Клуб "Парфюмен ценител"-4

• 24 148
  • 351
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Привет
попаднах на сайт в който с бар кода от опаковката на кутията можете да проверите дали са оригинални парфюмите ви
http://en.barcodepedia.com/3349668121366/ultra-violet-by-paco-ra … -spray-new-tester
надявам се да ви е от полза

# 181
Привет
попаднах на сайт в който с бар кода от опаковката на кутията можете да проверите дали са оригинални парфюмите ви
http://en.barcodepedia.com/3349668121366/ultra-violet-by-paco-ra … -spray-new-tester
надявам се да ви е от полза
този сайт го коментирахме вече Hug, аз лично смятам, че само баркодът е нещото ,което най-лесно се фалшифицира, освен това за оригиналност са показателни и други неща

# 182
Днес уж отидох за червило в БЗ, ама отразих и парфюмния щанд, разбира се.
Установих, че на дневен ред е О Премиер, определено.
Обаче Мимс тъй ме запали по Мариела Бурани Eau Rosee  Crazy Сега да ги мисля и двата  Crossing Arms Бурани като по-евтин вариант сигурно ще вземе преднина.

# 183
Днес,ходих в една парфюмерия с намерение да си купя ХУБАВ парфюм.Харесах си един на Булгари,магазинерката ми каза,че е Аметист.Аз съм виждала из нета снимки ,прилича на ето това -   .Магазинерката каза,че е оригинален,55лв му беше цената за 30или 40мл. Само дето цвета на шишето не е като това на снимката-едно седефено лилаво беше и аз се усъмних.Но понеже не съм разбирачка реших първо вас да питам,преди да купя нещо оригинално,а да не е !

# 184
Момичета някой да има идея откъде да си намеря Sport на Jil Sander тук в БГ?

Мерси предварително.

# 185
Днес,ходих в една парфюмерия с намерение да си купя ХУБАВ парфюм.Харесах си един на Булгари,магазинерката ми каза,че е Аметист

Магазинерката каза,че е оригинален,55лв му беше цената за 30или 40мл. Само дето цвета на шишето не е като това на снимката-едно седефено лилаво беше и аз се усъмних.Но понеже не съм разбирачка реших първо вас да питам,преди да купя нещо оригинално,а да не е !

Леле, в бакалия ли си търсила?

# 186
Днес,ходих в една парфюмерия с намерение да си купя ХУБАВ парфюм.Харесах си един на Булгари,магазинерката ми каза,че е Аметист

Магазинерката каза,че е оригинален,55лв му беше цената за 30или 40мл. Само дето цвета на шишето не е като това на снимката-едно седефено лилаво беше и аз се усъмних.Но понеже не съм разбирачка реших първо вас да питам,преди да купя нещо оригинално,а да не е !

Аз питам за съвет,тя ми се прави на интересна.В твоя дух-от вашата бакалия smile3513

# 187
  • при морето
Ех,еееехеххеееех-тук никой на на никого не се прави на интересен!Моля ,внимателно !
Задавайте въпросите правилно,така няма да има ответни реакции!

Съвсем добронамерени са всички момичета тук!

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 01:56 от Winter fairy

# 188
  • Варна
GodaiVa, изчакай, ще ти отговорят момичетата, предполагам, че спят вече повечето. Има истински фенове на парфюмите на Булгари, 100 процента ще получиш отговор  Peace Аз лично не съм им почитател и нищо не мога да кажа, не съм ги заглеждала изобщо в подробности.

# 189

Аз питам за съвет,тя ми се прави на интересна.В твоя дух-от вашата бакалия smile3513
Tака изглежда 40 и повече мл.,25мл  е само с една топка.
Мисля,че Стики е имала впредвид ,,бакалия"това че се съмняваш в парфюма,говори за съмнения в реномето на магазина.
Проверих цената му в Фрагранс-40мл е около 55лв-да.
За мен парфюмите на Булгари са нетрайни и избягвам да си купувам,макар че имах една Омния-Кристалин Rolling Eyes
Има много фактори да го познаеш и ние сме писали доста за това!
Желая ти успех  bouquet

# 190
Аз също не съм почитателка на парфюмите на Булгари, но съм имала Омния кристалин. Тогава не беше много популярна и я носих с удоволствие Mr. Green. На моята кожа беше супер трайна, но не бих я взела пак, понеже вече навсякъде е залято с нея ooooh!, пък и вкусът ми се е променил доста.

# 191

Tака изглежда 40 и повече мл.,25мл  е само с една топка.
Мисля,че Стики е имала впредвид ,,бакалия"това че се съмняваш в парфюма,говори за съмнения в реномето на магазина.
Проверих цената му в Фрагранс-40мл е около 55лв-да.
За мен парфюмите на Булгари са нетрайни и избягвам да си купувам,макар че имах една Омния-Кристалин Rolling Eyes
Има много фактори да го познаеш и ние сме писали доста за това!
Желая ти успех  bouquet
Благодаря  bouquet  ,ще видя какво ще направя,после пак ще пиша Simple Smile

# 192
Поръчай си го от тук да си сигурна и цената му е повече от добра особенно но тестера 60 мл
http://www.fragrancex.com/products/_lid_O-am-pid_61596W-am-cid_P … 2T__products.html

# 193
Поръчай си го от тук да си сигурна и цената му е повече от добра особенно но тестера 60 мл
http://www.fragrancex.com/products/_lid_O-am-pid_61596W-am-cid_P … 2T__products.html
A този сайт ще ти помогне с поръчката,освен ако не се оправиш сама Peace
http://euro-woman.net/

# 194
  • Пловдив
Скоро в една парфюмерия в Пловдив ми казаха цена за 40 мл от същия - 105 лв. Така че, имаш право да се съмняваш в оригиналността. И за мен fragrancex е най-добрият вариант  Peace

Общи условия

Активация на акаунт