Пелени и гащички за многократна употреба - сайтове за поръчки 2

• 22 829
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря на всички за отговорите. Аз реших да си поръчам няколко броя от Риъл Изи-то. Специално за тях ми се струва, че М размер може да се ползва най-дълго време-тях ги дават от 6.8 - 14.5кг. Тези, които са ги ползвали, могат ли да ми препоръчат допълнителна подложка -за тях (смятам да я ползвам към нощтната пелена)?

# 136
Няма значение, всички стават. От къде ще ги поръчваш?

# 137
# 138
Аз съм ги поръчвала от там, но до сестра ми, която живее в Лондон. За бг колко ще ти вземат за доставка?

# 139
Над 150 лири-безплатно,
от 75 до 150-6 лири,
от 35 до 75-4.5 лири,
от 20 до 35-3 лири,
под 20-2 лири.
Горе-долу колкото взимат Еконт.

Сега започнах да се колебая за bumGenius!. Дали тях някой ги е ползвал-имат най-добър рейтинг в www.diaperpin.com и ако ги поръчам от http://nickisdiapers.com, ми излизат с безплатна доставка.

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 12:27 от sabotage

# 140
  • София
  sabotage може ли да те помоля да ми поръчаш и на мен няколко броя от рил изито? Ще ти преведа веднага паричките по сметка, но просто аз нямам подобна регистрация и незнам как да си поръчам....
  Иначе искам от екстра смола няколко бройки, различни цветове  Simple Smile Пиши ми ако има възможност и аз да се включа  Simple Smile

# 141
  • София
Аз да попитам как ги слагате тези био-разградимите подложки, дето се изхвърлят с акото в тоалетната? Той като ходи му се събира отзад на дупето и по подложката остава много малка част. Слагам я отзад по дължина, или напречно трябва? Rolling Eyes

И за преходните гащички на Данет да кажа - много са готинки, меки, имат пришита тъничка подложка и нещо шумоли, явно непромукаема част. За такива махащи памперса или практикуващи ЕБХ мисля, че са идеални, аз му слагам допълнително парче, че е пикльо. Laughing Не са обемисти, като обикновени гащички стоят на дупето.

# 142
Ако се съберем повече, можем да я докараме до безплатна доставка от BabyKind-а.

# 143
Ако доставят до бг супер. Ако правите обща поръчка може и аз да се включа.

# 144
Мога да ти кажа от този сайт кои подложки слагам допълнително на Изи-то - Micro-terry boosters ,  Green Acre Designs и тези, които бяха към Фъзи. Взела съм си и от перящите се кърпички за забърсване на детето.

# 145
А къде са тези перящи се кърпички? Не можах да ги намеря, а търсих навсякъде, можеш ли да ми дадеш линк?
Иначе BabyKind доставят до БГ.

# 146
sabotage, допреди половин месец не доставяха Shocked . В смисъл, този, с когото си писах каза, че трябва да направи цена за доставка, защото по принцип до тук не доставят. Та трябваше да направя поръчка, той да ми каже колко ще ми струва и аз да потвърдя устройва ли ме или не Rolling Eyes . Ти откъде ги взе тези цени за доставка?

# 147
А за тези преходните гащички, от ДаНет - дали ще станат за по-слабичко 1 годишно, около 8 кг?
Защото четох в сайта им, че най-малките размери за за по-големи. А такива биха ми свършили идеална работа върху моите пеленки.
Нека който си е купил да сподели.  Praynig

# 148
  • София
А за тези преходните гащички, от ДаНет - дали ще станат за по-слабичко 1 годишно, около 8 кг?
Защото четох в сайта им, че най-малките размери за за по-големи. А такива биха ми свършили идеална работа върху моите пеленки.
Нека който си е купил да сподели.  Praynig
Мисля, че ще са големки. Аз взех най-малкия р-р (11-13кг.), а малкият е ок.12 кг. И са му добре - нито му стягат, нито са му хлабави. Не е ли по-добре да вземеш от тези , тъкмо по-бързо ще ти съхнат.

# 149
Аз да попитам как ги слагате тези био-разградимите подложки, дето се изхвърлят с акото в тоалетната? Той като ходи му се събира отзад на дупето и по подложката остава много малка част. Слагам я отзад по дължина, или напречно трябва? Rolling Eyes

По дължина я слагам. Ако не е някакво рядко хваща. Оня ден тамън бях сложила памперса и тя се изака и добре, че бях сложила подложката , та акото беше в нея и само го изхвърлих без да сменям целия памперс. Аз слагам иначе от тях само като очаквам да се изака. Иначе ако няма нищо може да си я изпереш и да я ползваш пак.

Общи условия

Активация на акаунт