Отговори
# 270
Добро утро  wavey
Миташки е с 5 зъба, 2 отдолу и три горни и уж има някаква схема на рстеж, ама сега е побеляло мястото на кучешките зъбчета, много мрънка и се дразни от всичко, но пък сега има такъв апетит, както никога  newsm78
Иначе щъка т.е. ходи и вместо да слабее е пуснал и коремче и вече има какво да му щипне човек  Heart Eyes
Габи милия Крис!
Болните човечета и мами да оздравяват   bouquet
Ей, днес май ще има хубаво време

# 271
  • София
Хей....
Привет момичета.
Мари  hahaha  hahaha това с великденските яйца като се сетя още му се смея. Ама като гледам май и тая година вървиш по същия път. Няма да те подсещаме за това а за...обратното. Wink И да ти кажа, че на моя любима песен също ми станаха банските на лалета. Mr. Green
Фили, а на Ената даваш ли й Вентолин? Ние така бяхме като си бяхме в Габрово. Ако не, почни да й даваш по 2 мл. от сиропа, така по-лесно ще се изчисти и няма да слиза надолу. АБ тая работа няма да я свърши. А иначе хриповете в тая възраст явно са нормално нещо като не могат да кашлят както трябва и всичкия секрет слиза надолу. Оправяйте се. Hug
Време е вече наистина да спрат тия болести, разсипаха се тия деца от боледуване.  Whistling
Наде, ти си го подкарала като...София филм фест. Mr. Green Не споменаваш нищо за 24 и Квартала на богатите..и тях може да изгледаш. Peace
Аз за гърнето още не мисля даже. По нататък ще му мисля и това. Simple Smile
А моя с това обилно вечеряне дето го прави съвсем отказа да пие АМ. Ами той вечеря по 2 пъти бе хора. ooooh! Веднъж неговото си ядене и после....нашето. Mr. Green Къде ти после място за мляко. Rolling Eyes
Микки, така и не разбрах защо последно се размина идването ви на срещата. Confused

# 272
  • София
Много болни дечица Cry Дано скоро се оправят.

Фил-стискам палци Hug

Габи- Милия Криско. Ако искаш да ти пратя Сиянка да му вземе биберона. На партито Крис доброволно си и я даваше, ама нашата нали не си пада по биберони не я взе. Laughing Стискам палци да се размините само със сополки. Praynig

Мари- много ме разсмя с тази яйца Laughing Laughing Laughing Laughing

Джули- дано приятелката ти вече да е добре Praynig

Миленита -  какво е това коремче, да не би да му дава някой тайно биричка Laughing

Дамче- и Сиянка като ядеше имаше такъв режим- сутрин малко адене, на обяд малко повече, но след 4 часа- първо нейното от кухнята, после десерта, след това с нас каквото докопа и накрая и 220 - мляко. Ама сега си мечтая за тези времена. Cry

Наде- браво на Криско ,че остава майка си да гледа филми. Hug А на мен така ми се ходи на кино ,ама няма как. #Crazy

# 273
  • София
Добър ден!!!

Джулка, как е приятелката ти? Надявам се че е по-добре и няма да има сериозни последици от инцидента.  Praynig
То направо си е страшно по пътищата. Освен преди тръгване да казваме по една молитва и да се надяваме някой да ни пази отгоре. Ето снощи както си стоим на светофара някакво гъзарче така изфорсира колата правейки обратен завой, че се завъртя по средата на кръстовището и както бяхме първа кола се разминахме на см. Луди колкото искаш.  #2gunfire
Дега, за гърнето - в момента сме на фаза НЕ и на гърне не щем да седим. Само след сън се излъгва да поседне за малко и да направи понякога пиш. Ама почне ли да се инати хич и не настоявам. Когато-тогава. Ще се научат все някога.  Mr. Green
Абе много рано ни хвана пубертета.
Фил, няма лабаво при вас.  Hug Бързо да се оправя малката шушумига.  Heart Eyes А какво викаш за Преси?  Grinning
Миглена, успех в борбата с институциите. Дано се класирате за програмата. Моя приятелка в Пловдив не я огря. Били свършили парите.  #Crazy  Направо нямам думи. За мръсните цигани има, а за децата ни - не.  #Cussing out
Габи, голям зор с тия сополи. Да го нагушкаш и от нас сладкия Криско!  Hug

Вчера много се изплаших с тая кашлица, че за пръв път буха така яко, чак се дере милата. Педито и той се тръшнал от вирус, та ходихме на частно. Слава богу гърдичките са чисти, гърлото и то е ОК. Явно проблема са секретите, които се стичат назад и понеже са доста гъсти не може да диша от тях. Обаче ново двайсе - понеже тоя доктор, освен педиатър е и алерголог и то доста добър, като я преслушваше забеляза лишейчетата, които Ивана има на вратлето и гръбчето. И от днес сме вече официално с диагноза Атопичен Дерматит.  Thinking Имах си аз подозрения, ама все не смеех да я заведа на специалист. Мдаааа. Ще трябва да се пазим повечко.

И докато не се е събудила, отивам да вкарам едно кафенце. Черпя по едно и вас:

# 274
Привет от нас Hug

Всички болнички да оздравяват Hug

В Копривщица изкарахме страхотно! Имаше много сняг и децата играха почти през цялото време на двора. Само влизаха да хапнат и да се преоблекат, след което пак навън и пак мокри до гащите #Crazy. Добре, че никой не се разболя Praynig
Ето я компанията (второто човече е Боби , а петото - Биби):

Естествено, никой не ме отмени за Беа и сега имам мускулна треска на ръцете Crossing Arms.

Гърне още не съм почнала, сигурно към лятото ще я пробвам....

Мирче
, мерси за кафенцето Hug

# 275
  • на плажа
 Зимна, а там отзад се гуши и една малка принцеса  Heart Eyes.

Ние днес се възползвахме от хубавото време и направихме една дълга тричасова разходка. Мирко си поспа на слънце, аз помързелувах на поляната, а кучетата се скъсаха да тичат и играят. Всички сме доволни. Мирко даже се престраши да направи две крачки от количката до мен, но все още като ме наближи и се хвърля с плонж. Голям страх!
 По въпроса с гърнето - не правя опити. Когато му сменям пампата го водя в банята и правим пиш в мивката ( не винаги, но като му се пишка става), а сутрин си се изакваме на пода в банята. Много е смешен. Знае, че трябва да се напъва, но не винаги идва. След едно две ъ-ъ-ъ-ъ-ъ, ако няма - иска да се изправя и ако аз настоявам, се сърди.

# 276
Приветско

И ние днес се разходихме. Много хубаво беше и добре раздвижих старите кокали.  Flutter Въши хем й се тича, хем предпочита да се държим за ръце. Това засега ме устройва, че после като излизаме с количката да не я гоня и да се чудя на кое чавенце да дам внимание.

и едно въпросче:
кой сезон даваха на Бягство от затвора по НТВ?? Половинчо е като болен в момента, че му го спряха и да му го дръпна от нета и да го успокоя, че нали и той ми е бременен  Crazy Joy А и скоро май се кани да излиза в отпуска и да му намеря занимание, че и аз да се успокоя  Whistling

# 277
  • на плажа
 Тед, четвърти сезон даваха по НТВ, но и в нета ги няма всички серии. Чак през април ще излязат следващите. И аз го следя този сериал.

# 278
Зимна, много сте готини Simple Smile

Аз за първи път спах без Лео.  Или по скоро Лео за първи път от как се е родил спа без мен наоколо. Голямо притеснение беше ама го направих. Татко му се е справил блестящо и сега съм много по спокойна да започна пътуванията. Естествено че ще ги огранича до минимум, но въпреки това.

# 279
Ира-сигурна ли си ,че не са всички серии? Брат ми има 14 май и си мисли ,че са всички,ама го чакам да ги догледа и да ми даде диска. Че да не си пълня харда с още филми. Сега съм на вълна гимнастика и само това може да се намери в моя компютър. И Бенджамин Бътън,ама кога ли ще му дойде ред и на него.
 Да ви питам нещо,ако може
Клипчето направих най-вече,за да питам дали можем да се наречем проходили. Или трябва да чакам да се отпусне още?
И-дайте идеи какво да капя в нослето на Мимето-много й е запушен носа. Капя физиологичен разтвор и някакви капки,ама не помагат. А като яде става още по-зле. Направо се задръства и естествено повръща. И без това ми е слабичка. Иначе я водих при педи-гърло и гърдички чисти.
Ох,оплаках се. Извинете ,за което.

# 280
  • София
juju, май само мацка като Сиянка ще го оправи него с бибата. Така се заглежда по момиченца, че на мен ми става неудобно. От горе до долу и после се втренчва.  Blush

Ирка, ама наистина ли Мирко ака на пода в банята?! Joy Така правят малките котенаца.  Grinning Представям си го ... егати сладкото.  Grinning

Зимна приказка, много хубава детска компания. Радвам се, че сте си искарали хубаво.

Мирка, а за мазане предписа ли ви нещо? Понякога само след няколко дни изчезва, но наистина трябва пазене.

Миленита, успех и от мен.

# 281
  • на плажа
 Мидичка, със сигурност не са всички серии. Май 15 бяха до сега, но ще те излъжа. От 7 април се очакват следващите. За сополките - пробва ли да пръскаш Стеримар, да изсмучеш с помпичка секрета и после да капнеш сребърна вода в нослето?
 Габи, смей се ти  hahaha, ама си е точно така. Над тоалетната не иска и аз постилам на пода кухненска хартия и там си вършим работата. Аз като стопанка на две кучета вече имам тоалетен опит и с най-любимото кутре нямам грижи  Sunglasses.

# 282
Ще бъде разочарован брат ми като му кажа. Това със сребърната вода не съм го пробвала. Ама веднъж слагахме от капките,дето са тъмни(забравих им името)и мимето получи алергична реакция от тях. А те май бяха със сребро вътре. И сега не смея да слагам.Мерси все пак. Проблема е,че са много гъсти и много трудно излизат.

# 283
  • София
Midi4ka в пешеходците сте - ходи си човечката  Grinning

Зимна какво се криете вие отзад с Беа и мислите, че няма да ви разпознаем  Heart Eyes

Аз с гърнето мисля да пробвам на есен. Че Ева като я пробвах в жегите, хич и не и правеше впечатление, че е мокра - даже се кефеше, че се разхлажда  Rolling Eyes

tedsan - живот и здраве си ви представям как тичаш след Яни, а малката маймунка си спи под някое дърво в количката  Mr. Green

Днес купих маратонки за Жоро, че ми се струва, че в такова по-топло време, му е тежко вече с ботушите.

Малко разпокъсано ми тече мисълта, извинявайте  Embarassed

# 284
Тук ,в детския магазин продават количка за породени деца. Много често го снимат модела по бебешките списания. А сега е и на промоция-само за 879 лв. КАто бонус получаваш седалката за по-голямото дете,чувалче и раница.
Миа-мерси. Само ме притеснява ,че все още предпочита да си лази. Пуска се само покрай мен. Иначе е страхлива. Но сигурно е нормално и ще се отпусне ,нали?
Знам,че ставам досадна,но се притеснявам ,а и тази вечер не ми върви. Майка ми се е подхлъзнала в банята.Дано не е  сериозно. Гадост.

Общи условия

Активация на акаунт