ДОБРИЧката ни компания, събра конци за Мартенска кампания!

• 17 004
  • 275
  •   1
Отговори
# 30
Сори за обърквацията....сега ми се изЯсни...Благодаря, Мари! Hug

# 31
  • Добрич
 Joy
Продавачката ни се казва Маргарита.
 Joy

# 32
Joy
 Joy
А дали е отишла на базара?Някой знае ли?

# 33
  • Добрич
Не знам, Краси, нямам връзка с Диана.

# 34
  • Добрич
Пак съм аз с пресни новини.

Маргарита е била там след обяд, но пак е заминала, че си има проблеми. Диана сега е сама, до след малко, докато отидем Арчела и аз.

# 35
Ох, по традиция пак трудности Confused...

# 36
  • Добрич
То, без тях, няма да сме ние   Thinking

# 37
Joy
 Joy
Да,ама се разбрахме най на края Joy

# 38
Ходих и аз, не познавам жената, но разбрах че продавачката имала работа днес.

Направили сте много хубави работи, супер са .

# 39
Ей как се смях, на изясняването на ситуацията! В крайна сметка, цял ден продава Дияна, продавачката, няма да може да дойде и утре сутрин, и за сега ще отварят Дияна и Обретенова, за след обяд незнам как ще я свържем, ако не дойде продавачката, но ще се оправим както винаги.
 Абе забравих най важното, да изпреваря Кеми. Сумата днес е 206 лв.

# 40
Привет момичета.Браво на вас дано и всеки ден повече и повече,а нали и аз утре ще дойда да взема на всички мартенички от вас.очаквай те ме,е то не че се познаваме ама както и да е важното е да има оборот.Е лека вечер от мен.

# 41
Ей това е приказка...Браво!
Който и да продава...  bouquet...Без вас сме загубени!

# 42
  • Добрич
Добро утро.  bouquet
Чудесен оборот за първите 2 дни! Браво!!!
Днес още повече!

# 43
Здравейте отново !Днес или утре  ще мина да  си взема мартенички от  вас , Дори се обадих на приятелка, която не влиза в форума да и препоръчам от къде да си вземе и тя. Тъй като вече изпуснах възможността да се включа в подготовката на този базар  искам  да попитам ще организирате ли Великденски и как може да се включа.

# 44
Тъй като вече изпуснах възможността да се включа в подготовката на този базар  искам  да попитам ще организирате ли Великденски и как може да се включа.
Можеш да се включиш всякак. Обикновено момичетата /направо не смея да кажа за себе си Embarassed/ ще сътворят прекрасни сувенири...За Великден се залага на пиленцата и яйцата и всякакви украси с тях. Също картички, рамки за снимки и рисувано стъкло.И всичко друго, което се сетиш и можеш да направиш, защото идеята е само ръчно изработени да са подаръците.
Скоро ще се почне с обсъждането и на това. Засега нека да мине Мартенската кампания и да направим разчета.

Общи условия

Активация на акаунт