Пелени и гащички за многократна употреба - сайтове за поръчки 2

• 22 955
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
JeniB, пиши какво ще искаш?
Ти ли имаше Mommy's Touch? Как ги оценяваш?

# 181
Имам, но пусни линк да видя кои точно, че те имат различни видове.
Някой ползвал ли е тези - http://www.babykind.co.uk/starbunz.htm
Изглеждат супер -

# 182
  • София
  Мег значи аз искам от екстра смол размера на Рил изито следните - уф останали са само два цвята докато се наканя. Виж като поръчваш ако са заредили нови искам различни цветове, иначе засега остават тези
 -  REsage-ExtraSmall - Real Easy All in One BLOSSOM PINK - 2 броя
 - REsage-ExtraSmall  - Real Easy All in One SAGE GREEN - 3 броя
Цена по 5*11.99 = 59.95
  Washable wipes -     £5.60 for pack of 10
  Imse Vimse Flushable Liners - standard size for Babies - Pack of 200 -      
£4.50 for 2 rolls of 100 each roll

Общо 59.95+5.60+4.50 =70,05 .
  Ще се радвам да пишеш колко ще излезе доставката и как да ти преведа паричките. Отделно приемам всякакви съвети за избора ми, броиките и допълнителни нещо, които ще ми трябват, но още не го знам  Simple Smile За кърпичките със сигурност ще пробвам и твоето предложение, но просто в момента не си представям да търся магазин за плат и да купувам и режа...
  Сега ако някои ми каже и допълнителни парчета подходящи за ноща примерно за тези пелени които съм си избрала от сайта ще съм мнооого доволна  Simple Smile

# 183
Aila само с 5 бр не знам дали ще се справиш. Сушилня ли ще ползваш?  Имай предвид, че понеже подложката им е зашита към пелената, рил изито съхнат по-бавно от другите пелени тип джоб. Иначе всички подложки стават, само гледай дали няма да са ви големи на размер ХС. Виж да стават за малки размери пелени.

# 184
  • София
  Да имам сушилня, и тъй като това е най-малкий размер не мисля да прекалявам с количествата. Евентуално можа да получа следващия размер от една приятелка или да си купя от Екомамата други модели, просто не искам да залагам само на един модел. А от подложките, колко допълнително ще ми трябват? Тези от Екомама дали ще станат?

# 185
JenyB, всъщност ми трябват само къвърс, но Мамис Тъч са единствените, които нямат размери. Сега се загледах и може би ще поръчам само къвърс от друга марка и дано ни паснат като размер.
Тези, сладките, които си си харесала - нашите са от същата материя и съм супер доволна от защитата и паропропускливостта. Единствен недостатък, че са малко обемни - доста плътни изглеждат.

Айла, не мога нищо да кажа за избора. В интерес на истината можеш да спестиш малко пари, като си вземеш бархетни пелени от БГ и слагаш бархетно парче след еднократната подложка и преди пелената - така ще сменяш парчето на всяко акане, а пишканията ще ги "лови" плената отдолу и ще изкарва примерно 3 часа. Но 5 пак ми се струват малко, макар че със сушилнята сигурно ще стигнат. За нощем, ако ще карате с една пелена, трябва да си вземеш високопопиващи подложки, които да пасват на тези пелени. В "продавалника" към сайта на БейбиКайнд има такива и е описано за кои пелени стават.

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 20:11 от Meg!

# 186
  • София
  Еми аз практикувах ЕБХ с малките, така че лятото всъщност дори не мисля много да ползвам пелени, може би затова не ме притеснява малкия брой на пелените. Имам много панталонки и гащички от каките за лятото, и ми беше много лесно и бързо да сменя една, две дрешки ако стане фал през деня. Реално пелените ще ми трябват само първите месеци и после когато пътуваме или нещо подобно  Simple Smile

# 187

Айла, не мога нищо да кажа за избора. В интерес на истината можеш да спестиш малко пари, като си вземеш бархетни пелени от БГ и слагаш бархетно парче след еднократната подложка и преди пелената - така ще сменяш парчето на всяко акане, а пишканията ще ги "лови" плената отдолу и ще изкарва примерно 3 часа. Но 5 пак ми се струват малко, макар че със сушилнята сигурно ще стигнат. За нощем, ако ще карате с една пелена, трябва да си вземеш високопопиващи подложки, които да пасват на тези пелени. В "продавалника" към сайта на БейбиКайнд има такива и е описано за кои пелени стават.
И аз си мислех какво може да се сложи отгоре заради честото акане на новородените. Недостатъка ще е само, че ще е мокро на бебето. Иначе самите пелени си имат слой, който да държи сухо. ЗА подложките мисля, че трябва да имат вариант за малки пелени. Разгледай в сайта имаше трансформиращи дето могат да се сгънат за С размер.

# 188
Сега аз не разбрах последно кой ще поръчва... Аз съм от Търново и за мен е без значение откъде точно ще ми дойде поръчката после  Grinning

Мег, ако може да се включа към твоята поръчка, така ще станем повече и ще излезе по-евтина доставката, нали?
Ще копирам линковете, от които искам да поръчам:

искам от тези Imse Vimse Flushable Liners-Pack of 200  - 1 бр.
а за гащички от тези  Baby blue Wonderoo-Soft pastel blue   - 2 бр.

Ще ти изпратя парите, пък ти после ще ми пратиш поръчката, става ли? Или нещо такова...

# 189
И аз да се запиша в тази тема, нищо че още си чакам пелените Simple Smile

Мег, ако може и аз да се включа в поръчката с едни от тези - nappy nippas pack of 3 и едни flushable като на Моарейн Grinning

И да питам за през нощта какви подложки слагаш, за да издържи пелената (само теб запомних, че си с prefolds, дано не бъркам). За covers си избрах на Bummis Super Whisper Wraps - 2 бр. и едни от Thirsties,  но тъй като съм още дилентант в материята, си ги избрах по картинки Grinning Дано да са ни ок, взех М, бебка сега е над 7 кг.

# 190
Григчо, ще те включа, ама защо искате да поръчвата flushable newsm78 В данет ги има, цената е по-ниска, пък така и така ще трябва и прах за пране да си поръчате...
Аз имам тези високопопиващи подложики и тях ползвам само нощем:
http://www.diapersetc.com/products/natural-hemp-insert.html
Има ли подобни в БейбиКайнд?

# 191
Ами аз поръчвам flushable, щото с една поръчка всичко наведнъж да взема... понеже така иначе ми се събират повече доставки, мислех че ще ми е по-евтино. Ами, Мег, задължително се перат само с такъв прах за пране от ДаНет ? Не става ли и със Саното? Пак нещо съм недоразбрала.

# 192
Аз пък не знаех, че в Данет ги има Embarassed Сега ще разгледам подложките и ще си избера от тях.

# 193
Ами аз поръчвам flushable, щото с една поръчка всичко наведнъж да взема... понеже така иначе ми се събират повече доставки, мислех че ще ми е по-евтино. Ами, Мег, задължително се перат само с такъв прах за пране от ДаНет ? Не става ли и със Саното? Пак нещо съм недоразбрала.
Става със Сано. С почти всеки детски прах става. Аз сега съм взела да пробвам на пиджеон. Само такова за избелване дето се слага за допълнение не знам къде има в бг. Може би в данет?

# 194
За праха - няма нищо задължително  Wink Просто МиоКеър е единствения у нас без фосфати и ензими. Тео и Сано също стават, разбира се - единят е без фосфати, а другият без ензими. Има и МиоФреш - антибктериална добавка - прибавя се малко към праха или ако се налага да се кисне оакана пелена за няколко часа се слага във водата.
И аз си мислех, че ще е по-евтино и удобно с една поръчка, но въпросните подложки само място заемат, а 200 бр. са за много кратко - около месец, така че е по-удобно според мен да се поръчат 600-800 бр. от ДаНет (май само на БамбиноМио предлагат в момента).

Общи условия

Активация на акаунт