Я се стегнете и двамата!Има хора цял живот търсят голямата любов и не могат да я открият, а вие да сте "се намерили" и сега да се изгубите заради нелепости?!Сраааам!Айде, айде, пък за кума да ме поканите
.

, но 4е това не е молба на всяка цена да бъде с мен; В на4алото той беше като една стена. Дори си мислех, 4е ще ме изгони. Някак си постепенно оба4е се отпусна и проговори, дори стана приказлив и запо4на да си споделя с мен как му върви живота сега. В един момент се усети и пак стана леден и суров и каза, 4е ние пове4е няма да сме заедно, той не може да ми прости поне за сега - въобще- скъсали сме и да нямам никакви надежди. Аз бях на път да го набия - инат с инат такъв. ОК. Какво иска сега - да му се моля ли?? Няма да го направя!!! Тръгнах си, то4но когато стана най- приятно, агресията му себеше...разтопила. И вместо " 4ао " ми каза, 4е съм била " хитруша".
.
.
Аз само знам какво е искал преди, но сега май ве4е ме е изхвърлил от сърцето си.
Я се стегнете и двамата!Има хора цял живот търсят голямата любов и не могат да я открият, а вие да сте "се намерили" и сега да се изгубите заради нелепости?!Сраааам!Айде, айде, пък за кума да ме поканите 

Препоръчани теми