МАМИ ЗА НОЕМВРИ 2009

• 22 979
  • 312
  •   1
Отговори
# 60
  bouquet   Ивонче! Тихичко Честито, ще чакаме да се похвалиш с пълно гърло Wink А след като от скоро си мама, ще те търсим и за съвети, поне тези като мен, на които ни е за първи път! Simple Smile Още веднъж Честито Simple Smile

# 61
Ама разбира се, с каквото мога ще помагам  Hug  Heart Eyes
Ето едно надписче за първа страничка, ако sunshine*uk желае да го сложи     bouquet

# 62
Надписа е страхотен!
Между другото има ли други с терминче за 2 ноември? Simple Smile Аз се сетих, че (Да е живот и здраве) и ако всичко върви по план бебчо ще се появи на 23-тата годишнина от брака на моите родители Simple Smile Ноември е месец номер 1 Simple Smile

# 63
Момичета ние, ноемврийките от 2008 г. искаме да ви направим подарък-една красива и само ваша си темичка.Не ка някоя от вас, която реши да пусне следващата темичка да ми пише на лични да й пратя файлчето.Разбира се ако нещо не ви хареса ще си го смените.
Добре дошли и на новите бременелки и успешна и лека бременност от целия наш отбор Hug

# 64
Здравейте момичета,

бързам да честитя на desitalee, Ивонче и Gulja! Лека и слънчева бременност моничета, с прекрасни бебоци на финала!

utro77 благодаря ти за успокоението.  bouquet

Момичета ние, ноемврийките от 2008 г. искаме да ви направим подарък-една красива и само ваша си темичка.Не ка някоя от вас, която реши да пусне следващата темичка да ми пише на лични да й пратя файлчето.Разбира се ако нещо не ви хареса ще си го смените.
Добре дошли и на новите бременелки и успешна и лека бременност от целия наш отбор Hug
Благодарим ви за подаръка, аз вече се чудех какво се прави  Mr. Green

# 65
sunshine*uk  и аз мисля, че това в началото е нормално.
2008 мерси за подаръка  Simple Smile

# 66
Здравейте! Hug Аз съм ноемврийска мама 2008. Очаквам с нетърпение формирането на новия ноемврийски отбор. Пожелавам на всички бъдещи мами леко бременеене, успешно раждане и много здрави бебчета на финала. Стискам ви  fingerscrossed и ви желая Flowers Four Leaf Clover

# 67
  • в ябълковата градина
Благодаря на всички майчета от ноември 2008.
Много сте мили.

Дано и ние станем скоро голям отбор.  Grinning

# 68
Eто, че отбора започва вече малко по малко да са увеличава...  Grinning Party

omana стискам палци да се похвалиш скоро!
sunshine uk и мен ме мъчи ПМС-то... от днес съм на но-шпа за болките в корема....
n.m.n., bunsy, Gulja, Steletu, Ивонче  Здравейте момичета! Честити ви положителни тестчета! Леко бременеене и щастливи 9 месеца! Hug Hug Hug
ноемврийки 2008 благодаря ви, мили, че следите за нас и че сте готови да ни помагате  Hug Flutter

Ние с мъжо уж се бяхме разбрали да не казваме още на никой докато не видим плодно сакче и тупкащо сърчице...., но аз не устоях.... Не мога просто! Та от вчера до днес разтръбих на сума ти народ...  blahblah  Mr. Green

# 69
  • София
много  мило ми стана desitalee.прегръщам те, благодаря ти!
и на теб всичко най-прекрасно!

# 70
Благодаря ви, момичета  Hug
desitalee, ама как да не разтръбиш, много е готино това  Mr. Green
Аз като бях бременна страдах постоянно от главоболие. Можех да пия парацетамол  Peace  Ако на някой му се наложи да пие, да прескочи аналгина, че не е за препоръчване.
bunsy спокойно, тука сме Simple Smile
n.m.n няма да се притесняваш, всичко ще е наред  Hug
liankaразбира се, винаги добре дошла, както и за всички други  Hug
omana fingerscrossed
Steletu, sunshine*uk, GuljaHug
Дано не пропускам никой   bouquet

# 71
Хайде още една ноемврийска мама от 2008 да ви приветства  Hug
Успех Hug

# 72
  • София
благодаря, Ивонче!
иначе да права си, парацетамола се пие, и е по-добре разтворимия ефералган (по-бързо се усвоява)

# 73
Az mislia 4e noemvri jivot i zdrve 6te imam bebe,karam cvetna bremenost i malko se pritesniavam.Pia edin ton xap4eta,v 2 mesec sym.nadiavamse da mine vsi4ko OK newsm51 newsm51 smile3504

# 74
iliana_dakova добре дошла! Не се притеснявай, всичко ще е наред!  Praynig Hug

Така като гледам всички сме в самото начало и ни предстои първия преглед - "точка" и после "тупкащо сърчице". Но до тогава има още време и единственото, което зависи от нас е да се пазим и да се грижим за здравето си...

Днес изчетох един куп статии в интернет за витамините и бременността, какво трябва да ядем и пием и какво не... Аз си мислех, че се храня много здравословно и се снабдявам с всички витаминки от храната, но... май не е съвсем така... Най-голяма мъка ще ми е пиенето на прясно мляко. Никак не обичам и доколкото си спомням за последно пих преди има няма 3-4 месеца...  ooooh!  Rolling Eyes...
Преди малко изтичах до магазина и си купих половин литър и в момента, след двучасови усилия, мъча последните глъдки. Много съм горда със себе си и в същото време ми се стъжва като си помисля, че утре трябва да повторя упражнението  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт