Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 371
  • 662
  •   1
Отговори
# 525
Ето малко наредени пъзели, които разчистих вчера, че да има място за новите попълнения  Whistling
Call of the sea

The Spirit of Flight

Катедралата Св.Петър в Рим

# 526
  • Пловдив
The Spirit of Flight ми харесва особено много.

# 527
# 528
  • София
Шехина, много здраве на теб и цялото ти семейство желая.  Laughing

Само да напомня за себе си, чакам търпеливо.  Embarassed

# 529
Здравейте,
Днес дали пътуват хубави пъзели за хубава Варна???Блу дрийм,имаш ли някакво инфо?

Монда,ще ни пишеш ли ЛС с адреса си и кога да дойдем  при теб,когато пристигнат.

# 530
В хубав Плевен вали страхотен дъжд... Аз по нагоре бях питала дали сте това всичките, които съм изброила
За Варна, нали сте това
ОБЩА ДОСТАВКА ЗА: Вероника, Стрина Ягодина, Monda, Феята, Ciccia, Зорница и Арабела. На адреса на Монда?
Шехина каза, че всичко е комплектовано само трябва да дойдат куриерите.

NinaRicci, изтрий някое съобщение в кутията си Simple Smile

# 531
Дано и за Добрич да е готова пратката!!!   Praynig
А коя е куриерската фирма?

# 532
Шехина, честит рожден ден с малко закъснение EmbarassedБъди здрава и неземно щастлива! Благодаря ти за всичко Hug

# 533
Издирвам ето тази игра. Съжалявам, малко не е мястото тук, но понеже е Ravensburger, може някой да я е виждал?

# 534
Шехина каза, че всичко е комплектовано само трябва да дойдат куриерите.

Куриерите ще бъдат BSP, проблемът е, че ще мога да пратя пъзелите след работа (след 16:30) и се надявам да няма проблем с изпращането от тяхна страна. Комплектовала съм варненската поръчка + поръчката за Бухтичка. Другите - тази вечер ще ги глася, малко бавно става, знам, но все пак ходя на работа чат-пат Blush

# 535
Здравейте,
искам да попитам дали в София се намира още пастата на Ravensburger?

# 536
  • Пловдив
Пастата я видях онзи ден в едно много добре заредено магазинче за детски играчки в Пловдив. Като цена обаче не знам колко е - просто търсех други пъзели и този само го мернах.

# 537
  • София
Здравейте,
искам да попитам дали в София се намира още пастата на Ravensburger?

Миналият петък мернах в Метро Божурище един пъзел с паста, но не обърнах внимание дали беше на Ravensburger или на Educa Thinking

# 538
На educa го имам,но страшно много искам на Ravensburger,влязъл е в главичката ми и постоянно ме човърка. Sad

# 539
  • Пловдив
zai, другата седмица ще ходя в посока на онова магазинче и ще видя колко струва. Няма проблем да ми преведеш парите и да ти го изпратя до Шумен.

Общи условия

Активация на акаунт