Отговори
# 210
  • Троян
За зъбите и ние сме поизостанали имаме си 2 големи вече и никаква надежда за други newsm78 Но това не й пречи да си похапва постоянно.
Вчера ходихме на Плевен на гости и минахме през Кауфланд,та Маги като видя такова голямо и равно пространство няма стигане,не иска да се вози или носи,само да тича и никой да не я държи.И с хили че не можем да я стигнем.Явно й е писнало все вкъщи или по улицата ни с хиляди дупки,където на всяка крачка се спъва Flutter

# 211
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИЯ Hug
Днес е рождения ден на братчето, така че празника е двоен Simple Smile
От няколко дни Даная не иска да яде, кара само на кърма, ам и сухи храни, види ли лъжица с пюре ми блъска ръката и хуква да бяга.Дано да отмине този период скоро Praynig

# 212
Честит празник!
Силви, честит рожден ден  bouquet!!! С пожелание за много здраве, щастие и детски смях Hug

Ане, браво на Саши, много хубави неща си е избрало детето, а ти - горе главата Hug
Мари, честит рожден ден на братчето ти, да ви е жив и здрав  bouquet Hug

# 213
Духче, кощарат ви на Дибо ли е? И нашата е с колелца и се махат 3 пръчки. Голям боклук излезе нашата.

Мари, и Лео не иска да яде пюрета напоследък. Ама от 2 дни тотално отказва май да яде. Е, ако го кърмех през деня нямаще да се притеснявам, но понеже сме само на нощно (все още), не знам на какво кара това дете.

Захранвам белтък тези дни...да ви питам какви бисквитки давате с киелото мляко? Плазмон ли?

# 214
...да ви питам какви бисквитки давате с киелото мляко? Плазмон ли?

Давам от най-обикновените със синя опаковка - мисля, че в Пловдив се произвеждат...

# 215
Мари, защо не пробваш с нещо готвено от вашето, може да са й омръзнали пюретата. Wink
Честито на брат ти, да е жив и здрав. Какво става с племенника?

# 216
  • на плажа
 Аз слагам в млякото от бисквитите Закуска, а за гризкане предлагам Житен дар - обикновени.
 Нивеа, какво става при вас? Лео нищо ли не иска? АМ пие ли си?

# 217
  • София
Ето ме пак.  Laughing
Минавам да ви почерпя, моя баща днес има рожден ден и току що ми се обадиха да ми кажат...наздраве. Нека ви почерпя сега и аз за негово здраве с една Българска скара ( е, и по случай празника днес).  Laughing

И..изчакайте да се опече. Mr. Green

А за бисквитите, до скоро му купувах на Хип ама вече така налита на обикновените, че няма смисъл да се харча толкова.  Mr. Green Хапва с охота бисквитите на Клевър. А киселото мляко с лъжичка покрай тях или просто ей така. Laughing

# 218
  • до една звездичка
Честит 3-ти март, момичета!  bg

ЧРД, Силви.   bouquet Бъди здрава и щастлива  Hug Бреей, много рибки сме се събрали...

И Стела не иска да яде домашни манджи от няколко дни. Дали и липсва кухнята? Иначе, на непозволени храни налита - бисквити с шоколад, днес си пъхна ръката в лютеницата и я облиза, докато успея реагирам Crazy

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 19:33 от ٠•● Dega ●•٠

# 219
Силве,честит рожден ден.Бъди жива,здрава и много щастлива майка и съпруга.

Дама,честит рожден ден на баща ти.Да ти е жив и здрав.

В киселото мляко му слагам бисквити Закуска,а за гризане Житен дар обикновени.

Ане,Сашко много хубави професии си е избрал.

Мари,честит рожден ден на брат ти.Да ти е жив и здрав.

# 220
Силве, честит рожден ден, много да си здрава и обичана!
Н, не е Дибо, немско е и съм страшно доволна с решетки и от двете страни и има две лица.
Дама да е жив и здрав татко ... каква е тази скара посред пости Joy Joy Joy
Мари честито и на брат ти.
Бисквити давам на Сънвал има без мляко има и без захар.
С киселото мляко засега трудно върви, хем му изглежда привлекателно и търси да го опитва, хем се отказва на втората лъжица.
Боби също не иска да яде, само на сокове и мляко кара..но го отдавам на това,че е болен.

# 221
Добра Ви вечер,

Забавих се малко за колажа този месец, ще се радвам ако има възможност да ни включите  Praynig

иначе вижда се, че мамите празнуват и не са толкова активни във форума.
dama, matza83  настроението ми е само относно ситуацията в БГ, благодаря за подкрепата, но засега сме тук и каквото можем ще правим. Честит РД на баща ти dama, да ти е жив и здрав. ЧРД и на Силвето. Иначе относно настроението съм си настроена пролетно, днес имаше малко слънчице и с тати изведохме Саши на разходка, мъничето повървя малко по улицата пеш и беше много гордо. Повея на пролет определено подобрява настроението. И на мен ми се ще лято, зимата нещо ме измори тази година.

Мари , честито на брат ти. Иначе за храненето, Сашко също на моменти е доста труден на ядене, но като е гушнат или като се заплесва да гледа през прозореца отваря устета. Другото е дали Даная е редовна с акото, може да и е тежко на коремчето. Ти беше писала че имала разтройство и сега ако и е затегнато коремчето затова не иска да яде. Давай и пюре от круши или киви, докато се регулира. Възможно е да не харесва, консистенцията, или самата супа, манджичка. Александър хапва една лъжица мляко една супа, и така все някак се храни, ама важното е детето нещо да яде. Ако не иска никаква друга храна, кърми я това ще е само за ден два, в другото време пробвай филиика, плодче докато се регулира и пак влезе в режим. В книжката на доктор СПОК пишеше, че децата много рязко си променят вкуса, докато една храна им е любима и могат да я ядат постоянно, рязко се променят и на следващия ден може да я откажат съвсем.

За бисквитите, давам обикновенни и понякога на Плазмон, с мляко в кримче и само бисквитки.

# 222
  • София
Духче...пости. Rolling Eyes Кой пости???? За който пости зеленчуците.  Mr. Green
Ане, то ситуацията в БГ...няма какво да я обсъждаме....ос...на отвсякъде.  #2gunfire Да сме живи и здрави, пък все ще се справим. Peace Живеем тук и сега....

# 223
Дама зеленчуци зеленчуци ама блазниш с мръвки греховните ни душици. Това с бекончето завитичкото ще има да го сънувам цяла нощ Joy.
Ама така е аз сънувам бекончета, Стели слабее с часове, за което я поздравявам разбира се. Peace

# 224
Момииииичета,аз само да ви се обадя,ще пиша утре като ви прочета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт