Отговори
# 285
Жужу и аз подозирам нещо с тая биричка  Laughing
Габи радвай се, че момиченцата гони с поглед, ами ако бяха момченца??? Mr. Green 
Митака днеска в парка отиде и прегърна една мома на годинка и осем месеца и после я шамароса заради едно багерче и си умрях от срам Embarassed
Наде  филмирала си се

# 286
  • София
Габи- Криско е такъв сладур- много сърца ще разбие - от сега му личи Laughing Hug

Миташки и той не остава по назад, гледам по-големи каки закача Laughing

Мидичка-  Сиянка- ходи точно като вас. Ама вече минаха две седмици и все сме си така-пуска се, но предпочита да пълзи и да се държи някъде.Вече се чудя това дете дали някога ще почне наистина да ходи newsm78. Още не смея да и направя прощъпулник- че тя вместо да ходи, ще тръгне да пълзи след питката #Crazy Joy  Дано майка ти да е добре Praynig

Ние сме с гърнето до никъде. Много често прави нещо в него, ама явно престо улучвам момента.Напоследък обаче сяда, стои малко и става да провери дали е направила нещо. Много е смешна- гледа и се чуди и пак сяда. Joy Joy

Ира- много се смях с този Мирко. Много хубаво  място си е намерил Joy Joy Joy

Теди- Яна е добро дете и отсега се подготвя за сестричката Hug

Зимна- много хубава компания- радвам се че сте прекарали добре.

Мирка- И Сияна имаше едни такива лишейчета и си мислих за АД, ама засега изчезнаха, ще видим.Иначе и се бяха появили същите по дупето и кожния лекар каза че е от лекарствата като е била болна. newsm78

По въпроса с програмата - подпомагане на майчинството ,само да се изкажа ,че програмата въобще не работи и не се знае дали ще почне- казаха- няма пари. Иначе още декември съм подала документи и чакаме.Майка ми даже се регистрира в София ,че тука гледа Сияна, ама докато ни ободрят май ще трябва да се регистрира пак в Бургас за лятото. Rolling Eyes

# 287
  • Бургас
Здравейте на всички януарски сладури. Grinning
В последно време нямам много възможност ни за писане ни за четене. Confused
Горе долу сме добре,че до скоро бяхме болни и не смея нищо да кажа вече.
Ние единствени ли останахме все още само пълзящи? Embarassed Embarassed Отдавам го на това,че сме основно вкъщи и така му е по лесно.Сега се опитвам да го държа за ръцете и да ритаме топката ама той човека все гледа да се спусне да пълзи,че по лесно и по бързо. Mr. Green
За гърнето въобще не се и опитвам има време,на батко му от раз на година и половина му махнахме памперса дано и този път успеем. Rolling Eyes
Калин много обича да копира.Забелязах,че копира 1:1 движенията и виковете на батко си.
Леле какво ме чака . ooooh! Чак тръшканията му копира. Embarassed Embarassed
От нас това е.Хубава вечер на всички. Hug Peace

# 288
 juju1 -И аз затова не смея да се зарадвам още.Не бях сигурна даже дали мога да кажа ,че ходи. Та затова направих и клипчето. Незнам колко ще продължи този период. Изглежда сме от по-страхливите.
И понеже наближава Благовец-да питам майките на момиченца-мислите ли да слагате обеци?
Както нямаме много коса -поне няма вече да ни мислят за момченце?(понеже грейката ни е оранжева ooooh!).

# 289
  • София
Midi4ka, хайде честити ви ходещи крачета и на вас!  Heart Eyes И дано майка ти е добре след падането.  Praynig
Припомни ми как преди няколко години точно преди осми март нещо ми беше паднало кръвното в банята, та съм загубила образ и картина. Само помня как се събудих в хоризонтално положение с посинено око и нос. Изглеждах като пребито куче. Сега ми е смешно като се сетя как ли хората са си мислели че мъжа ми ме е подредил така баш за празника.  Grinning
Габи, предписа ми Мустела. Аз и преди ползвах Стелатопията, ама после минах на Д-р Тайс. А тези лишеи са много упорити и май някаква диета ще трябва да пробваме.
Зимна, много готини хлапета.  Heart Eyes Страхотно сте си изкарали. Важното е че децата са се налудували на чист въздух. Пусни на ЛС координати на къщата в Копривщица.  Grinning
Нивеа, браво на половинката.  И на Лео, че се е държал като голямо момченце и е спинкал без мама. А защо така си промени ника?  newsm78
Лека и спокойна вечер на всички!  Hug

# 290

Общи условия

Активация на акаунт