Гоблени-46

• 48 818
  • 449
  •   1
Отговори
# 180
Ох , аз не знам как ли съм прозвучала, хубав е ... просто искам много красиви неща  и много купени комплектовки имам.
Затова исках да кажа, че ще изчакам, щото нямам откъде дмс да си купя и цветовете са много, да не объркам нещо.
Ели, само да не съм те обидила , ама децата ми са все на главата отгоре. Embarassed

# 181
  • Пловдив
Здравче,  Hug
Много съм щастлива, че ти харесва гобленчето. Като го видях и се влюбих в него - направо реших, че това ще е подаръкът за моята жертвичка. После като пристигна твоето име, малко се притесних, че на такава майсторка пращам скромното мече, но да знаеш, че е от сърце и ти желая с кеф да го ушиеш и много да ви радва  newsm51

# 182
sissak-може ли да се вкарат тези картинки във програмата за разработване на гоблени

Малки са,но като гледам те са си гоблени.Виждат се кръстчетата.Пускала ли си някъде заявка за тях?

# 183
  • Пловдив
Ето ги и минзухарите рамкирани. Изглеждат по-добре в рамка. Simple Smile Както се бях отчаяла.

# 184
Момичета newsm44 едно птиченце ми каза че подаръка ми лети към мен smile3503
аз моят днес го пратих-за съжаление се двоумях между този и един оригинал ама smile3511 той не дойде и ще закъснея,така че вече  купих  и дано се хареса на ...
MamaGeri  минзухарите са чудни-напразно се тормози
дами,подаръците дето сте пратили и дето сте получили са страхотни
 p s  Гуди не знам дали изби рибата с онзи линк ама мене ме  #Crazy
лек ден и Hug

# 185

може ли да се вкарат тези картинки във програмата за разработване на гоблени

ето как изглежда първата картинка , прекарана през програмата. Не съм правила никакви подобрения по нея, просто зададох параметрите, които исках

# 186
Инче, няма проблеми, мила...напротив Hug! Не са тъмни цветовете - снимката е кофти Embarassed, а и точно това ъгълче, което съм ушила е в сянка на картината и затова така изглежда. Тепърва ще шия по-големите бели полета и още доста цветя Peace...
Белла с най-голямо удоволствие ще показвам етапи, мила! Благодаря ти още веднъж за схемата - мисля, че ще стане страхотно!  bouquet Ще се опитам да са по-добри бъдещите снимки Peace.
tarzanka , много е красиво това, което шиеш! Peace А моя гоблен е по схема, която Белла ми намери, аз само си купих конците (ДМЦ) и панамата.

Минзухарчетата са чудни...много ми харесват! Peace

Hug на всички!

# 187
Хипатия много ти благодаря,схемата цветна ли ще стане или черно-бяла.И как ще се разбере кой цвят какъв номер DMC е?

# 188
схемата може и цветна да е , и черно бяла- има такава функция в Паттерн макер. Пак програмата ти дава и инфо за цветовете, на каква панама е зададено да се шие, бодовете и т.н.
Но това дето ти показах не е обработена схема - има много единични бодове и излишни цветове

# 189
Намерих тези картинки във руски сайт,една рускиня ги издирва.Аз си копирах картинките,защото ми харесаха,а пък и не ми изглеждат сложни за шиене.Ще седна да чета как се работи със програмата, а пък да видим да ли ще успея да си направя схеми.Ако имам въпроси ще питам.

# 190
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
венипух - виж тук http://www.crosstitching.biz/?p=produkt_szukaj&iLimit=20& … yka=11&page=7
 Wink имаше някакъв чалъм за свалянето на схеми, но като се сетя какъв беше ще допиша  Hug

# 191
  • Пловдив
венипух - виж тук http://www.crosstitching.biz/?p=produkt_szukaj&iLimit=20& … yka=11&page=7
 Wink имаше някакъв чалъм за свалянето на схеми, но като се сетя какъв беше ще допиша  Hug

Преди няколко месеца си промениха нещо в сайта и сега е невъзможно  Cry
А тези са от новите модели и аз лично ги нямам, иначе си бях свалила доста нещица.

# 192
Здравейте мацки  Hug
Много красиви неща сте показали.Истинска радост за окото.
Исках да ви се похваля с две рамкирани гобленчета.Те са шити преди много години и преди няколко дни си ги намерих и реших да си ги сложа в рамка.Макар и не толкова перфектни са ми отнели месеци труд.И сега много им се радвам.Става въпрос за горните две гобленчета:"Лодките в морето" и "Момичето с книгата".
http://irein1988.multiply.com/journal/item/14/14
Дори се запознах с един човек който ме научи как да шия така,че и от двете страни да става еднакъв гоблена и сега работя над техниката си.Малко е трудно защото човек както си свикне така кара и занапред,но пък иначе става по-красиво.
Сега се връщам назад да ви дочета че още не мога да смогна в бързото ви темпо на писане

# 193
Здравейте, последните 2-3 дни нямах време дори да прегледам какво сте писали, но сега прочетох набързо. Показали сте невероятни неща!  bouquet
Да ви покажа какво направих за една приятелка - бяхте дали схемата в предната тема май - малко е но мисля че е доста симпатично!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=344252&pid=10776961
Това шия сега - от около месец, но все си намирам нещо малко или нямам време и този май изостава.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=344252&pid=10776962
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=344252&pid=10776965
Купихме вече конци от ebay и с нетърпение ги чакам - много ми се иска да ушия едно ангелче!
Ина писала си нещо за иголки.нет - за какво става въпрос, че аз май нещо съм пропуснала Blush. Почти уших едно гобленче по тяхна схема, но нещо не ми харесва какво се получава и за сега съм го оставила.

# 194
  • София
Здравейте, момичета Hug

Немога да се сдържа и да не ви благодаря затова, че благодарение на вас разбрах че има и други гоблени освен вилеровите Blush И толкова много исках вече да шия нещо различно. Просто сте заразни  bouquet Та сега да ви се похваля, че си имам подарък Испанската хубавица на Ленарте Crazy Party Party Възхитена съм от тази комплектовка Shocked Невероятно е. Но за първи път ще шия гоблен с кръстчета. И сега като го започнах се оказа че на мен ми е по-лесно да ги правя не както е редно Thinkingт.е аз ги шия като гобленов бод в двете посоки. И се притеснявам дали ще ми стигнат конците така. Бихте ли ми помогнали, ако трябва ще шия както е редно Rolling Eyes 
Извинявайте , нямах време да ви прочета днес, направо седнах да ви пиша, сега се връщам да чета и гледам Wink

Общи условия

Активация на акаунт