От сутринта у нас звучат патриотични песни, а Нели леко се поклаща

Кисело мляко и аз давам с лъжичка, понякога чисто, а понякога с натрошена бисквитка. От шише не пие нищо друго, осен вода
Вчера правихме изследванията на кръв и урина, позакъсняхме малко, но беше лошо времето преди и не ми се ходеше чак до лабораторията. Хемоглобинът е 120. Изплашиха ме малко, като ми казаха, че левкоцитите й били повече - 10.2. Нормата е до 10.5, но лаборантката каза, че все пак нейните не са малко. Обадих се на педиатърката. Тя пък ме успокои, че за деца до 3 години в норма се приемали дори левкоцити 13-14
. Някой, ако знае повече, нека се включи 
Меги, ще снимам нашата баня и ще пусна снимки Плочките ни са много цветни и свежи. Много държах на пролетното настроение в банята
Времето при нас е влажно и мъгливо
Отивам да сменям наакан памперс, че миризмата е ммммммммм

Никито и той -дано се е излекувал.Баткото пък тази сутрин с червено гърло.
, а преди малко го заварих в момент на мушване под сгъваемата кошара /съответно се беше заклещил и викаше/-много обича да си тъпче играчките отдолу и после се муши отдолу и ги вади.почти винаги се заклещва и крещи да го измъкна 

Но все пак нахлуват патриотични чувства в мен като си помисля за хилядите, които са положили живота си в жертва на олтара на Родината.