Впечатления от Amway!

• 246 989
  • 678
  •   1
Отговори
# 120
Хайде да кажем и за телчетата за съдове. Ами много дами сигурно имат съдомиялни, ама и да нямат се налага да се търкат тави и тенджери. Та телчетата са магически - от месеци ползвам едно и също и си е като ново. Може да пробвате върху чорапогащник - не го къса!
Пастата е икономична и ефективна. Сухият дезодорант също е много ефикасен. От шампоаните не съм доволна. Два съм пробвала, но не ми паснаха. Спрея за петна също може да се мине и без него. Но ЛОК-а е препарат, който за мен е вълшебен! Чисти всичко- петна, фаянс, дамаски, ламининат. Просто не мога да мина без него!

# 121
дотук 4етох само добри отзиви за пастата ,но не разбрах какво то4но прави на зъбите..избелва ли ги или????

# 122
Майка ми имаше пародонтоза и венците ѝ непрекъснато кървяха. Сега с употребата на пастата и четката за зъби няма този проблем. За какво избелване точно питате? Ако е като да се избелят от стоматолог - не.

# 123
Мноооого съм доволна от пастата и четките за зъби. Венците ми спряха да кървят след употребата на пастата Peace
На детето също взимам четка от тях Peace

# 124
дотук 4етох само добри отзиви за пастата ,но не разбрах какво то4но прави на зъбите..избелва ли ги или????

спестява ти почистването на зъбен камък, тъй като го премахва  Peace

# 125

спестява ти почистването на зъбен камък, тъй като го премахва  Peace

Стики, аз съм я ползвала, но не забелязах такъв ефект.. Долу-горе след колко време се проявява?

# 126
не знам, аз отдавна я ползвам  Thinking

# 127
Здравейте, тия дни се рових из нета, да търся по-добра цена за продуктите на Amway  и попаднах на американският им сайт http://www.amway.com/Shop/Product/Category.aspx?dsnav=N:4294966492. Установих, че продуктите там са на драстично по-ниски цени от тези, които ни предлагат тук в БГ.

# 128
че то това не се отнася само до Амуей
която и да е козметика напр. в САЩ и Англия е поне на половин цена от тук

# 129
  • Русе
Аз не съм доволна само от шампоаните за коса. Другите продукти са добри. Само не мога да намеря съдържанието на праховете за пране- в къщи имам прах, но на опаковката пише на румънски, и идея си нямам дали няма фосфати, ензими, избелители(като се твърди, че не  трябва да има).

# 130
Ползвала съм мнооого от продуктите им и от нищо не съм била разочарована.Всичко ми е харесвало-шампоани съм ползвала, баласми, лосиони за тяло, сапуни, душ-гелове, веро, препарати, гланцове, спирали, паста за зъби, вода за уста, конец за зъби, четка за зъби.......

# 131
Здравейте, тия дни се рових из нета, да търся по-добра цена за продуктите на Amway  и попаднах на американският им сайт http://www.amway.com/Shop/Product/Category.aspx?dsnav=N:4294966492. Установих, че продуктите там са на драстично по-ниски цени от тези, които ни предлагат тук в БГ.

Това е защото доставката се прави от Румъния. Аз получавам от Украйна и са горе-долу на същите цени.  Wink

# 132
Mi Amway e ekologi4no 4ist za nas sa6to taka za prirodata i na perfektna cena.Cenata za6to e perfektna pasta i 4etka struvat 25 lv razdelete gi na 11 mesecite koito se polzva =2,25 na mesec dali e skapo za 4etka i pasta i to kakvi.Vero 23lv sas dozatora razdelete sa6to na 11(po princip trqbva da e na 12)=2,07 za mesec skapo li ee.Tel4etata i o6te kup primeri.6te vi kaja,4e markata e sazdadena ot dvama priqteli amerikanci sas evreiski proizhod za sredna i bedna klasa vav USA .Tova sa kraini ceni ami q razdeli 19 na 11(za6toto tova e sas otstapkata za abonati)kolko e=1,73 na mesec mnogo li e.Ami za amerikancite tova e 1,15$ mislq,4e naistina e takaa.Polzvam gi za moeto semeistvo i sam stra6no dovolen.Dai boje na vseki da se dokosne do tezi produkti.Uspeh na vsi4ki

# 133
четка за зъби, която използвате 11 месеца?!?  Shocked

моля, пишете на кирилица, това е български форум!

# 134
  • Някъде на път....
четка за зъби, която използвате 11 месеца?!?  Shocked...

И на мен ми се струва абсурдно, но ще видим....
Моята поръчка ще дойде след 2 седмици....

Общи условия

Активация на акаунт