Клуб "Парфюмен ценител"-4

• 24 172
  • 351
  •   1
Отговори
# 135
  • Paris
Тази реклама много ме радва.
http://www.youtube.com/watch?v=rSYTBLFjh_U&feature=related
Вие имате ли си любими такива?

# 136
Мисля да бракосъчетаем тези двата в името на вечната любов към кафето.

# 137
Очаквайте през Април Dior Miss Dior Cherie L`eau.

# 138
Денси, невероятно красиво "съчетание"..........
Просто създадени един за друг/ .......не познавам "лично" нито един,но визуално са супер двойка  bouquet

# 139
Денси, невероятно красиво "съчетание"..........
Просто създадени един за друг/ .......не познавам "лично" нито един,но визуално са супер двойка  bouquet
Мъжкият е убийствен аромат във всякакъв смисъл.Оставя трупове след себе си. И Триумфира.

# 140
  • Пловдив
Преди няколко дни пробвах А Men, но В не съм го пробвала. ))))

А я измислете дружка на Cinema YSL. ))))

Аз днес съм със Синема Flutter
Избирам си Ralph Lauren - Romance Silver за кавалер  Grinning

но и на Gucci by Gucci няма да откажа  Joy

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 16:04 от Ivs

# 141
Охх, аз сега съм в търсене на силен, присъствен мъжки парфюм....с нотки на кожа, мускус, тютюн и....мирис на секс....))))
Давайте предложения. )))

airamber, да и по мои спомени М7 на YSL е много хубав, трябва да го пробвам пак. )))

# 142
  • Пловдив
Охх, аз сега съм в търсене на силен, присъствен мъжки парфюм....с нотки на кожа, мускус, тютюн и....мирис на секс....))))
Давайте предложения. )))
Търсиш точно кафявото Гучи, което eta е показала на предните страници  Wink

# 143
Давайте предложения. )))
Търсиш точно кафявото Гучи, което eta е показала на предните страници  Wink

Ако го има тук, ще го пробвам, макар че не съм го виждала. ))))

# 144
  • София
Давайте предложения. )))

airamber, да и по мои спомени М7 на YSL е много хубав, трябва да го пробвам пак. )))

и като се има в предвид , че всеобщия ни любимец Том Форд участва в създаването му .....мисля , че наистина трябва да го пробваш

# 145
Този гел май е същият като този на Mademoiselle, за който Пикси вчера писа. Но за съжаление, до колкото разбирам, концентрираният гел на Сoco Mademoiselle не се предлага в Европа  Sad.
Densi, за също веднъж исках да пробвам Chanel 5 Elixir в МОЛ-а, но тестерът ми се видя  Sick и се отказах. Но със сигурност ще проверя пак Mr. Green. А цената му в Бг не е ли по-изгодна от Ягодка или греша?

Трудно ми е да повярвам, че го няма в Европа. На френски името му е CM Touchе Scintillante. Не е толкова траен, колкото ЕДП, но е много свеж.

# 146
Здравейте момичета ! Бързам да се похваля, с моята нова парфюмна любов, която пристигна днес – тази прословута Черна Орхидея ! Толкова ме заинтригувахте с описанията за този парфюм от предишните теми, че сън не спах , докато ...най-накрая я имам !
За жалост още не мога да се преборя с гадната хрема, тормозеща ме вече седмица, и сега със запушен нос се опитвам да се потопя в този аромат . Не мога да дам точно определение какво надушвам, но моят скромен опит казва, че такъв аромат друг път не съм усещала . В желанието си да имам тази Орхидея, поръчах на мъжът ми да я купи , той пък я поръчал на наш приятел в Англия и в крайна сметка се сдобих с два еднакви  парфюма – така , че ако някой има желание – единият се продава, нека ми пише на лични .

# 147
Ей на туй му се вика двойна радост  Grinning Честито, Voxx, с кеф да я изпръскаш!

# 148
  • Истанбул
Здравейте парфюмни корифейки  bouquetДнес си получих Кабошар=а на Грес.Плени ме със строгостта си и интелигентното си излъчавне.Кеф голям Hug Hug

# 149
Ей на туй му се вика двойна радост  Grinning Честито, Voxx, с кеф да я изпръскаш!

Щом като в момента със запушения си нос съм потънала в аромат , а и всички у нас  Embarassed , а пръснах само веднъж на китката  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт