Впечатления от Amway!

• 246 221
  • 678
  •   1
Отговори
# 105
  • русе
ползвала съм паста за зъби-нищо особено,LOK-от него имам още тъй като не виждам някаква разлика при чистенето с него  има продукти който чистят много по добре от него и на цветята съм го наливала еми...нищо
много се съмнявам и в напълно екологичния им състав това ми звучи като някаква фантастика Mr. Green
и наистина имат много агресивно поведение тези дистрибутори давай те го малко по леко бе хора

# 106
Продуктите на Амуей са хубави, но истината е че не са официално влезли в България. На това се дължат измами, лъжи и куфарна търговия. Маркетинговият им план е много добър, но не могат да се градят потребителски мрежи, когато компанията не е влязла официално ( проверете сами дали има регистрация в Б-я и др. подробности). Бонусите трябва да се изплащат по банков път е банка в Б-я, а не на ръка или в друга държава. Регистрацията на всеки един сътрудник да е в Б-я, а не в някойя друга държава. Всичко това го казвам, защото съм добре запозната. Скоро отвориха Руския пазар и въобще не възнамеряват да отварят нашия. Да, ако питате спонсорът ви той ще каже , че не е така и, че много скоро ще го отворят, за да можете да трупате повече точки, за да се движи той по кариер. план нагоре.  Единственото, което може да се прави тук е  "куфарна" търговия.
Обръщам се към регистр. сътрудници на Амуей: средата на миналата година официално влезе в България компания, която има още по-добър маркетингов план от Амуей, по-високо качество продукти на по-ниски цени и жъне невероятни успехи. Ослушвайте се и грабнете шанса Peace

# 107
Maйка ми е дистрибутор, и съм изпробвала много от продуктите на амлей.От всички съм на 100 % доволна.Само и единствено верото нещо не се пени много, но поне е екологично и не е отровно...  Mr. Green

# 108
Ползвала съм от продуктите на Amway

Dish Drops  - веро за чинии (аз си взех и дозатора с помпата и налях половината от съдържанието на 1 литровата бутилка, след което долях с вода) В общи линии изкарах с 1 л. веро 6 месеца. Харесва ми как мирише, пени се обилно. Мисля пак да повторя.
Glister - четка и паста за зъби (в общи линии съм доволна) и спрей за свеж дъх (много ми харесва)
Body Series - Лосион за тяло (хубав аромат, приятна консистенция. Но иначе откъм икономичност не се различава от останалите лосиони на друг фирми)
Nutrilite - много съм доволна от хранителните добавки Чесън и Витамин С от Ацерола. Пих също и Омега3.
L.O.C. - универсалния препарат го използвам основно като течен сапун (наливам 1:7 ЛОК - вода) и ми е много икономичен. Лятото като бяхме на почивка си бях взела разреден ЛОК в едно пластмасово шише и го ползвах за веро и за прах за пране...
Много съм доволна от ЛОК за фаянс - мирише много приятно и свежо, мия с него ваната без ръкавици.
Шампоан Satinique п/в пърхот - На мен не ми действа добре, но моя съпруг е доволен. А и като се зачетох в съставките му не е от най екологичните продукти...
Ами това в общи линии са моите впечатления...

# 109
P
Привет!
Аз също се запалих по продуктите им!
Купих си доста от тях -дори станах дистрибутор /ако може да се каже ,понеже не съм продавала/!Исках просто да си купувам продуктите им на по-добра цена,но... май ще се откажа,защото не си струва,няма полза от това!Трябва да се отделя повече време за срещи с хора ,"фанатизираш се"на тема -амуей,много разходи и не виждам каква може да бъде печалбата.Ако някой иска да ги пробва  -на цени за дистрибутори да ми пише.
Верото,препаратите за тоалетна,баня и кухня са много хубави,икономични.
Козметиката е на ниво,но заради цените не си позволих да пробвам доста от тях!
Само праховете за пране не ми харесаха-дрехите се захабяват,никакъв аромат след изпиране!
Това е мое мнение!

