Отговори
# 255
Гледам, че все по-често се отваря темичка за моренце  grinning039 Тед, с дребосъците ще е весело newsm63 , ама и ти напълно си заслужи ергенската почивка Wink
Великденските яйца, дано поне тази година първо да ги боядисам и после да ги сваря. newsm17 Моля да бъда напомнена за което newsm53
Джули,радвам се , че приятелката ти не е пострадала сериозно.Наистина е имала късмет.

# 256
Великденските яйца, дано поне тази година първо да ги боядисам и после да ги сваря. newsm17 Моля да бъда напомнена за което newsm53

Хахахаха...  hahaha hahaha
Мари, разсмя ме....  Hug
Нямаше ли предвид първо да ги свариш, а после да ги боядисаш ?   newsm78
Защото май миналата година беше станало точно обратното...
  Wink

# 257

ъъъъ   Crazy   то не беше ли така и миналата година   Mr. Green

# 258
Ах, Джулка, милата ти приятелка, такъв кошмар е преживяла, слава богу, извадила е късмет. Всеки от нас можеше да е на нейно място, толкова ме е страх вече да се возя, с тази война по пътищата  #2gunfire Мечтая си за телепорт...
Теди  Hug На компа ги гледам, скрила съм кутията зад едно легло да не можа да я докопа и така си гледам. Странното е, че Стефан се сърди, ако е изключен компютъра и мрънка да го включа  Whistling
Мари, ще те посетим, как  Hug Разчитай на нас, но миналата година много ме развесели  Mr. Green Ама то така си, с коремчета, с бебчета  - мозъка ни изпиват  Mr. Green
Ирка, сме се ти, смей се, баш така си бях - корема в 8м ми беше като 6м на другите майчета. Ама като съм фъстък, така е  Mr. Green
Но настина се появява коремче, четох някъде, че втората бременност по рано проличава и явно има нещо вярно.

# 259
Здравейте Hug.
Искам да ви питам нещо,ако може Embarassed.
От вчера Мимето е по-смела и се пуска сама да ходи. Аз все още обаче ходя след нея,защото не е много стабилна. А и тя е смела само,ако види ,че я следвам. Иначе предпочита да си лази. Та да питам-колко още остава да се пусне сама и да е стабилна? Има ли някаква зависимост или всичко си е строго индивидуално? Толкова много ми се ще да проходи вече ,че нямам търпение.
Благодаря ви предварително.  bouquet
Лека вечер

# 260
  • Карлово
Тати предложи да отидем до Хисаря следващите седмици
да напомня само, че ние сме само на 20км и би било чудесно да се видим.  Laughing

Дега, аз имах такъв фалстарт с Мартина, горе-долу на 1г и 1-2м беше. Прибрах гърнето и лятото, на 1г и 6-7м беше тя сама си показа признаци, че е готова и свалих тотално пампите. Аз и друг съм го казвала, за мен по-важно е да се научи да си казва и да стиска, отколкото да го прави в гърнето. Може да е в банята, на голямата тоалетна, няма значение.

Мидичке, индивидаулно е. Пази я, да не падне и да се уплаши. Но още малко остава.

# 261
микки, сподеям мнението ти относно гърнето. Всяко пишкане или акане преди детето да може да си каже само,  според мен си е случайност. Не бива да се насилват нещата Peace
Мидичке, Нели първите си самостоятелни крачки направи на 12-ти януари. В края на януари вече крачеше сама, като аз я следвах навсякъде. В средата на февруари вече щъкаше сама навсякъде и отблъскваше всички мои опити да я държа за ръчичка. Но си мисля, че всяко дете е различно, при някои става по-бързо, при други не чак толкова.
Нели вече има 12 зъба, като последните 2 само са пробили. Дано киселото настроение да отмине по-бързо Praynig

# 262
Dega, не знам какво точно да те посъветвам... Започнах да издържам малкия над легенче, когато беше на 5 месеца и после ми беше много лесно с гърнето... Навън като излизахме също ми беше по-лесно, отколкото да го бърша в количката...  Не знам сега на тази възраст дали ще ти позволи да я издържаш... Естествено е, че детето не може да каже, докато не проговори, от няколко дни го забелязвам малкия, че като му се ходи по голяма нужда си сочи дудата... Освен това се стиска, като започнах да го издържам забелязах, не искаше да ака в памперс...

# 263
Първите ни опити за ходене Winkhttp://www.youtube.com/watch?v=1auaQs6Ufw8 и http://www.youtube.com/watch?v=nzEa2A8ehao
 Малко е лошо качеството ,но се опитвах едновременно да снимам и да следя да не падне.

# 264
Здравейте!

Сама съм с дяцата няколко дена и време за форум не намирам.Не съм мислила, че това някога ще го кажа Rolling Eyes
А и откак Пресил се разболя, вече повече от 10 дена, само с болести се занимавам, май от там ми падна и гарда, и мерака за всичко.
Неговата Т се оказа възпалено ухо, тъкмо днес свърши АБ.Но пък и систъра се разболя, днес я водих да я слушат, има хрипове в едното дробче и за да не губя тренинг тя застъпва от днес с един Цефзил ooooh!
Сега няма да ви се оплаквам, но има периоди от живота на 3 годишните, когато са ужасни Confused
Иначе сме добре Mr. Green

# 265
Добра вечер и от мен!
Жужу, Мари, Тополчице мисля си, че нямат апетит заради  това че бяха болнички и Митака след две седмици  лечение отказа лъжицата и седмица по-късно пак си хапваше доволно, все пак им пробутваме всички лекарства с лъжички и спринцовки или поне, аз така реших в нашия случай де.  newsm78
Като заговорихте за моренце и на мен ми се въртят вече идейки в главата, на мен ми се ходи на къмпинг Юг и ще взема да организирам нещата... еха размечтах се  Mr. Green а вие къде смятате да боднете семейното флагче, на Българското Черноморие или...?

# 266
И аз се отказах от опитите с гърнето. Преди поне седеше, сега сложа ли го да седни и плаче, та затова и спрях.
Днес цял ден обикалях институциите да събера и подам документи за програмата "В подкрепа на майчинството", ама не дават отговор дали ще ме одобрят. Дано стане, че от другия месец съм на ринга.

# 267
Миленита, може и от боледуването да е понижения апетит. Peace Аз предположих "зъби", защото Рая в момента ми е така и е на път зъб номер 9. Пробили са двете връхчета на единия пред кътник и така е вече седмица. Кога ще излязат и другите му две връхчета........ ooooh! Нямам спомен Явор така да е проточвал ваденето на един зъб.
Фил, оздравявайте по скоро. Praynig Hug Вече чакам с нетърпение да се постопли времето, че да се приключи с тези зимни вируси....... ама то пък ще дойдат стомашно-чревните вируси ooooh!.... то край няма Sad
Мидичка, много ти е сладка госпожицата. Hug
Дама, дано се разминат страшните диагнози на детенцето на приятелката ти.Praynig
Джули, бързо възстановяване и на твоята приятелка. Hug Страшничко си е по родните пътища ooooh!........ моят мъж кара внимателно, но като не знаеш този насреща ти как шофира, белята пак може да стане...... остава ни само да се молим, да не ни се случват произшествия. Praynig

# 268
  • пред екрана
Привет!
Изгледах  Идолите, Анатомията, Забранена любов и за капак си пуснах 8 епизод на Изгубени.  Да се отчета и тук и вече да лягам спокойна.

Зъбки имаме 4. За гърне ни е рано, дори още не съм купила.

Коремчета вече ви избиват Wink

Забравих за какво друго щях да пиша. нещо не съм в кондиция.По-добре да си лягам, че ще глътна компа. smile3507

# 269
  • София
Добро утро момичета. Grinning

Аз тъкмо имах напредък с гърнето и Крис се разболя и не мога да го държа бос по 30мин. ooooh!
Сополите не ни пропуснаха и нас, от вчера са река. Добре че поне пак си ляга да му капем капки. С тая пуста биба не може да диша, но не я пуска и се задушава и реве. Цяла нощ се е гушил върху мене. Явно като са болни имат нужда да са в по-голяма близост.

Мари, ще те подсетиме, ама за обратното.  Laughing Joy

Общи условия

Активация на акаунт