Отговори
# 225
  • Бургас
Добро утро, сладурани!
Не съм писала от дете Heart Eyes
При нас нищо ново.
По обсъжданите теми: бисквити давам Плазмон, скъпи са, ама аз все така правя Blush Щом е за щерка ми, няма проблем Thinking Тъпа работа, трябва да се променя Peace Tired
Толкова свикнах с детската кухня  Blush, че направо мъка 4 дни да мисля с какво да храня... Карахме предимно на готови пюренца Embarassed
И за зъбите да кажа - 6 на брой, като вече 5-ти месец без да имаме "попълнения" newsm78 Иначе, вече се кефи да си ги мие с четката, но само сутрин го прави, като види, че ние го правим и си иска нейната четка. При това държи да и се сложи паста, много сериозно ги приема нещата Mr. Green

Към Гадинката едно спамско въпросче: в четвърти сезон имаше една серия, в която даваха "бъдещето"...когато на Конър му оперираха втората ръка и д-р Трой си беше жив и здрав, пък ти ме "плашеше", че ще умира от рак и сега съм объркана Rolling Eyes  Thinking
Пиши как е Васи, поговорихте ли, сподели ли ти нещо?

Джулка, оздравявай Hug!

# 226
  • София
Силвип-  Честит Рожден Ден с закъснение! Да си жива,щастлива и много обичана!  bouquet  bouquet
Честито и на таткото на Дама и братчето на Мари- пак със закъснение  bouquet  bouquet

Чета ,че обсъждате яденето. При нас това е много болна тема- нищо не иска да яде от няколко дни- още като ме види с лъжицата и затваря устата и се обръща демонстративно в другата посока. Crossing ArmsМного рядко хапва хръпка- т.е препечена филийка с маслинка.
Пие малко мляко и много чай и вода. #CrazyНо си е харесала едни бисквити- не ми харесват изобщо- някакви турски и солени- обаче само тях яде. Даже ме води  до шкафа и почва да сочи и да вика докато се сетя за какво.  #Crazy #Crazy

Не знам как ще кара това дете на вода и бисквити не знам. newsm78

Ане- браво на избора на Сашко Hug

Мама Мечка- страшна началничка си имате- да ви е жива и здрава Hug

# 227
Добро утро!

Пикасо, няма да питам пак що чиниш по нощите Mr. Green

Силве, честит рожден ден на патеричка!   bouquet

# 228
.....в четвърти сезон имаше една серия, в която даваха "бъдещето"...когато на Конър му оперираха втората ръка и д-р Трой си беше жив и здрав, пък ти ме "плашеше", че ще умира от рак и сега съм объркана Rolling Eyes  Thinking

Много ми е странен този епизод, имаше смисъл ако беше последен за сериала...   newsm78 

# 229
Здревейте! Тео спи та се вредих на компютъра. При нас нищо ново. Все още си имаме осем зъба, сигурно от месеци не са пробивали нови. Все още пълзим, не ходим. Много е трудно това с пълзенето, защото му е любимо занимание, а не навсякъде може да го пускам. Вчера ходихме на кафе и ни побърка иска да пълзи по пода и това е, не иска в ръце, не иска да го водим само пълзене и това е. Дано по-скоро проходи, че иначе разходките ни трябва да се ограничат.
Аз пък почнах пак да следя "Забранена любов".
А гледате ли "Страх"? На мен ми харесва.

# 230
Ane,  благодаря за изчерпателният отговор Hug Даная ходи по един, максимум два пъти по гояма нужда, но все още е рядко.
Еви, готвя и зеленчуци с пиле на пара, това исках да кажа под пюре, но не ги близва вече.
Жужу, H,  малките ви нормално ли акат? Дали не е пък от зъбки  newsm78 На мен ми е странно защото Даная до сега имаше огромен апетит  newsm78
Благодаря за поздравите към брат ми Hug

# 231
Дали не е пък от зъбки  newsm78
.... И аз за това се сетих...... newsm78

Честито на всички вчерашни рожденици! Живи и здрави!  bouquet.....със закъснение, ноооооо...... по-добре късно, отколкото никога

И при нас няма грам слънце, но имах толкова неща за вършене, че щем не щем отразихме една двучасова разходка. В почивните дни обикаляхме из детските кътове най-вече заради баткото, но и Рая си поигра доста. Особено вчера........ в 19,30 ч заспа като талпа, толкова беше уморена от игра.  sleepuu
За прескачането на кошарата - Рая спи в преносима кошара, а тя е доста дълбока, така че засега е "мисия невъзможна". А баткото - в дървена, на която съм махнала само 2 пръчки от решетката и той си влиза и излиза от там. Не съм си и помисляла да я махна изцяло решетката............ че той е такова шило, че ще падне на втората минута. ooooh!

Всички болнички мами и деца, бързо да оздравяват! Hug

# 232
  • Карлово
Вчера ходихме на кафе и ни побърка иска да пълзи по пода и това е, не иска в ръце, не иска да го водим само пълзене и това е. Дано по-скоро проходи, че иначе разходките ни трябва да се ограничат.
М, Мартина също пълзеше навсякъде. Бях си подбрала няколко заведения с естествена и изкуствена трева и само тях посещавахме. В началото ни гледаха странно, после стана мода. С Ангел беше зима и това ни спаси да овършеем поредните кафенета.

# 233
Здрасти

И ние вече не ходим по кафенета и сладкарници. С Яни е много трудно, направо невъзможно. Ходи, броди наоколо, бърка по масите, закача се с хората. Ще чакаме да се стопли и после по кафенета с детски площадки  Grinning

Днес ми е шеметно. Нощес Въша се събуди в 3 и до 5 решавахме кръстословици, ребуси и судоку на спалнята. После паднахме повалени от умора.  Crazy Иначе продължава да заспива само с присъствие в спалнята. И на светло... Tired И иска много гушкане. Научила се е и да целува и ни раздава звучни мляски подред. Мопси най много отнася  Heart Eyes Дали нейното е ревност, незнам, но може и да усеща, че не се разнасяме толкова както преди. А си мисля, че може и да е от разкарването по баби...  Thinking

Лек ден

# 234
Здравейте мами Деси спи и реших да ви драсна някой ред.Бисквити ядем всякакви но, най вече закуска.Зъбите ни са 8 и от 2месеца нее излизал друг,ох за ходенето не ми се говори тя проходи много рано на 9месеца и е ужас където и да отидем,но няма как почнах да свиквам.mari_rus не се претесняваи и ние имахме такъв период близо месец не искаше да яде нищо бях се почудела  какво да и правя,но от една седмица започна да си възвръща апетита,а щом има и разтройство явно е зъб.Ще се оправи. Peace

# 235
  • В сънния Люлин, прибулен...
E с тия празници форумския живот се спихва чисто.  Thinking

# 236
Къде се изгубихте, хора!
Днес много малко сте се включвали.
Чакам да си изгледам "Забранена любов" и си лягам.
Лека нощ на всички.

# 237
Добър вечер Hug
Много ни опустяла темата Rolling Eyes
Ние сега се прибираме от детски рожден ден. Бяхме в детски кът "Патета" в "Лозенец", голям купон беше и голяма игра падна Grinning
Киселото мляко го хапваме с бисквити Закуска, а и така си ги гризка.
А отидем ли някъде на кафе се почва едно обикаляне по масите и взимане на всичко каквото има на нея и сядането ми е невъзможно Crazy. Така отиде при един баровец и започна да му дърпа портфейла и така се разсърди, че не му го дават, ужас Laughing
Хайде лека нощ от нас Hug

# 238
  • София
Мари, Тополчице - може и да е от зъбки, ама я хваща такова поведение поне на всеки две седмици, а зъби от декември   - нито един. През ноември ни излязоха наведнъж 4 и сега сме си само с тях.А иначе си ака нормално, че и повече понякога- днес например 4 пъти.

Маца- Боби е голям сладур. И правилно се е оиентирало момчето. А баровеца даде ли си портоменето Laughing Laughing Laughing

Дано всички болни да оздравяват бързо. Джули как си newsm78

# 239
Катенок, Жужу - благодаря ви, че сте забелязали, че съм писала, че съм болна... Hug
Благодаря, че питате как съм - ами, добре съм...
Аз съм много рядко боледуваща и почти не пия хапчета (освен аналгетици, ама пък тях в промишлени количества  ooooh!)...
Мога да кажа, че съм здрава, само Рики още е сополивичък, ама ще се оправи и той... Peace
Нищо ново при нас, всичко е наред...
Дамче, тая вечер бяхме в "Обеля"-2, че бяха ударили една наша приятелка и колежка, та ходихме да видим как е.... Sad
Ама по тъмно ти едва ли излизаш, та не можахме да се видим...  Mr. Green
Приятна вечер на всички, аз след малко ще лягам...
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт