Впечатления от Amway!

• 249 060
  • 678
  •   1
Отговори
# 225
  • Някъде на път....
.....Да, това е продукта, мерси  bouquet  но пише (от дистрибутора) по 1/2 таблетка дневно. Явно е допълнение на другите неща... Ще ги издъвчем, пари са се давали.
Ами да, 45 лева са това...  Wink
Ако приемате и други добавки, може дозата да е намалена, защото ако приемате продукти с Витамин С например (Acerola череши), не е необходимо да се приемат по-високи от препоръчителните дневни дози.  Peace

# 226
.....Да, това е продукта, мерси  bouquet  но пише (от дистрибутора) по 1/2 таблетка дневно. Явно е допълнение на другите неща... Ще ги издъвчем, пари са се давали.
Ами да, 45 лева са това...  Wink
Ако приемате и други добавки, може дозата да е намалена, защото ако приемате продукти с Витамин С например (Acerola череши), не е необходимо да се приемат по-високи от препоръчителните дневни дози.  Peace
Ами едното е Омега -3 комплекс, но другото освен тия фибри не знам какво е (опаковката явно вече е изхвърлена). Предполагах, че са скъпи, но не знаех колко... За това и мъж ми не ми казва какво са, а аз да питам по форумите Close

# 227
защо ми триете постовете немога да разбера.администраторите нещо против ли имате хората да разбера за какво става въпрос? немога да ви разбера?

# 228
Разяснителните кампании на лс продават чудесно.
Ако имате да напишете някакви свои впечатления за продуктите - моля, в темата и ще ги прочетем всички потребители на форума.
Благодаря за разбирането!

# 229
ooo това ли било,ами добре... за мен няма никакъв проблем само секунда

# 230
Преди доста години,когато бях още малък,моите родители ми казаха: "Виж сега как работят едните хора с комбинезоните пред струговете и другите хора пред бюрата си,и пият кафе по цял ден."Именно затова ние учихме с тази цел, но дали в момента тази стратегия за успех е валидна и работи?Дали днешното образование гарантира всичко това?Дали е сигурна стратегията,че след като завършиш личното си образование ще започнеш веднага работа в някое предприятие и ще взимаш активите,които винаги си искал и така докато се пенсионираш?Тази стратегия работи ли още?Когато аз съм бил десетгодишен,моите родители са ми подсказали стратегия за успех.А ти каква стратегия си подсказал на твоите деца?Когато беше комунизма на власт се говореше,че образованието е най-важно.А какво стана само 5 години по-късно,когато дойде мутренския период?Догава вече се казваше на хората,че няма смисъл да се учи.Те вече не искаха да стават лекари и учители,а манекенки и мутри.Затова искам да ви кажа,че в различните етапи на живота има различни стратегии за успех. Тази стратегия,която ти показвам може да бъде твоята стратегия за успех.А може и да не е.Аз просто ти показвам още една стратегия за успех.
         Тази стратегия съществува практически повече от 50 години.Започнала е в Щатите,Канада,в началото на 60-те години и в Австралия,цяла западна Европа,Япония,Южна Корея,изобщо всички високо развити държави.Също така по-късно навлиза и в цяла Латинска Америка,няма държава в източната част на Азия,в която тази стратегия да не функционира.А през последните години навлязоха и много големи държави като Русия,Чехия,Унгария,Украйна,Турция и Гърция.Тоест говорим за 4 милиарда хора,който се обслужват и имат възможност да бъдат обслужени от тази система.Няма правителство или екологична организация,която да не я подкрепя.
         На принципа на големите числа,това означава,че ти и твоето семейство най-вероятно,рано или късно ще се възползвате от тази система.Единственото,което този закон не казва е КОГА?Но рано или късно зависи само от теб.
          Когато влизаха мобилните телефони в нашата страна,на принципа на закона на големите числа,тези които инвестираха големи суми,за да станат мобилен оператор,знаеха че рано или късно всеки един човек ще има мобилен телефон.Но ако някой ти беше казал преди време това нещо ти нямаше да повярваш.А ако някой ти беше казал,че ще се падат по три телефона на човек ,ти щеше да кажеш"Това е невъзможно" или "Къде е математиката,физиката,химията."Ами ако ти бяха казали,че дори ще има кандидати за 4-ти и 5-ти мобилен оператор ти щеше да кажеш "Това е невъзможно" или "Къде е математиката".Ами тя математика си е тука,но ти не разполагаш с нужната информация.Така че казвам ви всичките тези неща,за да ви намекна какви възможности са открити пред вас.Това е стратегията за успех на 21 век.Защото виждате,че днешното образование не ти дава абсолютно никакво предимство да живееш по-добре.Не ти дава никаква сигурност.Защото колкото и престижна да е твойта работа ти никога не си застрахован.Някой казват,че колкото по-престижна е твоята работа,толкова по-ветровита е.Не е ли така?А ти си човек.А кой човек не иска сигурност?Затова предполагам,че вече разбирате,че получаването на заплата не е решение.Явно разбрахте,че получаването на заплата 40 години не е решение за сигурен живот,затова ние се нуждаем от нещо ново и сигурно,от нещо което да работи за теб,а не ти за него.
       Минуса на нашата страна е,че първо нещата се появят в Япония,Америка,след това отиват в Германия,Унгария и чак тогава идват при нас.Но пък плюса на това нещо е,че когато нещата доийдат при нас те са проверени дали работят или не,знае се какво е,лошо или хубаво,струва ли си или не си струва.Това е стратегия,която можете да развивате с времето,което така или иначе имате.Как става всичко това ли?Ами то е измислено и работи.
        Нека започнем първо със закона за изкарването и харченето на парите.Този закон съществува повече от 5 хиляди години.Робърт Кеосаки е казал,че този закон се познава само от богатите хора.Можете да купите негова книга от всяка книжарница.Това,което той казва е,че има само 4 начина за изкарване на пари.Има хиляди професии,но само 4 начина.Става въпрос за левите и десните потоци пари.90 процента от хората изкарват парите си от левите потоци пари,но това са потоците пари,където 90 процента от хората харчат и изкарват само 10 процента от парите на света.А хората от десните потоци са онези останалите 10 процента от хората,който всъщност изкарват и харчат 90 процента от парите на света.Защо е така ли?Ами тук не става въпрос дали е честно или нечестно.Сега ще ви обясна отново.Разликата идва от там,че ако твоите доходи зависят от твойта лична активност,ако източника на твоите доходи е само твоята лична активност,то тогава те са ограничени.Хората,които са богати на време и пари в този свят ,са хора чиито доходи не зависят от тях.При тях е обратното-техните активи работят за тях.Ако това го кажете на вашето дете,което е първи клас и то ще го разбере.Моите родители ми казаха,че ако искам в този живот да бъда богат,трябва да уча и завърша по-престижно образование.И сега идва извода,че ако искаш да бъдеш богат,да разполагаш с свободно време и пари трябва да направиш така,че твоите доходи да работят за теб,тоест твоите активи да не зависят от твоята активност.Независимо от това колко е презтижна професията ти,ако доходите ти зависят от твоята активност,то ти оставаш отново в левите потоци пари,където ти си зависим.Цялото това нещо,което пиша е защото искам да ви кажа,че съществува възможност,независимо какъв човек си,независимо в момента с какво образование си,независимо дали си на 20 или на 66,независимо дали на 20 никой не иска да те вземе на работа,защото нямаш никакъв опит или пък защотото на 66 вече не ставаш за нищо и пак никой не иска да те вземе на работа,независимо дали знаеш език или незнаеш,независимо от размера на бедрото или гърдите ти,абсолютно нищо няма значение.Единственото значение е дали искаш да си от десните потици,където активите работят за теб или ще си останеш в левите потоци,където твоята активност е ограничена.Ще го проумееш,но тайната е,че няма да е от първия път.Реално ако се замислиш,ще видиш,че така или иначе в живота си полагаме усилия,активност,учим се и ходим на работа през целия си живот,за да стигнем до един актив,който да работи за нас а не ние за него.Това е именно момента когато се пенсионираме.Когато се пенсионираш,твоя доход не зависи от твоята активност.Нали така?Сутрин ставаш,когато си искаш,купуваш си вестник,или пък отиваш на пазара и проверяваш кофичката кисело мляко в единия край и в другия край на пазара колко пари е.Е да има един "МАЛЪК" проблем,че пасивния доход,който ще получаваш е да кажем 500 лева,а ти си вече достатъчно стар,когато стигнеш това ниво на развитие и най-вероятно ще си и болен,защото ще си доста възрастен,така че положението всъщност не е толкова красиво нали?Нека кажем и още една грозна истина тук-дали наистина ще взимаш дори и тези 500 лева,защото замисли се само колко от пенсионерите сега взимат толкова много.Но в крайна сметка си достигнал този момент,когато доходите ти не зависят от теб.Но за това си учил 20 години,отдал си се на класни,контролни и изпити,след което започваш да работиш по 8 или 10 часа на ден и си мислиш,че това е стратегията за успех.Почваш да получаваш някакви доходи в продължение на 40 години,които никога не ти стигат,дори и да ти стигат ще са колкото да си поемаш нуждите.Затова аз ти предлагам една стратегия,с която ти можеш да получаваш пасивни доходи всеки месец.А един голям плюс е,че не само ги получаваш,а също така и се онаследяват от твойте деца,а след това от твоите внуци и така.Но там,където си отделил 20 години учене и 40 години работа,един ден когато си отидеш от този свят всичко си заминава с теб.
       С моята стратегия още сега ти можеш да започнеш изграждането на този актив,който още утре може да започне да работи за теб и да ти носи пасивни доходи.Ще разберете,че с тази стратегия в продължение да 3 или 4 или 5 години,това зависи само от теб,вие можете да получавате пасивен доход от 5,10,15,20 или повече хиляди лева.Няма ограничение,всичко зависи от теб.Защото актива не излиза в отпуска,актива не го боли глава,актива няма деца,които да са болни,той просто работи 24 часа в денонощието и на всичкото отгоре ти можеш да стартираш много лесно.Знаеш ли как?Ами отговора е много прост-с парите,които ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ харчиш.
       Има едни пари,които се наричат "така или иначе".Това са именно парите,които плащаме за данъци-така или иначе ние ги плащаме.Парите,които така или иначе ще изхарчите този месец,независимо дали искате или не,независимо дали сте млад или стар,независимо с какъв характер сте.Ще ви дам още един пример-така или иначе вие използвате паста за зъби,и така или иначе вие ще си купите тази паста за зъби.И сега ще ви оформя цялостната картинка.ВИЕ ще започнете да получавате пасивни доходи от това,че ще харчите от парите,които нарекохме "така или иначе".Разбрахте ли?Защото както вече казахме,всеки месец така или иначе харчите пари за паста за зъби,всеки месец така или иначе си купувате веро,така или иначе си купувате шампоан и така нататък.Сега ще кажете"Ама такова нещо може ли да има?"АМИ ДА МОЖЕ!Просто вие нямате нужната информация.
