Отговори
# 15
# 16
маца, тази ваксина се бие подкожно (пише го в листовката), затова в ръчичката. другите бяха мускулно. подкожно се бие в ръката горе или в корема - аз в 3 и 4 месец от бременността си бих подкожни инжекции всеки ден, та съм в час с местата където се слагат Simple Smile
листовката

# 17
Благодаря на грижовната мама (коя е?) за новата тема   bouquet  bouquet  bouquet

Риба още не съм давала. Днес започнах захранване с домат и като минат 3-4 дни ще дам съомга. Някой да е виждал хубави рибни пюрета? Може ли да споделите моля. Аз до сега все ги гледах, ама имат много съставки които Лео не яде. Та ще избера някоя с по малко ингредианти.

Миа, как бавно ви свършва шампоана? Ние ли сме много разхитителни, ама вече поне 6-7 опаковки сме свършили на А-дерма и шампоан и лосиони за след баня - а те са големи, 500 мл май.

# 18
Само да се запиша, после ще ви чета...

# 19
  • София
Ей, най-накрая да се покаже слънчице.    Nature Sunny Не бяхме излизали цяла седмица заради лошото време и сополите. Но ето че днес си направихме малка разходчица. Жалко че отървахме хубавия сняг. Нищо. Сега за почивните дни ще мръднем малко до Узана и ще си наваксаме. 

Nivea , мога да ти препоръчам рибните пюрета на Семпер, които са за деца от 6 месеца - Риба Сьомга с картофи и Риба Калкан с копър и картофи. И аз имах същия на твоя проблем, защото повечето рибни пюрета са със сметана. Но специално тези са доста изчистени, а и нямат сол. Може да видиш състава им тук:
http://papa-bebe.com/piuretasemper1.html
Гербер също имат едно пюре Риба Сьомга със зеленчуци от 6м, но нещо не съм им фен на тази марка.

Маца, дано нямате проблем с ваксината!!!  Praynig А за снимките - и аз ги вадя там и съм много доволна. Цената е супер и стават за 1 ден.  Peace  Досега само за бабите съм печатала снимки, че за нас все нямам време да ги пообработя с фотошопа.  Embarassed То и дневник на Ивана щях да правя, че ми подариха готов, само да го попълня, ама стигнах до някъде и не съм се сещала скоро.

# 20
  • пред екрана
Привет! Hug

Не съм писала скоро, че нета ми се губеше и като ми се затриха 2 поста се ядосах. Днес най-накрая дойдоха от подръжката и ми смениха буксата - дано само в това да е бил проблема.

Ние отцеляхме на 19 след идването в София. То страшното беше на 20 с пътната обстановка, но и като се прибирахме беше доста гадничко. На мъжа ми му изтекоха очите. Иначе успяхме да минем в Токуда, през Детско Здраве, че и дадохме изследването в Геника supermama. Дори и на китайски ходихме докато чакахме между двата прегледа.

Нищо обезпокоително не каза д-р Христова в Токуда, дори ме успокои че няма никакви паретични проблеми и с малко повече рехабилитация не вижда проблем Криско да проходи.
Д-р Тинчева в началото не беше сигурна че трябва да правим изследване въобще, но после каза, че е по-добре да отидем в лабораторията и да го направим. Добре че успяхме, да не идваме пак за това. Резултата поне ще го вземе брата на мъжа ми като стане готов.

Нашият купон за ДК струва 1 лев и са 4 ястия - все още вземам за до 1 година. И за 1-3 години е 1 лев, но са 3 ястия и са за деца, които могат да дъвчат eat. Риба дават през четвъртък , но не винаги.

# 21
  • Троян
Е ние явно сме от икономичните,от првият шампоан на Маги  имаше доскор,накрая аз го доизползвах ,че нали след година му изтича срока EmbarassedЕ за мазилата за тяло сме по разхитителни,оправили сме 2 олиота и 2 тоалетни млека по 250 гр.
А пък за Евровизия,в повечето случаи песента която става победител е голяма изненада за мен,рядко ми харесва.А за нашата не съм очаквала нещо кой знае какво Thinking
Тук си е голям студ Sad вече ми писна искам юни месец да дойде Crazy

# 22
  • София
Надя, чудесно е, че не виждат нищо тревожно докторите, дано и останалите резултати са тип-топ  Hug

Албена, добре че ме подсети за срока на годност, сега ще погледна на мустелата ни до кога е.

Nivea, вероятно свършва по-бавно, защото в началото миех със шампона всеки 4-ти ден, защото Жоро беше с атопична кожа. После го ползвах всеки втори ден. Сега мия ръчичките всеки ден, а тялото през ден. Но пак не ползвам повече от две натискания на помпичката за едно къпане. Виж лосиони за след баня сигурно поне 50 са ми минали през ръцете  ooooh!

# 23
Здравейте майчета на януарчета!Вчера изчетох ,цяяяялата стара тема,с надеждата днес да се включа и аз,но ooooh!вие нова сте почнали,е...поне съм в началото и като гледам нищо не съм изпуснала! Simple Smile
Ние по-рядко излизаме,че нещо още не можем да се отървем съвсем от зачервени гърла,то при нас като почне.... SadНо мисля,че с това затопляне,което вече предусещам и вече почти спокойните ни гърла,скоро ще се радваме на разходки!
Сега по темата с храните-риба давам,но когато се сетя,иначе знам,че е полезна,включват я рано при бебетата,хубаво е да се дава един-два пъти в седмицата/така поне знам аз,но източници много и винаги различни! Mr. Green/
От козметиката -ползвах,много Бюбхен/особенно съм доволна от сапуна и икономичен и много щадяш кожата,защото ние сме с по-нежни кожички! Wink/От шампоаните-ползвах пак техния бебешки,този с ароматите на ябълка,малина и др.не ми допада,прави косите,много пухкави и просто не стоят добре,на каките де!/там прическите са от значение/Мия и косата вече през ден,но до скоро всеки ден,важно е заради коричките по скалпа!Пък и мирише готино! Simple Smile
На Евровизия,не см и фен,просто все ме изненадват с победителя,пък и това гласуване"аз за теб ,ти за мен"дето го практикуваме тук на балканите/а явно и не само тук/ме дразни! Close
При нас,всичко е ОК.Калина проходи преди две седмици, и вече е доста стабилна/пу да не и е уроки! Whistling/Направихме прощапулник,на 21.01/точно на 1г. и 1м.! Laughing/Хвана един голям черпак!Е,гладни няма да сме!С говоренето ,сега сме на етап ку-ку,...много обича да се крие и да се показва,любима игра/без значение дали се е скрила или не,просто се радва да те изненада!/Иначе -мама,тата,но...кака още не... ooooh!Тия каки,прсто с такова нетърпение чакат тези две срички,че само да им се причуе нещо и тичат да кажат,че е казала нещо велико! JoyОще си е бебка!
Радвам се ,че сте загърбили споровете по между си,повярвайте те са ненужни и безмислени!
В албумчето,влязох и вкарах снимки,но...не можах да ги надпиша,ако се чудите кои са пък тия--ние сме/сложих вна две места ,при първи рожден ден,и при януарчета през февруари/,но ако още някой не ни е видял,ето това са част от снимките ни Peace
http://www.album.bg/michevi/images/10861303/
Дано ви харесат,и дано ви хареса хаоса! Hug
За сега се оттеглям,ще ви следя,но ми е трудно да ви насмогна,просто ....ще гледам да съм в крачка!  bouquet

# 24
наденце, много се радвам, че д-рите не намират нищо обезпокоително  Hug Hug Hug Дано и другият резултат, който чакате, да е ОК  Praynig

picaso, и трите ти щерки са страхотни красавици Hug Много настроение има в снимките  Peace

# 25
Този въпрос периодично се задава в темите и все по-малко хора отговарят, но има ли все още непроходили януарчета?

Я да ви поздравя с едно парче от снощната серия на любимия ми сериал, мен лично ме трогна много: http://www.youtube.com/watch?v=FmqVpIVcGME

# 26
  • на плажа
 Надя, много обнадеждаващо  Hug. Радвам се за вас. И генетичните изследвания ще покажат, че няма проблем, ще видиш.
 Пикасо, аз бях от тези, които се чудиха на новото бебе Blush в албума, но реших, че не съм могла да разпозная някого.
Този въпрос периодично се задава в темите и все по-малко хора отговарят, но има ли все още непроходили януарчета?
Има. Мирко. И като гледам скоро няма да тръгне сам. Виждам го след 3-4 месеца. Много е предпазлив, а и сам не пази равновесие.

# 27
Маца , мерси за сайта за снимките .Аз ги вадя за 0,25лв. и ми е далечко .Направила съм до тук един албум със сто снимки за нас .За бабите вадя по -малко .Избирам само най хубавите ,че аз така щракам че се забравям понякога .

Не знам само с клипчетата какво да правя ? Прехвърлила съм ги на дискове по дати ,но не мога да ги гледам на DVD ,а само на компютъра.Май не чете  с avi разширение , а от програмата която имам никъде не намерих как да го сменя това разширение  Rolling Eyes Някой ако знае откъде мога да се просветя в тая облас  да казва  Praynig

Наде ,радвам се че резултатите са добри .Дано и останалите са така и всичко да е наред от тук нататък  Praynig Praynig Praynig

# 28
  • до една звездичка
Да, бе Гаде - ние Simple Smile

Наде, браво за резултатите. Дано и другите са така обнадеждаващи! Hug

Picaso, чудесни са ти рожбите! Hug

За шампоаните - ние никак не сме от икономичните, а пък една опаковка от Nettoyant-а на Мустела ни стига точно за три месеца.

Албумче запълних едно с 200 снимки на Стела. Посветено на първата и година. Със всички паметни събития и случки. Сега почнах второ. Снимките за него ми ги вади племенницата ми. Има си принтер и ми ги вади  в къщи. Изключително качествени са и е много удобно. А иначе, имам и 4 диска.

Блазе ви, че имате слънце! При нас, освен че е адски студ, вали и сняг...

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 17:27 от ٠•● Dega ●•٠

# 29

Вале, и моя малчо още не ходи...
Отпуска се по малко, но не мога да кажа, че е проходил самичък...
Все още не...

Общи условия

Активация на акаунт