Впечатления от Amway!

• 249 091
  • 678
  •   1
Отговори
# 240
На мен като ми предложиха да стана дистрибутор на Амуей ми поискаха 105лв, за да ми дадат стартиращ пакет Shocked .
Исках да попитам "Луди ли сте или мене на луда ме правите?"...

И за какви семинари и сбирки ми говорите, нали трябва и на работа да се ходи Crazy .

Хубави са им продуктите, но са ми скъпи. Може годишно и 30лв за паста за зъби да давам, но е на 3-4м. по 4лв, а не наведнъж 20.
И т.н за другите неща да не изброявам.

Пък спирала за мигли за 90лв Whistling - даже не искам да коментирам. Ако ще златни да ми прави връхчетата на миглите Stop .

# 241
Опитах се да се регистрирам,но не успявам.Някой може ли да ми помогне.Благодаря ви.

# 242
  • София
Опитах се да се регистрирам,но не успявам.Някой може ли да ми помогне.Благодаря ви.
Здравейте mirka_tt, ще се радвам да ви помогна, пиисах ви на ЛС

# 243
Много благодаря.

# 244
Здравейте, искам и аз да споделя мнението си за Amway. Наистина някои от продуктите им са добри, други са повечко прехвалени. Както сте писали преди мен, на пазара може да се намерят и други подобни продукти и да са на по - ниски цени. Познавам дистрибутори на Amway и съм присъствала на  техни срещи. Не ми е никак приятно, вярвам и на други от вас, които са били подлагани на свръхнахално и досадно поведение от страна на дистрибуторите. На тези срещи сякаш има сбирка на сектанти. Това вече е прекалено, това ме отблъсква от тези продукти. Имам желание да си купувам когато имам финансовата възможност, но психиката ми блокира след такива срещи отнасящи се до Amway. Предлагам на тукприсъстващите дистрибутори, да обсъдите помежду си и да вкарате нова стратегия в това да не досаждате на хората с мисията си да опазите света. Участвала съм и в други фирми, работещи на принципа на мрежовия маркетинг, идеята е същата и не сте открили вие топлата вода, досадата е една и съща. Както каза, някой преди мен, може да отблъснете хората и да загубите приятели с вманиячеността си към целта да изкарате някой лев на гърба на другите, под предтекст, че искате да им помогнете с качествени продукти. Това е от мен, убедена съм, че и други хора имат моите наблюдения!  Да не говорим, че за да станеш дистрибутор и да изкарваш пари трябва да не правиш нищо друго, а само да преследваш хора, на които им се плаче, като те чуят. Плащаш за материали, плащаш за каталози, всичко сам си плащаш, как Amway се отблагодарява на дистрибуторите си!?

# 245
Хайде и един мъж да се включи с мнението си  Simple Smile
Попрочетох дискусията, има много и верни и неверни неща, и хипотетични заключения, и тн
Интересно ми е твърдението - пирамидален принцип
Да, така е, всички МЛМ компании са изградени на пирамидален принцип (дървовидна структура). Както между впрочем, и всички държавни и икономически структури. Дори и файловата структура във вашите компютри. И в това няма нищо лошо. Когатостава въпрос обаче за финансови пирамиди, нещата стоят по друг начин. Но това е отделна тема.
Цитат
Участвала съм и в други фирми, работещи на принципа на мрежовия маркетинг, идеята е същата и не сте открили вие топлата вода
Всъщност ако се разровите малко повече относно индустрията Мрежов маркетинг, ще разберете , че именно AMWAY са открили топлата вода в тази област.
Относно продуктите - на едни им харесват, на други - не. В нашето семейство ползваме телчетата постоянно, много сме доволни. Ползвали сме и LOK - също сме доволни. Не съм представител на компанията.
Купувам от познати.
А колкото до сходните продукти на по-ниска цена - да, има, но бъдете така добри и четете етикетите за съдържание! Вгледайте се кое е основната съставка!
Относно качеството на продуктите - просто умозаключение - ако не бяха качествени, нямаше да се задържат на световните пазари с десетилетия - в условията на жестока конкуренция!

# 246

А колкото до сходните продукти на по-ниска цена - да, има, но бъдете така добри и четете етикетите за съдържание! Вгледайте се кое е основната съставка!

[/quote]
Да, и къде да видя тези съставки, като състава на продуктите е изписан или на румънски или на друг език, а по бг стандарт трябва да има поне превод на съставките и съответно няма и срок на годност?