# 110
Здравейте, искам и аз да попитам за тези продукти. Първо, диситрибуторите твърдят, че били екологични, че не съдържат вредни хим. вещества, но аз никъде не намерих доказателства за това - в смисъл публикувано  изследване, сравнение между съдържанието на един прах за пране и такъв на Амуей, да речем. Не съм намерила и някакъв сертификат за екологичност, както например има такива сертификати за био храните, които купувам. Т.е и за сиренето пише, че е от мляко, ама така ли е  наистина???
Стана ми интересен и продуктът за пречистване на вода, не знам до колко е ефективен и тъй като нямам познания в тази област, искам да питам някой ползва ли го.
Трето, останах с впечатлението, че тези дистрибутори са малко като в секта ( не искам да обиждам никого, дано не бъда разбрана погрешно), но гледам някакви снимки от събирания, срещи, теми, които са ми малко странни. Всички твърдят, че едва ли не ползвайки продуктите или бидейки дистрибутор неминуемо те чака огормен успех, а в същото време тези, които мен ме зарибяваха, работят на няколко места? newsm78
Също така обикновено едни страхотни продукти, каквито твърдят, че са АМУЕЙ, утвърждават името си и няма нужда да се предлагат чрез такава каталожна търговия. Добрата марка се продава сама. А твъпросните дистрибутори имат поведението на тези, които рекламират РЕЙНБОУ прахомсукачките - и при двете марки ти втълпявт, че ако не им ползваш продуктите, респективно прахосмукачаките, със сигурност си най-големия балък и ще умреш скоро, защото живееш супер нездравословно. Та така, ще се радвам някой да пише и дори да ме убеди в противното - че това са продукти, които си струват.

# 111
аз съм много доволна от пастата за зъби.сега ще си я поръчам пак.иначе друго не съм пробвала но бих опитала

# 112
аз съм много доволна от пастата за зъби.сега ще си я поръчам пак.иначе друго не съм пробвала но бих опитала

сега колко струва?

# 113
Пастата за зъби сега струва с отстъпка от 30% 12.50лв,а на клиентска 16лв.

# 114
Пастата за зъби сега струва с отстъпка от 30% 12.50лв,а на клиентска 16лв.

мерси   bouquet

# 115
Ползвам пастата за зъби от години и съм много доволна. От препаратите съм ползвала LOK, не е лош, впечетли ме , че почистваше залепнала дъвка за секунди.Пастата ми я купува приятел зъботехник от някакъв магазин за зъботехнически материали в софия.

# 116
а как се поръчва?

# 117
  • София
Купувала съм от любопитство няколко продукта на Амуей:
Паста за зъби Glister-харесва ми, намирам, че е по-добра от всички други, които съм ползвала.
Шампоан за мазна коса Satinique- боклук, кожата на скалпа ме сърбеше зверски след всяко измиване с него, косата ми започна да пада и в крайна сметка го изхвърлих почти пълен.
Комбинирани витамини за деца Nutrilite- не знам доколко са по-различни от други видове витамини на пазара, дъщеря ми ги харесва.
Разтворимо кафе- хубаво е на вкус, но все пак не оправдава цената си.

Бих продължила да си купувам единствено пастата за зъби, нямам намерение да пробвам нови продукти.

# 118
Лила,поръчката става чрез представител на фирмата т.е. дистрибутор. Simple Smile

# 119
Здравейте и от мен Simple Smile Малко късно, но ще споделя и моите наблюдения от Amway! Свекърва ми се запали по продуктите и покрай нея ги пробвах почти всички неща. В къщи само продукти на Amway се ползват. Доволна съм от всички неща наистина, но най-голямо впечатление ми направиха хранителните добавки. Имам 2 малки деца и от една година пият дневните витамини и зимата им давам и вит. Ц. Откакто ги пият не боледуват! А преди боледуваха доста често.... (дъщеря ми пиеше по цяла зима антибиотици).   Честно казано предпочитам да давам по 100лв. за витамини за 2-3 месеца от колкото по 20 за антибиотик.    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт