Впечатления от Amway!

• 247 004
  • 678
  •   1
Отговори
# 90
taniastefanova от къде е взета тази информация,наистина е шокиращо.Мога ли да го разпространявам в интернет?  newsm78

# 91
Здравейте,купих си препарата за почистване на кухня- беше на промоция с пръскалката,останах очарована,само абсорбатора нямах време да изчистя иначе кухнята светна,а най-хубавото е ,че не трябва да се отмива.Не вреди на ръцете и може да се ползва без ръкавици. Simple Smile

# 92
Simple Smile)))))))))))))))))
Moq priqtelka si vze fibri i ve4e zapo4na da slabee Simple Smile

# 93
Последни новини от Amway:
-изтича промоцията на продуктите,които бяха намалени тази година по случай 50 годишния юбилей на фирмата;
-пуснали са 2 нови парфюма-Wistful N1-женски,Opportune N1-мъжки;
-промо Glister-конец за почистване на зъби+спрей за дъх+антисептична течност за устната кухина-можете да си ги закупите с 10 лв. на по-ниска цена(до изчерпване на количеството);
-намаление на голяма част от козметиката на E. FUNKHOUSER NEW YORK;

За повече подробности се обърнете към вашия представител на Amway или ми пишете.

# 94
бре-бре   newsm78, много реклама, много
пробвала съм десетина неща, не са по-различни от всеки друг аналог
да вметна въпросче - още ли има дами, хранещи пирамиди Joy

# 95
бре-бре   newsm78, много реклама, много
пробвала съм десетина неща, не са по-различни от всеки друг аналог
да вметна въпросче - още ли има дами, хранещи пирамиди Joy

Ами темата е за впечатления.Можеш да споделиш кои продукти си ползвала,от които явно си разочарована,за да знаем и да си имаме едно наум когато се чудим дали да си ги купим.А колкото до пирамидата-нямам нищо против да изхранвам някой,който рано или късно ще ми се реваншира(по-добре отколкото да си давам парите в Била, Кауфланд и др. и то за препарати от които децата ми има възможност да развият някоя алергия).И човек като си направи елементарна равносметка с тези препарати се спестяват куп пари-не знам някой да е недоволен от това ,че може по някакъв начин да си спести някой лев. Thinking
Мисля,че за да се ползват тези продукти човек трябва да обича да се грижи за себе си,за близките си и за околната среда.Убедена съм че здравето на децата ми и на моето семейство е в сигурни ръце.   Peace

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 12:20 от dandi4ka

# 96
# 97
dandi4ka- ще отговоря - не съм разочарована от качеството им. работят точно толкова, колкото другите. първата заблуда е в безопастността им. те не са екологични или био. не са и по-концентрирани, нито по-икономични-това е втората заблуда. пробвала съм пастата за зъби. по едно грахово зърно си слагам и от стандартната паста, която струва 3 пъти по-малко и действието и е същото. пробвала съм лок-универсален, нищо особено за 10 лева за литър. пробвала съм таблетки за миялна - 30 лева за 60 таблетки, скъпи и по-слаби от калгонит, който е 100 броя на тази цена, а екологичните грийн са 12 лева за 40!!!. спрей за петна 20 лева за 300 милилитра? купувам от пикадили немски 750 милилитра за 6 лева-действа прекрасно. диш-дропс същата цена!ползвам истински сертивициран еко-препарат със същата доза (1-2 капки) за 3 лева. с две думи-намерила съм същите и по-добри за по-ниски цени.
нищо против продуктите, ако не бяха с така раздути цени - да има за всички по веригата до най-големият шеф. кой кого храни? особено пък за здравето си яко заблудена. или мен заблуждаваш? имаш сметка от хвалбата им-добре, но не на мен да ги украсяваш и превъзнасяш. Peace

# 98
Много съм доволна от препарата за миялни машини много добре измива с блясък. Ама трудно го намерих дистрибутора тука Thinking

# 99
енито нямам сметка от това да хваля каквото и да било.Както вече казах,темата е за впечатления,всеки изказва мнение и всеки сам избира за какво да си харчи парите.Щом за LOC казваш,че не е нищо особено-няма смисъл да коментираме повече.
Дай Боже да съм жива,здрава и все така заблудена! Simple Smile

Весели празници на всички! santa2

# 100
Аз съм много доволна от пастата им за зъби.
Не очаквах да е кой знав колко по-различна от другите пасти.но една колежка на майка ми е дистрибутор и ми я донесе заедно с четката.Наистина почиства добре.
Никакви други продукти не съм ползвала,но от познати съм чула,че лосионите им за тяло също са добри-с дълготраен аромат.

# 101
Преди време използувах ваксата за боята на колата - НЯМА ДРУГА ТАКАВА.Сега ползувам една българска също ми харесва много.Но пастата за зъби наистина е уникална.Вече я свършихме но пак ще вземем.Искам да кажа на "dandi4ka",че 1 грахово зърно е много,нищо,че така пише-пробвай ,като го разделиш на 2.Още повече,че имах зъбен камък и за периода дето ползувахме пастата(от януари до ноември)парченцата зъбен камък сами се отлюспиха.Колко е едно почистване при зъболекар с ултразвук?Жена ми имаше малко от ЛОК-а от времето преди да се съберем- мого е доволна но сега използуваме на сано също толкова добри препарати но по-евтини.А последният хит дето ползуваме е йодофор"дезинфект в"- но това си е за друга тема.

# 102
dandi4ka- ще отговоря - не съм разочарована от качеството им. работят точно толкова, колкото другите. първата заблуда е в безопастността им. те не са екологични или био. не са и по-концентрирани, нито по-икономични-това е втората заблуда. пробвала съм пастата за зъби. по едно грахово зърно си слагам и от стандартната паста, която струва 3 пъти по-малко и действието и е същото. пробвала съм лок-универсален, нищо особено за 10 лева за литър. пробвала съм таблетки за миялна - 30 лева за 60 таблетки, скъпи и по-слаби от калгонит, който е 100 броя на тази цена, а екологичните грийн са 12 лева за 40!!!. спрей за петна 20 лева за 300 милилитра? купувам от пикадили немски 750 милилитра за 6 лева-действа прекрасно. диш-дропс същата цена!ползвам истински сертивициран еко-препарат със същата доза (1-2 капки) за 3 лева. с две думи-намерила съм същите и по-добри за по-ниски цени.
нищо против продуктите, ако не бяха с така раздути цени - да има за всички по веригата до най-големият шеф. кой кого храни? особено пък за здравето си яко заблудена. или мен заблуждаваш? имаш сметка от хвалбата им-добре, но не на мен да ги украсяваш и превъзнасяш. Peace
Извинявам се с горният пост се обръщам към "енито"!

# 103
ЛЕЛЯ ми им беше представителка и доколкото знам, нещо я излъгаха ... и беше "вътре" с някакви пари newsm78

# 104
връщането на продуктите на Амуей става в срок от три месеца  от закупуването от съответния представител, програмата за връщане на продуктите се нарича" Сто процента удовлетвореност на клиента", желая ви успех, който не е пробвал тези продукти, е загубил вече много! Joy

Общи условия

Активация на акаунт