Отговори
# 45
Гаде песента е много готина, тежка много ми хареса, и едни мисли ми нахлуха в главата ... мани мани!!!

За снимки онлайн има доста сайтчета, аз също така напрвих първото албумче с 200, но сега не съм пращала, все не остава време. Всичко е на компютъра и знам ли кога ще го сваля, а съм приготвила един голям нов албум, който си чака новите снимки.

Picaso Децата са много сладки, а за думичката Кака с удоволствие ще ти я преотстъпя, моя сладурчо сутринта се буди и първото което му е на устетата е кака. При нас всичко е кака, вече не чак толкова но още е от думичките фаворит. Детето на сестра ми е Кака Гага и това е, нищо друго не е важно. Сега сме на вълна Мама и Тати в различни комбинации и някакви нещица на негов език.

Tedsan и аз сънувах всевъзможни тъпотии преди раждането, и се чудех как да се удържам да не звъня на мъжа ми през пет минути да говора с него та да съм спокойна че е добре. Това е от недоспиването и разбутания ти режим. Нали с бебето Мопси сте с обърнати режими на сън. Всичко ще се оправи, не остана много. За успокоеие гушкай се по-често Hug

Наде, новините са добри, дано и резултатите, всичко ще е наред !!!

От мен Лека нощ!!!

# 46
Добрутро,

Маца83, възползвах се от инфо-то за снимките он-лайн и вчера дадох поръчка  Hug. (около 100 снимки от септември до сега). Ами тук в едно близко фото, ако не ме лъже паметта, цената беше около 35 ст. или повече. Хубаво е да си имаме и снимки на хартия. А Моника много се забавлява да разглежда албуми, даже много по-дълго й задържат вниманието отколкото книжките с картинки.

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 09:51 от blueeyes

# 47
Мерси  Hug И аз съм доволна как се получи банята, не ми харесва само горния фриз, но баща ми се запъна и го оставихме да действа  Confused Остана само да си сложим аксесоарите и всичко ще е 6  Peace Тествах душ кабината, много е готино. А я харесахме точно заради дълбокото корито, за да могат и децата вътре да се къпят. Стефчо вчера се уплаши доста от новата баня, но ще свикне  Praynig А тя има и радио  hahaha и то малко го разсея.
Купихме я от МЕТРО за 600лв + 150лв за монтаж. Така са го направили, че няма как сам да си я сглобиш, сума ти джаджи са ги спестили и майсторите допълнително си ги носят ooooh! А и се губи гаранцията.

Новите думички на Стефчо - бау (като види куче), ето, баба, дай, коте. Вече дава ръчичка и като сме без количката много добре се справяме с разходките. Но иска всичко да пипа. И си носи гърнето като му се пишка. Подава предмети.

# 48
  • Бургас
Добро утро, сладурани!!!
Отдавна не съм се включвала, но всичко чета Sunglasses!
Наде, много се радвам, че прогнозите на лекарите са толкова оптимистични Hug Стискам палци за резултатите от изследванията Praynig
Мацаааа, направо бих те разцелувала, ако можех Crazy Досега вадих снимки за бабите по 45ст. ooooh!
За кухнята, в Бургас е 1,50лв. на ден Crossing Arms
Гаде, готина песен, на Маца определението е много точно: опияняваща Crazy Blush
Евровизия пък не гледам, даже не изявих желание да се възползвам от линковете за обсъжданата песен, такава "реклама" и направихте, че  #Crazy Joy

# 49
Маца, супер си! Hug Вече се запалих и аз почвам да избирам снимки за албумче за първата годинка на Мърко. И за баите ще е по-лесно, че свки само ми мрънка, че няма снимки, пъ аз всичко държа на компа. Така избирам и й ги пращам директно вкъщи.
Наде, браво за резултатите!
А нашета кухня струва 16лв. за месец, до сега беше 12лв, не знам колко се пада не ден.
Да ви кажа моя Мърко такава лакомия е станал, иска от всичко, едвам го удържам. Онзи ден с един шоколад щеше да ни убие с баща му. Давах му хартийки, други неща за ядене - не става. Иска си точно това и си го сочи. Rolling EyesВече ще трябва да спрем да ядем забранени неща пред него.

# 50
  • София, Дървеница
Здравейте и от нас!
Нямаме нет от две седмици и трудно ще наваксам  Confused

И бебе Иван не ходи още, много предпазливо го раздава...
Весело изкарване на почивните дни  Sunglasses
Лек ден!

# 51
Добро утро и от нас  Nature Partly Sunny
Набързо попрегледах какво сте писали, пиейки кафенце kaffeetrmker_2
Ама така си е друго. Откакто това дете спи и сутрин за около 40 мин., спокойно си пия кафето  Coffee
Следобяд по 2 ч .пак спи .

Mr. Green ..............
Снежи много ти е вкусна рецептата днеска Митака я одобри   bouquet само се чудех това тесто колко гъсто трябва да е, ама май го улучих без да щъ  Mr. Green
.....
Като го изсипваш в тавата за печене да може сместта сама да се разстила .Накрая само обираш с лъжицата каквото е полепнало по стените . Гъстотата е горе долу като пюре ,качамак или каша .Ако след като го изпечеш кекса е  като "мокър" значи е трябвало още малко брашно да сложиш .  Mr. Green  Дано да стане ясно  Embarassed

Луси , честита ви нова баня .С кеф да се къпете в нея .Аз не успях да отворя линка , ама после пак ще пробвам  Sad

Хубав ден  Hug

# 52
Добро утро и от мен, макар че то добър ден си стана вече...  Laughing
Зимна, питах те там за подробности около почивката...
Като имаш време, пиши ми, моля те....
Няма да се обаждам, докато не говорим с теб...
Малчо е малко сополив...
Не мога да разбера сега от къде, като всички сме здрави вкъщи...  #Cussing out
Даже и Марчело (да не чуе дявол)...

# 53
Добър ден Hug
Много се радвам, че съм ви зарадвала със сайта за снимките  bouquet
Люси, страхотна ви е банята, ще свикне Стефчо, с хубавото бързо се свиква Wink Hug

# 54
Привет!

Маца, и от мен много   bouquet за сайта, винаги съм искала снимки на хартия, ама не ми се е разправяло. А с този сайт е доста удобно. Hug

Луси, страхотна баня. И на мен ми е мечта една нова баня, ама засега си чака да дойде на дневен ред. Rolling Eyes

Наде, хубавите новини са винаги добре дошли.  Hug Радвам се за вас. Hug

Ииии, много се радвам че слънцето се показва плахо зад облаците. Heart Eyes

# 55
  • до една звездичка
Здравейте, мацки!
Ние сега се връщаме от разходка, събрахме слънце, поспахме здраво, купихме си мартенички.... Sunglasses
Сутринта за пръв път опитахме кус-кус - одобрихме го, става - след като си намаза шкембето със звездички изяде остатъка... Crazy
И НОИ-то са се погрижили за нас, превели са ми разликата до 410 дни  Party
Абе, изобщо, как да не обичам четвъртъците после  Laughing

Гледам, пак споделяте нови умения. Моята хулиганка от няколко дни е на вълна да ми дърпа деколтето на блузата и на наднича вътре  Blush Щипе и се залива от смях! Crazy И не подбира по пол, на всичкото отгоре. Снощи дядо и идва разтревожен, носи я и вика: абе, дърпа ми блузата това дете, да не му е топло нещо? newsm78 ooooh!
Сред другите ни постижения е катеренето. Вече се качва сама върху леглото, оттам - върху раклата, оттам отваря вратата  ooooh!

Луси и от мен поздравления за банята. Макар, че аз лично не се чувствам добре в душкабини, твоята ми харесва  Peace

А думата "кака" и на нас ни е фаворит. Всички сме каки  Laughing

# 56
Dega, кажи моля те само за дните след 1-ви януари до на вършването на годинката ли е разликата или със задна дата за месеците преди?
Аз се отказах да се разправям за 3 дена, толкова документи, пък и слушах, че за нас важи първия вариант, но все пак да попитам...

# 57
  • до една звездичка
Dega, кажи моля те само за дните след 1-ви януари до на вършването на годинката ли е разликата или със задна дата за месеците преди?
Аз се отказах да се разправям за 3 дена, толкова документи, пък и слушах, че за нас важи първия вариант, но все пак да попитам...

Считано от 45-тия ден преди раждането до 410-тия ден.
Разликата не е кой знае колко дни, вярно, (около половин месец при нас, тъй като сме родени в края).
Но на мен не ми се налагаше да се занимавам с документи, всичко това го свърши работодателя ми, затова не ми е тежало и се възползвах.

# 58
Момичета,за каква разлика говорите? newsm78Аз пак не съм разбрала нещо,и при мен работодателя оправя всичко,та даже незнам какво и кога получавам Embarassed
Моля ви разяснете ми? Heart Eyes

# 59
Привет мадами Hug
Луси, кабината е супер, да си я ползвате със здраве Hug На мен лично ми е много удобно да къпя Даная в нея.
Тед, четох , че е нормално за бременните да сънуват кошмари.Тази нощ и аз сънувах , че съм бременна в 9-тият месец, даже си видях бебето на ехографа Simple Smile
Наде, браво за новините Hug Нацелувай Криско Hug
За такъв сайт за снимки, бяха ми дали един около хиляда снимки струваха 30евро, пращат ти ги с колет, но пусто го затрих някъде.

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 14:11 от mari_rus

Общи условия

Активация на акаунт