Отговори
# 240
Биа, ако няма измислено име на тема, спокойно може да пишеш: Август 2009 - тема 20. Според мен така даже по-добре да се водяттемите ни, не че ми пречат римуваните заглавия.  Hug
Ами знаеш ли от кога искам да го напиша? LaughingАко никой не измисли така ще направя ще я пусна малко по-рано,защото после няма да мога. Hug

# 241
  • Пловдив
и аз съм ЗА ,чисто,точно и ясно Peace

# 242
Още един глас и от мен Peace Даже е много по-добре от лигавите заглавия Peace

# 243
Moмичета
Новата тема! е готова,но нека да изпишем първо старата. Hug Heart Eyes

и аз съм ЗА ,чисто,точно и ясно Peace
Нали?Супер и аз така мисля,повече ми допада. bowuu

# 244
И аз съм ЗА  Peace

# 245
И аз съм хвърлила око на това Чико.Има пълно легнало положение и столчето може да се ползва само като се налага да е в кола.Единствено се колебая заради малките колела, но ако инфраструктурата ви е добра, това не е проблем.
колкото и да е добра инфраструктурат, малките колела създават проблем през зимата. Имахме подобна, когато племенника ми беше бебе( Grinning той също е августовско бебе) и беше голям зор в снега, защотое по-трудно проходима.

# 246
Здравейте мами,и аз чакам бебе през август и почвам да следя темичката редовно Hug

# 247
Аз пак съм влюбена... замених обаче Бертони с Чиполино сега  Embarassed http://www.eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=378
Още колко ли ще разгледам и ще се влюбвам  Joy
Идеята за темата и аз я подкрепям ама.. защо още на 17та страница от старата тема правим нова? Не искам да се заяждам ама... ако един няма възможност друг ще има и така.. нали затова профила е общ... Преди май на Деси мръкнахме, че темите изникват по-рано отколкото трябва и, че все ще има кой да пусне нова и, че без тема няма да останем... ама както и да е.. Да изпишем тази сега  Peace

# 248
И аз гледах доста колички, но още не съм се спряла на нищо конкретно. Значи според мен малките колела са проблем, също така смятам, че трябва да има кош за бебето, че е по-удобно, когато е по-малко, а и е по-топло за зимата. На тази на Чико, която показахте не ми харесва и това, че не може да се обръща бебето към теб, защото аз мисля, че така е по-практично. Освен това по-горе някой каза, че и чанта няма. Също цвета не ми харесва, аз искам зелено и синьо количка и столче. Това си е мое мнение де, но наистина поне за зимата си мисля, че с тази инфраструктура в София, трябва да си купуваме 4*4 колички, за да може да се придвижваме. Вчера видях една мама как се мъчеше в снега, количката беше с малки колелца и беше ад. Минавах покрай нея и тя въобще не можеше да се движи, количката непрекъснато се забиваше. Затова трябват големи колела. От друга страна, те пък са по-тежки, но това за мен не е проблем, живеем на ниско.

# 249
Може ли дапомоля за потр. име и паролата за албумчето? Благодаря предварително!

# 250
Здравейте и от мен.

Искам да попитам знае ли някоя от вас дали в София има фирмен магазин на Чико??? Аз търсих някаква интернет страница, но пише, че е 'в процес на правене' или нещо такова и не намирам къде има техни магазини, а си мисля, че не може точно на най-масовите Чико да няма!

# 251
Янче, в списанието дето го купих последно на гърба имам магазинен указател за Чико пише това: Chicco, "Атекс" ООД, тел. 02/862 45 31, www.chicco.bg. Адрес няма... Може би на телефона може да плучиш някаква информация.
И още нещо... аз като някаква свекърва само мръкнам ама... Защо толкова хора искат името на албума и паролата? Паролата не е нужна, за да разгледате снимки, а само ако ще качвате или триете снимки от албума! Защо не оставим потребителското име, че всеки да си гледа без темите да се пълнят с "искам и аз името и паролата" "може ли името за снимки"?

# 252
Буболече, мерси, и аз намерих същия сайт, но като кликнеш 'за нас' или 'магазини' пише, че още е в обработка Sad
Вероятно ще им звънна да питам изобщо магазин имат ли??!!!  Rolling Eyes  newsm78

# 253
Янче, има много магазини на Чико в София.
Сега се сещам, един до Лъвов Мост до гарата, един в Иван Вазов срещу пазара. Като се сетя още ще ти пиша.

# 254
Ангелче, мерси много и на теб Simple Smile Сега като се замисля майка ми ми каза, яе й се жъртяло ж глажата магазин на Чико точно към гарата, някъде на Мария Луиза. А и съм близо до Иван Вазов, може и там да идем, ако го намерим де. Ееее супер си, значи ще ида да погледа там на живо нещата им, макар да не съм много очарована от количките им. Все пак обаче е хубаво да знаем, че имаме избор! Аз сега какво правя - сейввам си във фейвъртис линкове на големите бебешки магаини в София и като му дойде времето в рамките на 1-2 уикенда с мъжа ми ще обиколим и всемем всичко дай боже Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт