Готвите ли всеки ден?

• 12 184
  • 202
  •   1
Отговори
# 90
да,,почти всеки ден готвя,с пубер в къщи +мъж+7 годишно Wink
супа да има винаги,ястие--
уикендите правя и закуска задължително, и десерт някакъв

# 91

ау, няма да си следя темата, защото започнах редовното гладуване и само слюноотделям. Simple Smile

# 92
И аз готвя всеки ден   chefи винаги със желание Wink
Последно време приготвям нови рецепти  и до сега всичко
е било сполучливо Peace

# 93
  • Сливен
/абсолютно всеки ден и за нас и за малката  chef

# 94
  • София
Не...Нямам време и нерви ,за да готвя всеки ден!  chef

# 95
Да всеки ден готвя - това ми е любимото занимание зимата, виж вече лятото не чак толкоз любимо, но трябва да се яде и пак си готвя. Тогава карам с повече леснички рецепти , докато сега се развихрям с всякакви експерименти   chef

# 96
  • Финландия
Старая се всеки ден да има топла домашно приготвена храна. Така, че почти всеки ден готвя. Преди време и аз и дъщеря ми имахме непоносимост към консерванти (а може би е било към нещо определено, но така и не разбрахме към какво). Та оттогава не купувам готови храни и полуфабрикати, разреждащи се с вода сокове, или от готовите миксове.

Наблягам предимно на пиле, риба, а понякога- и кайма.

Трудоемните български гювеч, сърми, свинско с праз, или със зеле ги обичаме, но ми отнемат 2-3 часа и съм се отказала (най-много по веднъж в годината).

Някой път през уикенда правя печено месо- и то изисква повечко време, но пък само го мятам във фурната и не трябва много, много да се гледа. Около месото нареждам зеленчуци, а във фурната се побира и още една тавичка с картофки със сметана- всичко става по едно и също време.

# 97
През два дни готвя.

# 98
синовете ми у4ат в  други градове,затова не готвя през седмицата. през по4ивните дни като се приберат готвя и то всеки ден разли4но.

# 99
Не нямам време.

# 100
Обичам да готвя. Доставя ми удоволствие, но за съжаление го правя само в почивните дни. Това означава през два или три дена. Графикът ми е динамичен.

# 101
  • Под звездите
Готвя рядко аз и мъжами работим на три сменен график в различни смени децата са студенти и си идват евентуално за почивните дни и ако несъм на работа тогава се завихрям в кухнята

# 102
  • Варна
Готвя абсолютно всеки ден. Май само като сме на почивка или като излезем някъде пропускам. И аз се прибирам най-рано към 19-19,30, но въпреки това готвя всяка вечер. Имам 3-ма мъже "на главата" , които на всичко отгоре са и адски капризни. Освен, че не ядат "обикновените" неща като пълнени чушки, гювеч, сърми, грах, зелен боб и още ред неща, не искат и да "повтарят" едно ядене 2 пъти.
Съгласни са да вечерят в 21ч., но да е нещо ново. И аз постоянно експериментирам. Нооо, най-важното е, че и аз така  разпускам. Обожавам да готвя. Особено събота и неделя се развихрям яко и по цял ден не излизам от кухнята. Супи, манджи, тестени. Само десерти правя по задължение. Че аз мразя и не ям сладко, а те си "умират" за сладки неща  Joy

# 103
  • На планетата Земя
Нямам тази възможност поради липса на време.

А и не бих го правила всеки ден, ако можех.

# 104
Обожавам да готвя...да експериментирам в кухнята!  chef Правя го винаги, когато имам възможност и съм си в къщи! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт