МАМИ ЗА НОЕМВРИ 2009

• 22 796
  • 312
  •   1
Отговори
# 165
  • в ябълковата градина
Добро утро на всички.
Аз мълча като пън, хихи.
Обаче ме мъчи жестоко безсъние тези дни.

Добре дошли на всички нови момичета!  Grinning

# 166
# 167
мамчета да ви попитам кога ще чуя сърчицето на моето ангелче?, аз съм ужасно нетърпелива, направо ужассссс хехе

# 168
Добре дошли на новите бъдещи мами   bouquet
На мен вече започна да ми се гади,особенно сутрин и вечер е ужас  Sick
Сърчицето май се чуваше след 7 г.с.Скоро съмминавала по тоя път,но съм забравила.
Хубав ден на всички  Hug

# 169
да ви попитам, чувалили сте за свестен гинеколог в лозенец? аз още не съм си избрала. четох за др. Данаил Илиев от токуда и толкоз, имамте ли мнение?
и се чудех дали трябва да правя някакви изследвания през 2-ри месец на бебчо? мене само на ехограф ме гледаха и толкоз, така ли трябва да е? newsm78

# 170
maymunski в 7 г.с. за сърчицето и аз нямам търпение, до 14 -ти март ще полудея.... За изследванията и аз не съм наясно, но ако някоя от миналогодишните мами ноември може да помогне - добре дошла..... izabela@ за гаденето и аз вече го имам същия проблем....  с гаденето сутрин, не повръщам а само ме мъчи.... ужасно е  Sick Sick

# 171
  • Бургас
Хрисси, честито и от мен!
Желая на всички един хубав ден!

# 172
  • Пловдив
Здравейте на всички! На 3 март си направих три теста и те всичките    EFP
 . Много много съм щастлива  newsm44. Нали положителните тестове не грешат?
Другата седмица съм на лекар, защото тя ми каза, че трябва да мине малко време, за да ме погледне с вагинален и да видим там... Не знам сега секс мога ли да правя? Сигурно ли е с три теста и то с вечерна урина? Кога почват изследванията ох много се вълнувам, моят ми предложи на 14.02.2009 и таман насрочихме сватбата за юни и бам - Господ си знае работата бебче. Спрях цигарите в мига като видях . пия фолиева киселина 400мг(от август 2008). Сега трябва ли да увелича дозата?
Желая много ама много късмет на всички мили жени на този свят и на техните половинки...
пишете мамита от ноември (и аз сам скорпи набор 83  newsm03

# 173
xelita  Тихичко Честито! Пожелавам ти всичко да е наред и ноември едно красиво и здраво бебе...... За фолиевата киселина продължаваш по 1 на ден.... За трите теста - сигурно е! Аз бях направила 5 преди да отида на преглед.... А за сватбата мнооого ГОЛЯМО ЧЕСТИТО...   bouquet

# 174
  • Пловдив
Благодаря от сърце Steletu. Желая на всички безпроблемно бременеене и много щастие в живота. ще се радвам и аз да помагам на кой с каквото мога. Целувки!!!

# 175
Добро утро бременлинки.За изследванията-зависи от лекарите ви.Не е лошо да се пуска кръв и урина за да се следят нещата изкъсо.Моята докторка не ми беше пускала изобщо и се оказа, че имах някаква инфекция.Не че беше нещо фатално, но не трябва да се рискува с тия неща.
Сърчицето се чува някъде 6-7 г.с.Но и това зависи.
Добре дошли и на новите мами.Спокойна и щастлива бременност ви желая.
За гаденето си спомням, че една от нашите мами беше писала, че има обикновени бисквити до главата.И като се събуди си хапва, за да не е празен стомаха.Предполагам обаче, че може да има и обратния ефект.
За препаратите за гъбички-доколко знам няма проблем да се ползват.По-лошо е ако се оставят неизлекувани гъбичките.Някои от нашите мами по няколко пъти са взимали такива глобули по време на бременността.
Лек и усмихнат ден момичета

# 176
Здравейте майчета, аз съм от Майските мами и просто от любопитство прескачам да ви видя   bouquet
Желая ви безпроблемна бременност на всички ви, а на финала най-прекрасните бебчета  Heart Eyes
Виждам, че се чудите какви изследвания трябва да ви се правят, за това ви пускам няколко линка с информация, която мисля, че ще ви е полезна. Успех на всички  Hug
http://www.nhif.bg/downloads/Broshura_Maicino_6_3_8.pdf
http://www.biberonbg.com/info/izsledvaniq.htm
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/744/

# 177
steletu благодаря за бързият отговор Simple Smile
мисля че и аз съвсем скоро ще се присъединя към клуба на повръщащите. тази сутрин малко ми се гадеше, ама нищо не се случи де, но времето ще покаже хехе

# 178
steletu още едно въпросче Simple Smile
последният път когато ми дойде беше 25 януари, нали оттогава се броят тези седмици?

# 179
  • Пловдив Белащица
Бурето, щом доктор ти ги е изписал свещичките не се притеснявай. А и гъбите са в пъти по-вредни за плода, отколкото свещичките.

Сърцето се чува след 7 г.с. Може и някой ден по-рано при добър гинеколог и добра апаратура, но най-вече първото. Но за по-сигурно след 7ма седмица.

Рутинните изследвания започват след 12 гс, когато и обикновено започва воденето на жк.
Иначе ето едни изследвания, които е хубаво да се направят. Прочетете тази статия, в нея са посочени и изследванията, които е желателно да се направят
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 756&Itemid=36

xelita, тестовете показват бременност. 99% са сигурни. Измерват хормона бета ЧХГ, който се произведа след имплантирането на плода (т.е. около седмица след зачеването).
Пожелавам и на всички малките точки да са ок и да са си по местата.

Ако прекаля с моите писания и нещо ви притеснявам, казвайте без да ви пука. Ще се съобразя.

Общи условия

Активация на акаунт