       Това,за което исках да ви подготвя са едни продукти,които така или иначе използваме.Някои от мъжете да не би да не дава пари за мъжката козметика.Всички мъже се бръснат.А дамите-ами вие с козметиката,която използвате можете да станете милионери,ако започнете да печелите от това,което си купувате така или иначе.Така или иначе си купувате сапун или душ гел,няма значение колко често си мием зъбите на ден,или колко често се къпем,ние така или иначе си купуваме паста за зъби.Така или иначе перем,така или иначе ни трябват хранителни добавки и витамини,за да сме здрави.Ще кажете сега "Ами колко пари даваме за тези неща?".Ами статистиката в България показва,че най-много пари даваме за тези неща.
         Нека сега погледнем цялата картинка отгоре и да видим какво се случва,така или иначе с продуктите които си купуваш.30 процента от цената на продукта отиват за търговията на дребно и още 30 процента отиват за търговията на едро.Това,което аз ти предлагам е тези 60 процента,които ти така или иначе плащаш,аз ти предлагам да се върнат при теб.ДА,това съществува.Ще ти дам един пример-сегашният президент на Америка-Барак Обама пазарува от тези продукти,предишния също,по-предишния също.Сега отново ще попитате ЗАЩО?Ами първо-защото така или иначе ти купуваш тези продукти,второ-тази система организира така нещата,че в момента в света,когато някой учен или производител,или който и да било измисли или немери нещо ново,по-добро,по-здравословно,то веднага влиза в тази система за пазаруване.Това е системата,която те обслужва като потребител.
      Преди 50 години се появява тази компания,чиято предметна дейност е да подбира и търси най-качествените продукти,които са от първа необходимост.Има компания,която вместо нас се грижи за създаването на най-полезните неща,заедно с най-компетентните специалисти.А ние потребителите не искаме ли точно това?Да си купим нещо,което е евтино и качествено,и в същотото време здравословно.Не е нужно всеки път да влизате в интернет и да четете дали има една и друга съставка продукта,който сте си купили,дали е полезна или вредна.А щом искаш да бъдеш защитен като потребител,това е система от хора,чиято работа е всеки ден от месеца да ходят на работа и да намират нови и по-качествени продукти.Затова им плаща тази компания.На него му се плаща,за да намери начин ти да получиш най-хубавия витамин С.Ако не искаш,няма проблем.Продължавай да ходиш да си взимаш витамини от магазина,защото и аптеките вече не са аптеки,защото и хората вътре не са фармацевти,а продавач-консултанти.Така,че ако попиташ тях за нещо не очаквай правилен отговор.Ако искаш се възползвай от тази прекрасна възможност,ако не искаш-недей.
     С нас си защитен потребител и получаваш 100 процента гаранция,че ще усетиш промяната след използването им и дори имаш три месечен срок,в който можеш да върнеш продуктите ако не са ти харесали и да кажеш-това не работи.Добре.Тогава си получаваш парите обратно,но едва ли ще стигнеш до този етап.Ами дори в аптеката(магазина),никой не ти дава гаранция за нещата,които си купуваш,и никой от там няма да ти върне парите отбратно ако не си доволен.И дори когато се регистрираш ти веднага получаваш 30 процента намаление,все едно магазина или аптеката да ви продава продуктите си на цената,на която ги получава.Сега сигурно искате да ме попитате "Ами защо това нещо го няма по магазините?" Ами как да го има,как един магазин ще купи продукт и ще има разходи за транспорт,за заплати и пак да го продаде на цената,на която го е купил.АМИ НЯМА КАК ДА СТАНЕ.
     Какво става след като се регистрирате.Ами имаш възможност или да се криеш и да не казваш на никой за тези продукти или да споделиш с когото искаш,колко много си доволен,защото ти ще бъдеш.Ако искаш да имаш постоянен пасивен актив от нещата,които така или иначе си купуваш,ти определено ще споделиш с хората около теб.Защото не забравяйте,че всички сме потребители.ВСИЧКИ.А какво искаха всички-именно нещо по-качествено,по-здравословно и по -евтино.Това е логиката.И какво става след това.Ами хората на които си казал за продуктите ще останат доволни от тях,а ти дори ще получиш процент от техния оборот.Забележете,получавате процент от това,че те харесват продуктите,а именно този процент може да е 300 или 3000, или повече лева на месец.Защото така или иначе ти имаш време да кажеш на приятелката си за новата си прическа.Нали?Не и казваш "Ооо не,аз нямам време да ти кажа къде я направих,защотото работя по 12 часа на ден.Същото е и когато говориш по телефона и обясняваш на приятелите си какво ново си си купил или видял,така че НЯМАМ ВРЕМЕ НЕ Е ОТГОВОР.И забележете,хората на които се казали си купуват продуктите сами,вие не продавате нищо на никого.НО когато те купуват продуктите,които ти си им споменал-вие печелите процент,а именно този процент,който търговците на едро получават.А какво правите вие през това време?Ами продалжавате да си ходите на работа.Каквото вие сами решите.Но най-важното е,че сте се научили на стратегия,която ви дава възможност да получавате пасивни активи докато продължавате така или иначе да си работите.
       Какво можем да кажем за здравето?Ами,че вече болниците са все по-пълни с млади хора.А това не е никак хубаво.От какво боледуват ли?Ами от всичко.А каква връзка има това с теб ли?Ами това си ти.Това е твоето семейство.По начина,по който живееш ти аз виждам,че ти си лицемер към себе си.НЕ се обичаш.Защо го знам ли?Ами аз го виждам.Защото и аз преди няколко години бях лицемер към себе си.Когато се срещахме с приятели и си казвахме "Бъди здрав" или "Айде живи и здрави" и си дърпахме от цигарата или си даваме наздраве.Не е ли малко лицемерно това?Оттук нататък можеш да решиш дали да се обичаш,но на дела,а не на приказки.Ще кажеш,че това не е за теб и не те засяга по никакъв начин,но аз ще ти докажа,че не си прав.Защото според мен има разлика дали ще си отидеш от инсулт на 39 или 77,понеже е факт,че до днес ти си се хранил с боклуци и продължаваш да го правиш.Просто не мога да нарека по друг начин произведената храна,защото тя е наблъскана с оцветители,овкусители и всякакви химии,за които се отделят цели два семестъра в медицинския университет.Още ли мислиш,че говоря глупости?Още ли мислиш,че това не засяга теб?Защотото храната много отдавна вече не е храна,която да се съхранява в теб,да те изгражда и възстановява.Тя вече е направена,само и единствено,за да бъде купена от теб.Това е самата истина.
       Дали можеш да промениш това ли?Ами НЕ не можеш да промениш "храната,която ти предлагат по магазините,защото всеки има нужда от закуска,обед и вечеря".Вече 90 процента от предлаганата храна е индустриално произведена.Какво означава това ли?Това означава,че тя е мъртва.От нея са отнети всякакви ензими,антиоксиданти и витамини,които са били в нея.Какво можеш да направиш ли?Ами аз мога да ти покажа начин да намериш всичко това което ти липсва,за което така или иначе си плащаш,а не получаваш.Искам да ти отворя очите за една огромна система,която съществува само и единствено,за да се грижи за твоето здраве.Как се е случило това ли?Ами преди повече от 50 години един човек с медицинско образование е бил в Китай и там е разбрал,че храната е и ще бъде водещ фактор в здравето на хората.Би ли отрекъл това?Тогава той започва създаването на Nutrilite"институт на здравето".Казвам ти всичко това,защото манталитета на 90 процента от хората е да търсят големи и качествени промени за здравето си,чак когато паднат на земята.Защото,когато си имал пари и възможност да се погрижиш за здравето си,ти не си го направил.Здравето не ти е дадено даром,а за него трябва да се грижиш.Дали ще започнеш да го правиш,за мен няма никакво значение.Лично аз за себе си избрах да бъда здрав,защото смятам,че има много неща за които си струва да живея.
     Здравния институт на Nutrilite е събрал огромен опит и продължава да събира,в това какво природата на нас ни е дала като опции да бъдем здрави.Консултанти на този институт са хора от най-развитите държави като Китай,Америка,Германия и Русия.Защо не си го чувал ли?Ами има една взаимовръзка,че каквото рекламират по телевизията,това е най-доброто.А моята логика е,че ако има нещо толкова добро то трябва да се разпространява от уста на уста,ако наистина работи,а не да се налага някой да ти го налива в главата между  филмите и сериалите,които гледаш.
       Единствената компания в света,която произвежда витамини и минерали и антиоксиданти,наречени още хранителни добавки,и единствената компания която има пълен затворен цикъл на производство,първата от двете компании,които са признати от ООН за екологично чисти продукти е именно тази.Сигурно ще се оправдаете с това,че продуктите,които сега купувате,на тях също пише БИО продукт,но в 99 процента от случаите ще бъдете измамени,защотото всеки може да напише на продукта си БИО,стига той да съдаржа само 2 процента БИО продукт в себе си.Да,така е.Чудесно,нали?Ти си купуваш нещо,което пише,че е 100 процента БИО продукт,получаваш само 2 процента.
      Компанията,за която аз ти говоря,притежава огромни площи с минерален състав на почвата,а не блъскани с изкуствени торове,които всеки използва.Компанията притежава абсолютно всички сертификати за екологично чисти и БИО продукти,които съществуват.Ако искате следващия път в аптеката,когато си купувате витамин С може да попитате за сертификат,но едва ли ще ви покажат,едва ли дори ще ви разберат.Защото точно на пазара в България за витамини и хранителни добавки няма абсолютно никакъв контрол.Да.С всеки един от вас можем да си регистрираме фирма и да внасяме някакви неща от Пакистан и да ги рекламираме и продаваме тук.Никой не знае какво има вътре,най-малко пък този който ги внася.А според най-голямата статистическа агенция в света,за 2011 година на първо място по продажби на хранителни добавки са именно Nutrilite с оборот от 4,7 милиарда долара,на второ място са познатите ни на всички витамини Центрум,чиито реклами гледаме всеки ден по телевизията,с оборот от 0,8 милиарда долара.Забележете разликата,тя говори сама за себе си.Изниква един въпрос тук- Как нещо без никаква реклама прави 6 пъти по-голям оборот от друго,което се рекламира вече повече от 5 години и то не само по телевизията?Отговора е прост.Просто едното е пълна синтетика,и когато отидеш до тоалетна по малка нужда мирише на завод или пък на вакса за обувки,а това което ти предлагам аз мирише на каквото трябва да мирише и е това,за което като си дал пари,получаваш това,за което плащаш.Защо не си го чувал ли?Ами,защото не го рекламират,а ако започнат да го рекламират оборота ще скочи с милиарди,а броя на засятите нови екологично чисти площи няма да може да настигне търсенето.
     Кой ги пие ли?Ами много известни хора,но предолагам,че това за теб няма никакво значение,но ако вярваш ще ти дам един пример.Предполагам,че не вярваш,че Моника Белучи се маже с крема на Лореал за 5 долара,която тя самата рекламира по телевизията.Тук е мястото да кажа,че козметиката на Amway в последните години има по-голям оборот от продажби от Лореал,Нивеа и т.н.Всеки може да си направи тази статистика в интернет.Сигурно всички сте чували за един от най-големите лекоатлети в света-Роналдиньо,именно той също използва само от продуктите на тази компания Amway.Същото е и при всички футболисти от Милан,те използват само тези витамини.Сигурно всички знаете Малдини,който беше футболист от Милан и играеше футбол до възраст,на която много хора не могат дори да ходят сами.
     Една проста статистика за това,какво трябва да ядем всеки ден,за да си набавим необходимите витамини за организма сочи,че всеки човек трябва да яде по 5 различни зеленчука на ден и то по 5 пъти на ден.Да е възможно това за всеки един от нас?А както знаете вече по-голямата част от зеленчуците,които си купуваме са индустриално произведени и не само вкуса им е различен,когато ги опитаме,а и в състава им химичните съставки са повече от витамините.Затова,че като ги ядеш просто не очаквай те да ти доставят нужните за организма витамини.А ако си пък родител не се лъжи,че даваш нещо полезно на децата си.
     Един от продуктите на Nutrilite са витамините Daily,това са минималната доза витамини,която всеки човек трябва да приема дневно.Това са мултивитамини,които са извлечени от тези зеленчуци.А най-хубавото е,че при всекидневното им използване те се натрупват в организма.Помагат на организма да изхварли отровите,които всеки ден ядем.
     Друг продукт са витамините Double X.Страхотен продукт от антиоксиданти и минерали.В него има 23 плода и зеленчука от ежедневието.При продължителното му използване ще видите,че сутрин ще се будите сам,а не да изключвате будилника по няколкото пъти.А това означава,че тялото е починало,че е поело нужния кислород.А ако решиш да си набавиш тези витамини по друг начин,трябва да изядеш много индустриално произведена храна.Първо,че ще са ви нужни много повече финанси и второ-ще вкарате много повече растежни хормони например,с които днес е наблъскано месото.Скоро някой от вас да е забелязал,че пубертета в България почна да настъпва много по-рано?Не сте ли се замисляли защо момичетата и момчетата на 15,16 години изглеждат като на 20,22 години.Ами задайте си въпроса най-накрая.Всичко това е от разтежните хормони,с които се блъскаме като ядем месото и ГМО-то от зеленчуците.
    Предлагам ви един различен витамин С,истински.Направен от череша Ацерола и био букет от портокали,мандарини и т.н.Държи те бодър 8-10 часа и не ти натоварва бъбреците.Тялото ти ще се чувства перфекно.
     Има нещо,което е изключително важно за българина-това е ОМЕГА 3.Второто най-важно нещо,което човек трябва да приема.Това което прави Омега 3 е да изгражда клетката и да се грижи за баланса на наситените мазнини в организма.
     Освен всички антиоксиданти и витамини има още едни вещества,които са изключително важни за организма,а именно тези,които се грижат за стомашно-чревният тракт,понеже черния дроб е неговия филтър.А както знаете всички имаме само един черен дроб,а това  е един начин да намалим отровите,които минават през него.
     Другото основно нещо за огранизма са калциите.Едва ли знаете,че когато на организма му липсват калций,той си ги набавя от костите.Затова те са много полезни за хората над 30 години,които препукват сутрин когато станат.
    Или не си мислете,че ако пиете най-скъпия натурален сок от магазина,само защото сте видяли по телевизията,че той е най-добрия,наистина е така.Защото натурален сок е този,който е изцеден от плодовете преди 3 минути, а не този който е сварен и сложен в кутията преди половин година и ти си го купуваш,защото така си видял от рекламите.

