Отговори
# 30
Маца - много е готин този сайт, аз редовно си вадя снимки, страхотно качество са  Peace
Наде - много се радвам за добрите резултати  Hug дано и вторите са такива  Hug

При нас нищо ново ,излизаме по малко, когато има слънце. Пъпките му намаляват, но е на диета още. Изобщо не съм сигурна, че е от млякото, направо ми е  загадка.
Отивам да разглеждам албумчето ни  Peace

П.П. Преди малко хванах по БТВ една серия на съпругите, с торнадото. Моля някой да ми каже на лични, живи ли са децата на Линет и съпруга и.

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 17:40 от Lusesita

# 31
Да се запишем Peace

# 32
Разписка

Песента за Евровизия ми разби сетивата. Не ми допадна. Но то май всеки път има скандал..

Козметика ползвам на Бюбхен- досега 2 шишета. В момента сме на Мустела.

Надя, надявам се всичко да се размине и да се окажат бели кахъри вашите патила.  Praynig

тед, добре сте се завърнали с Мопската!Яни не беше ли и тя бързаща и на финала се беше запънала, май Simple Smile
С Яни бях две седмици с паднала тапа, а се роди 2 дена преди термин  Mr. Green

Аз от две нощи сънувам отвратителни неща- умрели, помени, църкви, наводнения... и всеки път губя половинчо.  Rolling Eyes Направо съм изкукала. Свило ми се е сърцето Tired

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 19:13 от tedsan

# 33
Теди, да сънуваш умрели хора е на хубаво  ц
Маца - с пудра го мазаха по тялото, а лицето мажа с Ексомега на А-дерма, когато му е грапаво  и има пъпчици ж

Ето ги и дългоочакваните снимки на готовата ми баня  Mr. Green http://www.lusesita.snimka.bg/album.php?album_id=52478&pid=10764063

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 19:04 от Lusesita

# 34
Вале, мерси за поздрава, много опияняваща песен, страхотна е и си я слушам за n-ти път Heart Eyes Hug
Люси, а с какво мажеш личицето на Стефчо? На Боби от 2 месеца вече не му минава една вътрешна на едната бузка и педи му изписа Fucidin и отделно Себамед крем за лице, че му е една грапава кожичката на лицето. Търсих го (Себамеда), но са го спряли от производство и взех пак на Себамед baby cream с липиди, лайка и пантенол за деликатна кожа. Дано се оправим Praynig
Наде, всичко ще бъде наред мила, стискам палци Praynig Hug
Пикасо, страхотни сте Hug

# 35
  • София
Луси банята е много хубава.Да ви е честит и да си къпете дечицата в нея Simple Smile

# 36
Луси банята е хубава и каската е хубава, да не сте решили на мотор да дойдете на срещата  Simple Smile
Боби също ми е болен с 39 градуса, но засега кара влакчета и бута колички.
Наде, браво за добрите новини.

# 37
  • София
Луси, честита ви баня!!!  Grinning Много хубава е станала! И кабината е интересна, с дълбоко корито. Моя мъж точно за такава ме навиваше. Като компромисен вариант, понеже не се съгласих на вана. Голям мерак му е да има вана, в която децата да си играят. И ме убеждаваше че това дълбоко корито ще ставало за игра на хлапетата.

# 38
Наде,радвам се за хубавите новини,дано и последните изследвания да са хубави. Hug

Всички болни дечица да оздравяват бързо.

Луси,много хубава е станала банята.

Пикасо,много са ти сладки децата. Heart Eyes

Всички снимки на Илия са ми на компютъра.Само тези от изписването са на хартия.Маца,благодаря за линка за фотото,ще се възползвам,че отдавна ми се иска да направя албум на малкия.

# 39
  • Троян
Люси банята е страхотна,да си се чипкате със здраве в нея!
И на Маги бузките стават грапави и я мажа с едно кремче Павлодерм,евтино е ,но за 2 дена и се оправя кожата.

# 40
  • В сънния Люлин, прибулен...
Picaso, много са хубави щерките ти, не знам, татко им бая тревоги ще бере, но пък и ти си красавица, та не е чудно на кого са се метнали!   bouquet
Луси, голямо честито за хубавата баня, дано с голям кеф релаксирате в нея!
Надя, поздравления за добрите новини, дано и занапред резултатите са все така добри!

Приятна вечер и спокойна нощ на всички
Болничките да оздравеят!

# 41
Наде, страхотни новини. Дано и резултатите да са добри. И ако другата седмица пекне слънце да си направим една срещичка. Hug
Луси, страхотна баня. А дсе още избирам душкабината. Плочки харесах в жълто, оранжево и бяло. Сега се чудя как да ги нередят на фигури или нещо друго. Thinking
Гад, и ние още не ходим, май последни ще проходим. newsm78
Да се оплача, днес Тео падна много лошо и се удари в ръба на масата и резултата е цепната устна, много рев и много кръв. Но сега е добри и спинка вече. baby_neutral
За Евровизия, вече съвсем ме отказаха да ги гледам. #Cussing out #Crazy
Болничките да оздравяват. Hug
Лека вечер на всички. Hug

# 42
 Mr. Green  и аз да се намеся, докато е време
Лу да ви е честита къпалнята!
Снежи много ти е вкусна рецептата днеска Митака я одобри   bouquet само се чудех това тесто колко гъсто трябва да е, ама май го улучих без да щъ  Mr. Green
Пикасо много сте сладки, а малакта Калина има невероятни очички
сега гледахме един филм Changeling и ме разтърси  Shocked

# 43
  • София
Само се записвам, че стана късно а Алекс няма и намерение да си ляга.  ooooh! Косето и той от скоро спи. А аз ....ами не знам...след 12 може и да се уредя в кревата.  Whistling

# 44
Наде, браво за добрите новини! Hug Стискам ви палци и за другите резултати. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Луси, готина баня Peace........ голям релакс ще пада в тази душ кабина. Peace
Пикасо, с тез красавици, ще имате опашка от ухажори пред вас. Wink Той и нашия татко от сега се е закахърил, как ще виси на терасата и ще чака щерката да се прибере. hahaha

Моят син го раздаваше дресьор тази вечер. Хвърля една играчка колкото се може по далеч и Рая, като кученце отива, взема я и му я носи обратно, а той се залива от смях hahaha........ и пак, и пак.......
Въобще днес само ме разсмива Явор......... казвам му "Хайде, време е да си лягаш", а той най сериозно ми заявява "Не ми се спи. Трябва да ми дадеш Беносен за да победя безсънието." приспивателните от рекламата по БТВ Joy Joy Joy Ама как копират рекламите тез деца, голям майтап са..........  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт