Отговори
# 240
Добро утро

Джули,радвам се,че вече сте по-добре с Рико. Hug

Много е пусто тези дни тук.Използвате хубавото време за разходки.

# 241
Добро утро:)
Наистина е много пусто...При нас времето е гадно, само в първите два дни на месеца беше хубаво, та разходките ни не са дълги, а днес май се очертава да липсват изобщо Close
Иначе нищо ново, Нели е много кисела и мрънкаща, вчера напипах още един зъб, а четвъртия кътник също всеки момент ще избие. Сигурно в това се крие причината за кофти настроението й Rolling Eyes
Хубав ден от нас! Hug

# 242
Добро утро,
всички са заети, темата върви бавно но поне лесно се чете!

matza83, браво на Боби, правилно се е ориентирал дано е бил пълен портофейла на баровеца, а той даде ли го? И аз това да питам, че такива обикновенно са стиснати  Simple Smile

Ние по кафетата, също всичко пипаме, обърнахме една захарница наскоро но да се оправят затова има обслужване. В една пицария сервитйорките така се вживяха като видаха Сашко, то беше гушкане, носене насам натам, разнищиха ме от въпроси колко е голям, кг, зъбки. Един човек на съседна маса не издържа и ги попита ще го купуват ли, че толкова се интересуват, голям смях падна. Микки добре, че имате кафета с тревичка, при нас такъв избор няма за съжаление.

За зъбките и ние сме си с 8 който бяха избили до 8 месец, но сме кисели на моменти и търкаме венците долу, вероятно нещо е тръгнало. Чакаме !!!

Джули, бързо оправяне с Енрико, Катенок браво на Ксюша за четката, Гаде и аз се чудех какво е станало със твоята сладурка? Сетих се също, че скоро не си пращала снимки  Grinning

Наближава Великден, как ще боядисвате яйцата, аз се чудя тази година да рисувам ли и може би ще направя няколко, преди години правех по-много но отнема по около 2 часа на яйце и е много пипкаво със бебеока ще стане на яйца и бойчки. easter

Хубав ден на всички !!!

# 243
Добро утро Hug
Ане, Жужу, баровеца много му се радваше, но не му даде портмонето Laughing и той милия като ревна, но бързо се успокои и отиде на съседната маса да вземе телефоните на едни батковци Simple Smile
Хубав ден на всички и мнооого игри  bouquet

# 244
  • София
Здравейте момичета.  Hug
Какво бе Джули е станало??? Надявам се жената да е добре. Peace А иначе и ние минаваме покрай вас като ходим за храната ама още студено за раздумки. Mr. Green Още малко и срещи ще си правим. Peace
Ние пък по кафенета не ходим. Confused Пием си го в къщи.
Иначе днес моя закуси пак филия, със масло и сирене и кисело мляко. Каква марка давате???Аз Бор Чвор.
Друго няма какво да се похвалим ние.
Една приятелка и колежка ми се обади да ми се оплаче. По празниците по спешност ги приели в Инфекциозна с малчо (Джули...). Детето с Т и силно разстройство до кръв. Имат съмнения за дизентерия или Салмонелоза.  ooooh! А то е...на 1,5г. Направо косите ми се изправиха. Whistling

# 245
  • София
Здравейте!
Да си призная толкова съм уморена, че четох, четох и сега веченищо не помня. Добре, че все пак не сте писали много.

Аз яйцата ще ги боядисвам с каката, да се кефи, а малчо с тати на разходка. Освен ако не отплуваме за прованса на готова Великденска трапеза.

Бисквити купувам какви да са чаени - от тях слагам в плодови пюренца за следобедна закуска. А за гризкане обикновени, но човека предпочита солети.

На нас много ни се доходи на море и взехме да мечтаем и да правим планове. дружно решихме с таткото, че довършването на ремонта може да изчака още 1 година, а морето не търпи отлагане (вече 2 години пропуснахме).

За сега толкоз от мен. И ако устроите някоя софийска среща да свиркате ей, че напоследък не ми остава време за форум!

# 246
Здравейте  Hug
Всички болнички да се оправят  Hug
Джулка, как е твоята приятелка, много страшно звучи  Hug

Ах, и на мен ми се ходи много на море, ние още от декември започваме да го плануваме  Mr. Green Но тази година с корема не смея и ще пропуснем. Но вие ще разказвате и ще показвате снимки, виртуално да се цопна във водата  Mr. Green

Иначе сме добре, той щурее, аз гледам сериалчета.
И изненадващо за мен, започва да ми се появява коремче  Crazy

# 247
Priwet

Мойта въшка спи и аз използвам намалението  Mr. Green

Бисквити яде всякакви- с шоколад, без, чаени и обикновени. Пробутвам повече обикновени, защото ми се струват не толкова сладки, а и не се ронят толкова. Напоследък си пада по солетите. Хит са ни кремвиршите и киселите краставички  Mr. Green

МИА, и ние сънуваме вече морето, но как и кога не сме го измислили. Половинчо спряга и Яни в морската агитка, аз слагам и Мопси и .... ще видим как ще го организираме. Но за един дълъг уикенд от 5 дена мислим да се класираме  Peace А ако финансиите позволяват може и да се повторим, но ергенската Naughty

Не е ли рано за Великден и яйца? Аз съм на друга вълна. А и мисля да го раздам мамина Богданка - примък отмък от една трапеза, та на друга  Flutter Миналата година се скъсах от правене на козунаци, погачи.... та после ядохме пак купешки... таз година ще видим как ще стане

Луси, честито тумбаче  Hug Как успяваш със сериалите? На компа ли ги гледаш? Вчера моята щерка най-демонтративно ми изключи лаптопа. Гледам само тв. И книжка не ми се позволява да чета. ooooh! Носи ми само химикалката и книжката със судоку, но с условието и тя да пише вътре  Mr. Green

Джули, оправяйте се и скоро само хубави новини!

# 248
  • на плажа
 И от мен здрасти!
 В последно време ме домързява да пиша, а и нямам какво да споделя. Нашата кака ни беше на гости за една седмица. Малко се побърках, но явно с две деца е така. Реших, че второ скоро не искам  Sunglasses.
 Джулка,  Hug.
 Тедка, радвам се, когато видя че си писала. Значи, че Мопси все още кротува. Пак ли ще си в МД? Нормално или секцио? ( Извинявай за въпросите, де. Ако не ти се пише ще те разбера. Hug)
 Луси,  Joy като се сетя в 6-7 месец със Стефчо какво коремче на преяло мравче имаше и се развеселих.
 Дамче, и аз давам Бор Чвор и Елена. Предпочитам Герма  пред тях, но в магазинчето до нас няма.

# 249
  • София
Привет!!!  wavey
Ние се завърнахме от почивката. Изкарахме страхотно, компанията беше супер, времето също. Ивана покара шейничка и ски (е, по-скоро тати я повози). Установихме че зимните спортове не са нейната стихия. Е, може би просто не беше на кеф, че сополите продължават да я мъчат.  Sad Вече десети ден е така и даже от днес почна и да кашля. Мисля да посетим педито, като се събуди от обеден сън. Надявам се да не е нещо сериозно, а всичко да е от зъбите. От няколко дни зъб № 12 се мъчи да излезе. Пробил е, ама докато се покаже целия голям зор ще е.
И покрай тоя зъб е станала голямо мрънкало. Свикна да е постоянно с хора и все някой да й обръща внимание и да си играе с нея и сега просто е непоносима. Вече втори ден не успявам да оправя багажите, а камо ли да пиша в темата.

Гледам вече за Великден и моренце говорите.  Heart EyesЯвно на всички им е омръзнала зимата. Ние миналата година изкарахме страхотно на Елените и мислим пак там да сме. Много е подходящо за почивка с деца и бебета.

Дамче, като гледам и Ивана скоро  ще премине на закуска с филийки. Продължавам упорито да й предлагам ядките, ама вече хич не ги ще. Поне бисквити и солети не яде. Духчето ме заинтригува с някакви бисквити на Сънвал без мляко и захар, но нещо не мога да ги открия в тукашните магазини. Иначе кисело мляко обожава.  Peace Давам домашно и то чисто. Пробвах да го подслаждам с плодове, но така не го харесва. А днес открих и че солено не й харесва. Бях забравила да изкисна сиренето за кус-куса и тя отказа да яде. Виж обаче киселко обича - само да види трушия или кисели краставички и докато не си опита не мирясва. Скоро май и ракийка трябва да й предлагам, че само с голо мезе не върви.  hahaha

Айде стига толкоз, че да има и утре какво да пиша.  Heart Eyes

# 250
И ние май ще пропуснем морето за огромно съжаление,но няма как с термин през юли...Доки ни зарадва,че ще имаме момиченце за разнообразие-ех,вече почнах да гледам розови сукманчета и джувки:))
А Деян има вече 7 зъба и осми на път,като последните 2 избиха преди няколко дни един след друг--беше нервен,викащ,неспокоен сън...ох уморих се.Давам му едни хомеопатични топченца за успокоение-има ефект,нещата се тушират доста.Още не смее да ходи сам,държи се за една или две ръчички или пълзи скорострелно навсякъде.
Голям проблем е като се добере до пералнята-започва да отваря и затваря вратата с трясък и се опасявам ,че ще я счупи от лашкане.Някой да знае някакво подходящо заключващо устройство за този случай?

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 13:10 от dimito

# 251
Здравейте....
Толкова се радвам на всички бременни коремчета...  Hug
Дамче - като се стопли времето ще пием кафе задължително...  Peace
Теди - радвам се, че Мопси си кротува.... Кажи й да почака, че още съвсееем мъничко остана - вижда му се края вече...  Grinning
Луси, колежката ми (и приятелка) е добре, но снощи я оставиха за наблюдение в болница, защото имаше голям оток на главата (на слепоочието - там, където се е ударила в колонката на вратата) и силно главоболие...
Иначе - скенерът не е показал нищо тревожно...
Просто е извадила късмет - ако тоя силен удар, който е оставил колата без задница  ooooh! , се беше случил само части от секундата по-рано, щеше да е в нейната (шофьорската) врата и не искам да си помислям какво щеше да стане...  ooooh!
Както и да е - да благодарим на Господ, че ни пази по пътищата и всичко да е наред от тук нататък...  Praynig
Извинявам се, че ви натоварвам, ама снощи ми стана много криво...
Можеше аз да съм на нейното място...
  Sad

# 252
  • до една звездичка
Здравейте, момичета.

Не сме писали отдавна, ама то няма и какво... Tired
Освен, че имаме нови зъбчета отгоре. Сега взеха да излизат бързо-бързо (неусетно почти), за компенсация на дългата пауза.

Да ви споделя - претърпях голям провал с гърнето  Confused Вчера реших, че е време да свикваме с него, извадих го (само образователно, в началото). Да, ама не! Стела плаче, не иска да седи на него. Опитах и вечерта и тази сутрин пак, без да я насилвам да сяда, ами то сякаш слабително и действа  ooooh! Докато го разглежда и обръща насам-натам по голо дупе, минира килима тъкмо три пъти!!! Слава Богу, от течните мини  Blush И сега съм за зачудила какво да правя: да го прибирам ли за по-нататък, или да продължавам да го вадя всеки ден, за да свиква с него  Thinking Вие какво ще кажете? newsm78

# 253
На малките и големите коремчета, много се радвам найстина е супер да си мечтае човек за дрешки, аз например с удоволствие си набелязвах а даже и бах купила това онова! Сега е момента после като Ви емне малкото човече, не можете за пазаруване да си помислите.

Джули, дано приятелката ти се оправи, че на пътя е много страховито.
Аз постоянно се моля, особенно като съм с детето, че ги има всякакви. Преди карах доста смело, сега се усещам че не съм така съсредоточена и намалих скоростта.

За моренце и въобще за почивка и аз съм се размечтала. Тати предложи да отидем до Хисаря следващите седмици но още не съм сигурна дали аз ще мога. Засега само си умувам и планирам, пък какво ще се случи ще разказвам после. Сега първо малко да влезем във форма newsm39, че моята хич я няма а после ... car003 и   grinning039 .

# 254
Мараба!

Джулс, радвам се че вкъщи вече сте по-добре и че приятелката ти е извадила късмет, слава богу. Praynig

Дега, за мен по-добрия вариант е да отложиш малко гърнеприучването, не знам...За себе си съм решеила да поизчакам "по-топли" времена. Wink Насила хубост не става.

Мирка, радвам се, че сте си  изкарали добре. Друго си е релакса... Crazy
За моренце гледам си говорите. Мииии, аз вече организирах лятната ни почивка, и само чакам пясъка и вълните. Blush

Друго какво, засега времето при нас си остава мрачно. Confused

Общи условия

Активация на акаунт