# 247
  • Някъде на път....

......
Да, и къде да видя тези съставки, като състава на продуктите е изписан или на румънски или на друг език, а по бг стандарт трябва да има поне превод на съставките и съответно няма и срок на годност?
В момента, в който се отвори пазара на Amway в България, ще има и на български език, разбира се!  Peace

Срок на годност имат всички продукти, просто четейки не отчитате някои специфични срокове, например като този - Използване от момента на отваряне: .

# 248
Здравейте, искам и аз да споделя мнението си за Amway. Наистина някои от продуктите им са добри, други са повечко прехвалени. Както сте писали преди мен, на пазара може да се намерят и други подобни продукти и да са на по - ниски цени. Познавам дистрибутори на Amway и съм присъствала на  техни срещи. Не ми е никак приятно, вярвам и на други от вас, които са били подлагани на свръхнахално и досадно поведение от страна на дистрибуторите. На тези срещи сякаш има сбирка на сектанти. Това вече е прекалено, това ме отблъсква от тези продукти. Имам желание да си купувам когато имам финансовата възможност, но психиката ми блокира след такива срещи отнасящи се до Amway. Предлагам на тукприсъстващите дистрибутори, да обсъдите помежду си и да вкарате нова стратегия в това да не досаждате на хората с мисията си да опазите света. Участвала съм и в други фирми, работещи на принципа на мрежовия маркетинг, идеята е същата и не сте открили вие топлата вода, досадата е една и съща. Както каза, някой преди мен, може да отблъснете хората и да загубите приятели с вманиячеността си към целта да изкарате някой лев на гърба на другите, под предтекст, че искате да им помогнете с качествени продукти. Това е от мен, убедена съм, че и други хора имат моите наблюдения!  Да не говорим, че за да станеш дистрибутор и да изкарваш пари трябва да не правиш нищо друго, а само да преследваш хора, на които им се плаче, като те чуят. Плащаш за материали, плащаш за каталози, всичко сам си плащаш, как Amway се отблагодарява на дистрибуторите си!?

Напълно съм съгласна с написаното. То не бе облъчване то не бе сектантско държание.
Преди време неочаквано, познати започнаха да ни облъчват да се регистрираме срещу "скромна" сума. Започнах да търся информация за Amway и поладнах на доста неща из нета.
Моя много близка роднина я бяха зарибили от Royal Sales international, разгледайте сайта им както и тези на дистрибутори и техни партньори и ще видите много близки описания и продукти като тези в Amway. Ходили сме на семинарите им, начина на зарибяване дори използваните фрази си приличат. Повече не стъпвам по такива сбирщини, не е добре психически за здравето.
Колкото до продуктите ползвали сме и от двете компании и почистващи препарати и парфюми, няколко пъти взехме и добавки, който обаче сас цена в пъти завишени от добавки на известни фирми в аптечната мрежа. Не отричам, че има сполучливи неща, но загорялата тенджера едно време баба ми я миеше с пясък или пепел и действаше безотказно, хем био хем евтино, чак без пари. Simple Smile
Мисля да взема за вкъщи от прословутите телчета за търкане, някой ми беше споменал, че дори чорапогащник не можели да скъсат. Съвсем скоро ще се убедя в ефекта им. Simple Smile

И да цитирам едно по старо мнение:
А и ако сте чели книгите на Даналд Тръмп, Робърт Кийосаки (съмнявам се, че някой не ги е чувал) .....

Ако потърсите малко в интернет ще видите, че е спонсор на Милан, на Мис Америка. Ако беше някоя измислена компания, едва ли щеше да е на това ниво, да е преживяла повече от 50 години на пазара. Козметиката й е една от 5-те висши в световен мащаб.

Кийосаки ..., разбира се, че го знаем, всеки започва облъчването си с ягодките и продължава с книгите на Кийосаки. Simple Smile
Само да спомена, че козметиките не са от петте, даже не са и от десетте. А за миналата година дори не са били и от 50-те.

http://www.clicktop10.com/2013/05/top-10-best-cosmetics-brands-of-2013/ 
http://brandirectory.com/league_tables/table/top-50-cosmetics-brands-2012-2012/

И след като всеки така наречен партньор/дистрибутор (зарибител) твърди, че начина на предлагане на продуктите и печеленото на пари, не е на пирамидален принцип, жестоко се лъже.
Ето едно от делата и то заведено от хора били партньори на доста високо ниво:

http://www.mlive.com/business/west-michigan/index.ssf/2010/11/am … y_56_million.html

Чудно ми е, защо собствениците не са се борили, а за сметка на това са платили сумати милиони за да се оттегли обвинението? Нещо като гузен негонен бяга, ми се струва.

И още нещо, защо при толкова много брандове, продуктови линии и продукти, не си открият просто мрежа от магазини, онлайн магазини ..., а разчитат основно на мултилевъл маркетинга?

# 249
  • София
Аз от последните страници не мога да видя нито едно мнение за продуктите, освен че са скъпи - е то това е ясно. Само се оплюва фирмата и представителите/дистрибуторите - ами на който не му харесва, да не купува, да не ходи по срещи и т.н. Ейвън и Орифлейм също продават мострите и каталозите си, също нямат нито физически магазини, нито он-лайн такива. И много фирми са като тях. А че едно време си търкахме тенджерите с пясък не го смятам за върха на елхичката. Все пак сме 21 век и света се развива

# 250
Аз от последните страници не мога да видя нито едно мнение за продуктите, освен че са скъпи - е то това е ясно. Само се оплюва фирмата и представителите/дистрибуторите - ами на който не му харесва, да не купува, да не ходи по срещи и т.н. Ейвън и Орифлейм също продават мострите и каталозите си, също нямат нито физически магазини, нито он-лайн такива. И много фирми са като тях. А че едно време си търкахме тенджерите с пясък не го смятам за върха на елхичката. Все пак сме 21 век и света се развива

Абсолютно съм съгласна - нито дума за качеството! А аз съм доволна от доста продукти и какво значи скъпи? LOC съм си го взела от 3 години за 18 лв и още го ползвам - ина приятелки съм раздавала за петна да чистят и още не е свършил. Това, че за толкова време съм дала 18лв. не е скъпо, ама като си купим един Доместос се тровим. Точно заради това ползвам LOC- няма никаква миризма и парене на очите. Дори скоро експериментирах - често ми излизат херпеси по устните и пробвах да го намажа - не само, че изчезна, но и от тогава не са ми излизали . Не ви съветвам да го правите, просто на мен ми подейства. По-горе прочетох и коментар за Роял Сейлс - чух за техните микрофибърни кърпи за прозорци. Опитах се да намеря представител - не успях, затова си взех от Грийн мастърс /Green Masters/ - година и половина ползвам скъп парцал/така често се изразявам, защото дадох за него 20лв. - по-евтини от тези на Роял/ но не ползвам никакви препарати, дори препарата за прозорци на  Amway не ползвам - само "парцала" и вода. Снабдила съм десетки  приятелки с "парцали" и няма недоволни. И още нещо искам да кажа - всяка една от тези фирми се бори за качество на продуктите си. Ако нещо не е ползвано не може да се отрече. Ако не действа вижте описането и как се ползва. Парфюмите на Amway са наистина скъпички, но тях кой ви кара да ги купувате. А добавките от аптеките - ами те са си чиста химия. Особено за децата нужно ли е да се кварва тази химия при наличие на естествени добавки.

# 251

[/quote]
Нали не си мислиш, че Amway са най-добрите?  ooooh! И на тези цени -извинявай, но има далеч по-добри продукти  Peace
И още нещо -целия ти пост по-доре е бла,бла,бла....Това сме го чували и чели милион пъти.Ти не откриваш топлата вода.Аман от такава повърхностна и глупава маркетингова кампания  Stop Нали не си мислиш, че заради това, че Барак Обама и т.н. купуват тези продукти и аз ще започна да ги купувам или който и да е друг ? И не мога да разбера защо ги няма в магазинната мрежа, така че да са достъпни за всички?Ако наистина са толкова добри, нека повече хора ги оценят.Най много мразя да не мога да си купя свободно нещо толкова елементарно като почистващ препарат например, ами трябва да търся дистрибутор, да поръчвам, да чакам и т.н.98 % от моите познати и приятели дори не са ги чували  ooooh!
[/quote]

Кои продукти са по-добри? Моля кажете ги. Този въпрос не е на заяждане, просто  искам да знам и ако е така веднага ще ги заменя с други. От доста време не се занимавам с Amway като представител и не съм ангажирана с нищо към компанията, освен че си ги купувам за себе си, защото съм доволна.

# 252
Следя темата с интерес.Закупих си част от продуктите и тепърва ще видя каквоа е ефективността им.
Определено смятам да се възползвам от качеството и разбира се да не прекалявам с прехвалванията понеже и аз си позволих да стана дистрибутор. Crazy

# 253
http://www.euromonitor.com/amway-claims
Ето неоспорими факти за корпорацията Wink

# 254
  • Sofia
В крайна сметка, след като прочетох цялата тема, стигам до следните въпроси:

1. Фирмата има ли био/ограник почистващи продукти (сертифицирани)? Ако има от коя организация са сертифицирани?
2. Освен серията хранителни добавки има ли някакви други органик сертифицирани продукти?

Общи условия

Активация на акаунт