как празнувахте 2-рия рожден ден на вашите деца?

• 8 607
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
toni_ls много съжалявам за проваленият празник и престоят в болницата.Важното е че сте били заедно,това е най-хубавият подарък за едно 2-год дете.Поздрави Hug

# 31
Празнувахме както и първия. Вкъщи с няколко деца на тяхната възраст и наши приятели /родители на малките гостенчета/. Имаше много балони за пукане и чипс за преяждане. За възрастните - биричка и мезенца. Всички играчки - разпилени на пода, а децата заринати под тях. Голям купон стана.

# 32
Празнувахме вкъщи, моите родители бяха дошли от БГ, поканихме 4 деца с родителите им, беше прекрасно. Темата беше смесена и актуална към тогавашния момент - риби, акули, Немо - детето ми беше щастливо, бяха намерила специално за повода хвърчила с Немо - децата ги пуснаха навън, около къщата; после правихме "морско дъно" - на бял картон лепиха едни много хубави тематично направени фигурки-стикери, рисуваха - децата видимо бяха развълнувани. После ядоха торта с Дори и Немо, пиха специален детски пунш "морско дъно", направен от мен, бях направила и едни специални желета в прозрачни чаши, в които бях напускала гумени риби, морски звезди, акули, които впечатлиха малки и големи - беше чуден рожден ден. Разбира се - играха до насита. Понеже питаш колко е продължил, празникът започна в 4:30 следобед, последните гости си заминаха към 8 - 8 и нещо.

Първият му РД също беше хубав, но беше повече за мен Wink, с много повече възрастни и деца, докато сега той е по-голям, разбира много повече и съответно се израдва максимално на ситуацията.

# 33
Ние  бяхме  в  къщи  с  роднини  и  кръстниците.

# 34
  • София
Втория РД отпразнувахме в детски клуб. Детето беше изключително щастливо, събраха се всичките му приятелчета и играха на воля. В кафето на детския клуб родители, приятели, баби и дядовци се почерпихме за здравето на детето. Всички останаха доволни, най-вече децата. В къщи нямаше да мога да им осигуря нито толкова играчки, нито толкова пространство.

# 35
Съвсем скоро и моят син ще празнува  вторият си РД.През деня ще се постараем да го забавляваме достатъчно,да го заведем на любими детски кътове,а после ще поканим бабите и дядовците му вкъщи на вечеря.На другият ден ще празнуваме с много приятели с деца в една сладкарница с детски кът(засега любим на сина ми).
Le Soleil коя е тази сладкарница с детски кът?
Защото и на нас ни предстои рожден ден пък не ми се иска да е в детски клуб.Вие как изкарахте?

# 36
  • София
Празнувахме в клубче, без аниматори и клоуни.  Peace

# 37
  • Sofia
Празнувахме го с роднини в домашна обстановка.

# 38
В клубче, без аниматори.
Според мен на 2 са твърде малки за аниматори, постоянно търсят вниманието на  родителите си и е трудно да ги въвлечеш в групова игра.

# 39
Празнувахме в едно заведение с градина и люлки,поканихме неговите приятелчета,не сме викали клоуни,смятам,че са още малки.Получи се много добре,децата си играха и се забавляваха.Вечерта се черпихме "по-големите".... Joy

# 40
  • София
На нас ни предстои скоро и доста добри идеи прочетох тук. Миналата година не празнувахме официално, отидохме на море Simple Smile.
toni_ls , наистина е било тъжен рожден ден , особено за теб и таткото, тя малката надали е разбирала толкова. На наистина е важното че сте били заедно, пожелавам ви безброй рожденни дни заедно с малката принцеса и всичките да са весели и щастливи  Hug

# 41
Празнувахме у дома с приятелчета.. и майките им.. получи се чудесно парти.. децата пяха и играха.. вечерта с приятели се събрахме.. беше чудесен празник

# 42
Празнувахме в детско заведение. Много деца, торта, балони..... Но не сме каанили аниматор, защото бяха малки.

# 43
Празнувахме в детски клуб, поканихме всички приятелчета и стана много весело. Не сме канили аниматори, защото прецених, че децата са още малки.

# 44
Вкъщи с роднини вечерта,а през деня с приятелчета Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт