Джули,радвам се,че вече сте по-добре с Рико.

Много е пусто тези дни тук.Използвате хубавото време за разходки.

А иначе и ние минаваме покрай вас като ходим за храната ама още студено за раздумки. 
А то е...на 1,5г. Направо косите ми се изправиха.

А ако финансиите позволяват може и да се повторим, но ергенската 
Миналата година се скъсах от правене на козунаци, погачи.... та после ядохме пак купешки... таз година ще видим как ще стане
Как успяваш със сериалите? На компа ли ги гледаш? Вчера моята щерка най-демонтративно ми изключи лаптопа. Гледам само тв. И книжка не ми се позволява да чета.
Носи ми само химикалката и книжката със судоку, но с условието и тя да пише вътре
.
.
)
като се сетя в 6-7 месец със Стефчо какво коремче на преяло мравче имаше и се развеселих.
Вече десети ден е така и даже от днес почна и да кашля. Мисля да посетим педито, като се събуди от обеден сън. Надявам се да не е нещо сериозно, а всичко да е от зъбите. От няколко дни зъб № 12 се мъчи да излезе. Пробил е, ама докато се покаже целия голям зор ще е.
Явно на всички им е омръзнала зимата. Ние миналата година изкарахме страхотно на Елените и мислим пак там да сме. Много е подходящо за почивка с деца и бебета.
Давам домашно и то чисто. Пробвах да го подслаждам с плодове, но така не го харесва. А днес открих и че солено не й харесва. Бях забравила да изкисна сиренето за кус-куса и тя отказа да яде. Виж обаче киселко обича - само да види трушия или кисели краставички и докато не си опита не мирясва. Скоро май и ракийка трябва да й предлагам, че само с голо мезе не върви. 

, се беше случил само части от секундата по-рано, щеше да е в нейната (шофьорската) врата и не искам да си помислям какво щеше да стане... 

Докато го разглежда и обръща насам-натам по голо дупе, минира килима тъкмо три пъти!!! Слава Богу, от течните мини
И сега съм за зачудила какво да правя: да го прибирам ли за по-нататък, или да продължавам да го вадя всеки ден, за да свиква с него
Вие какво ще кажете?
, че моята хич я няма а после ...
и
.
Насила хубост не става.