# 231
и все пак ако някои има въпроси,каквито и да са,аз съм насреща

# 232
Човече, как имаш толкова време и нерви да напишеш всичкото това?

Може ли да преразкажеш в 3-4 изречения горния си пост? Peace

# 233

да,мога.с това което ти предлагам,ще живееш здравословно,твоите деца също.и ще печелиш от това че пазаруваш неща,които така или иначе купуваш всеки ден.но с две изречения немога да ти кажа всичкатата тази информация.не ми се вярва,че те мързи да прочетеш нещо което засяга теб и хората около теб пряко

# 234
Ок аз съм съгласна че трябва да живеем здравословно , но защо тези продукти са така не достъпни за всички. Ясно ми е че няма как да са в широката популярна търговска мрежа? Говоря и като цени, за качеството съм убедена че е добро / от личен опит/.
И се чудя с това увеличаване на техните цени/които и без това са си високи по мое и мнението на моите познати/ как така ще ме убедиш да ги закупя или как така ще ме убедиш да се включа в тази компания?
и друго вербували са ме да стана дистрибутор, но как да се убедя че работя за себе си, като виждам, че ако се работи за себе си и когато искаш няма да те натискат отгоре?Не отиват ли повечето пари в горната линия. Знам го това разпределение първо от долната линия, ама нещо не ми се връзва.

А да имам още 1 въпрос, как да се убедя че качеството на продуктите е добро, при положение че само 1 пръскало без нищо или с нещо не работи, флаконите за Лок например. Което ми говори дали другите продукти са добри?!
Та това са ми въпросите към richirich7 и не само към него.
Който иска да ми отговори.

Лек ден от мен

# 235
  • Стара Загора

да,мога.с това което ти предлагам,ще живееш здравословно,твоите деца също.и ще печелиш от това че пазаруваш неща,които така или иначе купуваш всеки ден.но с две изречения немога да ти кажа всичкатата тази информация.не ми се вярва,че те мързи да прочетеш нещо което засяга теб и хората около теб пряко
Нали не си мислиш, че Amway са най-добрите?  ooooh! И на тези цени -извинявай, но има далеч по-добри продукти  Peace
И още нещо -целия ти пост по-доре е бла,бла,бла....Това сме го чували и чели милион пъти.Ти не откриваш топлата вода.Аман от такава повърхностна и глупава маркетингова кампания  Stop Нали не си мислиш, че заради това, че Барак Обама и т.н. купуват тези продукти и аз ще започна да ги купувам или който и да е друг ? И не мога да разбера защо ги няма в магазинната мрежа, така че да са достъпни за всички?Ако наистина са толкова добри, нека повече хора ги оценят.Най много мразя да не мога да си купя свободно нещо толкова елементарно като почистващ препарат например, ами трябва да търся дистрибутор, да поръчвам, да чакам и т.н.98 % от моите познати и приятели дори не са ги чували  ooooh!

# 236
с много грешно впечатление сте всичките обаче.аз не карам никои да ги купува,и не искам да обеждавам никои.просто ви показвам един по здравословен начин на жиивеене.а на въпросите защо ги няма по магазините,ако сте прочели по горе ще разберете.
  има семинари из цяла България,всеки ден на които доктори и специалисти обясняват всичките отговори на въъпросите,които ми задавате.така че аз ви казах,че не обеждавам никой и не карам никои на сила.
   Аз са мен си го реших да живея здравословно,аз сам избрах майка ми да чисти къщата с препарат който не изисква да се слагат ръкавици защото в него ще има киселина.разбрахте ли ме.а за тези които още не са си отговорили на въпросите,предлагам да дойдат с мен на семинар,и сами да решат.
   А за това що ги няма по магазините-НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ БЕ.Ами парите който производителите дават за търговиата на едро и дребно,тези пари амлай ги дават на потребителите в бонуси и отстъпки.
   Продуктите били скъпи ли ?Вие луди ли сте.Ами едно шише концентрат е 20 лева но го използваш 1 ГОДИНА защото се разтваря.Дали е по скъпо?Една паста за зъби също е 20 лева ама е използваш 10 месеца,пак ли е по скъпо.Така че отговора ами то е по скъпо не важи.
Аз си прая труда това да го разберат хора които имат желание,а не да оставате с впечатление,че ще обездавам и карам който и да било да си ги купува..Който иска да си купува.не е задъължително.само ви отварям очите.
   Лек ден

# 237
  • Стара Загора
Моля те оправи си правописните грешки. И с този разговор на БЕ до никъде няма да стигнеш.

# 238
  • Някъде на път....
richirich7, изключително грубия тон няма място тук! Моля, да спазваме поне елементарна етика!  Peace
Не това е начина да ни "отвориш очите"..... Naughty

# 239
richirich7, още един пост в същия неучтив стил и цялата дискусия ще бъде изметена. Вероятно е много полезна за някого, но в този форум уважението към другите потребители е повече от желателно.

Общи условия

Активация на акаунт