин. На обед спи 3 часа, понякога по-малко. Имаше период, в който спеше почти цяла нощ - чак в 6 се будеше за вода и после си доспиваше. Та не мога да се оплача, като минат и коликите на бебо може и да поспивам повече от 3-4 часа наведнъж  Grinning

за говоренето много говори, и изречения реди, супер сладък ми е  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт