Впечатления от Amway!

• 249 200
  • 678
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,

дайте ми мнения за детския прах за пране, моля ви. Ползвам много от продуктите на Amway. Най-доволна съм от Dish drops-a.

Детския прах ме интересува, но цената му е доста затова питам преди да поръчам.

Благодаря ви!

# 316
Аз не съм дистрибутор на нито една подобна марка, но според мен това недоволство към МЛМ е само в България. Просто българина не може да не завижда на "комшията", че прави нещо, продава и печели.  Българина предпочита да отиде в магазина и да си купи подобно нещо, на същата цена , че дори и на по-висока само и само да не би комшията да стане по-богат от него.
МЛМ е същото като магазин, поне аз така го виждам, само че те гледат за зарибят хора, които да им ползват продуктите, за това и предпочитат да станеш дистрибутор и да купуваш на по-ниски цени, от колкото да си купуваш на високите. Защото когато си дистрибутор, ти ще предпочетеш да си купуваш от техните продукти, а не от подобни в магазина примерно и дори и да не продаваш, ти вече си един почти 100% редовен клиент. Докато в магазините, днес ще си купиш един продукт, утре ще решиш да пробваш подобен , но на друга фирма и т.н и т.н Лично аз съм сравнявала цените на някой продукти от МЛМ и на подобни в магазинната мрежа и са едни и същи ( говоря когато МИЛ продуктите са на дистрибуторски цени).
Ей, големи народопсихолози се извъдихте, да бяхте овладели и пълния член, щеще да е почти като научен труд... МЛМ не е същото като магазин. Първо, защото магазинерите не обикалят всичките си приятели да им обясняват как трябва да си купят от тяхната стока. Не правят семинари как тяхната боза (на цената на скъпо шампанско) е най-добрата боза и от нея ти порастват най-големите гърди. Щото те така казват, не че има някакви доказателства за това.  Второ, магазинерите, за разлика от дистрибуторите на Амуей плащат данъци за тази си дейност. Магазинът, за разлика от Амуей е регистриран и плаща данъци в България и ако се отровя от бозата в него мога да се оплача на здравната инспекция, комисията за защита на потребителите и т.н.
Да, МЛМ-ът не е непременно лош. Но да се игнорират критиките просто като им се сложи етикет "комшийска завист" е нелепо.

съгласна съм. Информацията ми за Amwey е, че не са регистрирани продукти в МЗ и необходимите служби към РИОКОЗ, сертификатите им за екологичност не отговарят на европейските стандарти, не се плащат никакви  данъци за дейността, няма осигуровки и здравни. Относно качеството, повечето аналози по суермаркетите и дрогериите са на същото качество, но на половин цена. Това ми е достатъчно да игнорирам продуктите. Нищо против МЛМ.

# 317
Аз лично не съм го поръчвала, но една жена го ползва и каза, че е доволна, защото и аз се каня, когато дойде време, да го поръчам. Но нали знаеш, че не рискуваш нищо, защото, ако не си доволна, можеш да ги върнеш и да си получиш парите обратно.

# 318
  • София
Относно качеството, аналог в евтините марки, които се продават в големите вериги магазини няма. Разликата е от земята до небето. Който го твърди това си няма никаква  представа от продуктите на Амуей. Да, не са вълшебни, не са био, но да ми сравнявате прах за пране от 10,00 лв и крем за лице от 10,00 лв с Амуей и да твърдите че са със същите качества е нелепо.

# 319
  • Някъде на път....
Здравейте,

дайте ми мнения за детския прах за пране, моля ви. Ползвам много от продуктите на Amway. Най-доволна съм от Dish drops-a.

Детския прах ме интересува, но цената му е доста затова питам преди да поръчам.

Благодаря ви!

Аз го ползвам, също така смело съм подарила на близки - за мен лично този прах няма аналог за бебешки дрешки. Пак казвам - лично мнение.  Peace

# 320
Здравейте,

интересува ме едно нещо. Точно днес, един мой приятел ми каза за Amway. Как се занимава с това от година или две и е много доволен. Той е дистрибутор, доколкото разбрах. Мисля, че е регистриран в Румънския сайт.
Помоли ме за услуга ( така да го нареча). Иска да се регистрирам в сайта, но в UK- ския. Като той щял да ми даде някакъв код, с който да се регистрирам, понеже ставало само с покани, ако мога така да кажа и да си купя нещо. Просто искал да има клиенти, който той е намерил. Така го разбирам аз.
Първо да ви кажа честно, не се интересувам от тази козметика и перилни препарати. Ползвам си мои.
Интересното е, че той иска името и паролата ми, веднъж когато се регистрирам.
Не е ли странно? Това искам да попитам, ако някой знае.

Обясних му, че ще си помисля (неисках да го обидя) и ако се регистрирам ще си купя само едно нещо и не мисля да продължавам с покупките. Защо ще ми иска име и парола, ако въобще няма да ползвам този акаунт.

Той каза, че така щял да виждал някви си неща, непонятни за мене.
Незнам супер тъпо е.
Какво мислите?
Благодаря

# 321
  • София
boianb, по-добре не си давай данните. Твоят приятел не е коректен. Заради такива хора се плюе Амуей, въпреки че продуктите са хубави. Не е редно да те кара да правиш такива неща - обясни му без да му се сърдиш, че не си съгласна.  Приятелството не се измерва с такъв род услуги

# 322
Зависи какви данни ти трябват за регистрация в сайта. Ако регистрацията в сайта е само да си напишеш псевдоним и парола и да му ги дадеш е все едно. Само не ползвай парола, която използваш и за други места. Ако обаче в сайта ти искат примерно номер на кредитна карта или адрес за доставка на продукти, може да ти създаде проблеми.
Напълно възможно е твоят приятел да има съвсем почтени намерения към теб (т.е. да вземе някакъв бонус за доведен клиент или нещо от сорта), но честно казано ако просто му трябва още един акаунт не разбирам защо не си го регистрира сам.
Но сигурно е най-добре някой дистрибутор да ти даде съвет.

# 323
  • София
boianb, в Амуей няма такива некоректни работи. Жалко, ако ти е приятел. Директно му откажи. А да ти ползва акаунта - защо не направи такъв на майка си, баща си, брат си или някой друг близък роднина. Много съмнително.

# 324
Здравейте,
отдавна не съм чел тук Simple Smile.
Последно писах преди повече от година.
Повече от 2,5 години съм в системата и бих казал, че коренно ми се промени живота, целите, мечтите, приятелите ми. Системата много ми помага в работата, в семейството, в отношенията с хората. Но това няма как да се разбере само от един форум. Иска се да се престрашите. Отидете на семинар вижте повече, прочетете книга.
На практика няма нищо притестнително, имате 3 месеца да се откажете от регистрацията или/и продуктите, и ви се връщат парите.
Благодарен съм на хората, с които се срещнах. Много е важно в какъв екип ще попаднете, защото има и чисто дистрибуторски екипа и други които прецакват хората. Аз извадих късмет и попаднах в най- добрият екип в България. В това се убедих с времето, с постиженията, с големината на екипа, с  който ходим на семинари.
Вероятно ще пиша отново тук след години. Бих попитал: Как си представяте живота след 5 години, отново на работа, да се молите за уикенда, да не виждате децата си, а да им казвате, че ги обичате, да се виждате в партньора си само вечер и да се чудите, защо буксува връзката ви.
Екипът ще спечели, с Вас или без Вас. По добре да е с Вас. Нищо не може да загубите, може да спечелите целия си живот.
Просто си казвам мнението. Успех на всички Simple Smile

# 325
Съгласна съм с последното мнение, но винаги има едно голямо НО
Против съм да ме изнудват когато съм в екипа ти трябва да дойдеш на семинар - как никой не ме попита имам ли възможност да ходя където и да е!
За продуктите не споря - нито за качество нито за цена.
Отношението трябва не върши работа, и само аз знам кое е добре за мен, с какви средства разполагам и така нататък.

Благодаря че ме изчетохте, и аз само изказвам мнение

Усмихнат ден!!!

# 326
  • София
Мария, Иво го е написал правилно - важно е на какви хора ще попаднеш. В МЛМ няма нищо задължително. Правиш това в което си убеден. Може да си само потребител на това, което харесваш, или да градиш структура за допълнителни доходи. Като тези доходи са практически неограничени. Пак повтарям - за България е много трудно, но работи. Специално за Амуей съжалявам, че толкова години се снабдявахме с продуктите полулегално /меко казано/. Затова е и тази негативност. Сега вече има "светлина в тунела". И аз да напиша, че това е мое мнение и не ми се иска да споря с никого.
Ето нещо написано от един успешен за България мрежовик:
Скрит текст:
Когато започвам да обяснявам, че се занимавам с мрежов маркетинг, някой хора започват да ме гледат, като че ли съм луд. Тогава аз им предлагам да отговорят на следните въпроси:
- Имате ли няколко различни източници на доходи?
(Обикновено отговарят - не.)
- Плащат ли ви многократно за всеки изработен час?
(Отново - не.)
- Може ли вашето заплащане за изработен час да е потенциално безкрайно?
(Както и преди - не.)
- Получавате ли 24 часа в денонощието доходи, независимо дали правите нещо или не?
(- Не.)
- Ще продължат ли да текат потоците на вашите доходи и след вашата смърт?
(-Не.)
- Можете ли да увеличите своя доход по всяко време, когато пожелаете?
(-Не.)
- Ако вашият основен източник на доход пресъхне - ако ви съкратят, можете ли да живеете една година без него?
(-Не.)
Тогава казвам:
- Благодарение на мрежовия маркетинг, аз мога да отговоря с - Да - на всеки от тези въпроси. И започвам да се съмнявам, кой от нас двамата е луд.
Моето определение за луд човек - Човек, който работи за грошове на работа/и, която не може да я понася в продължение на 50 години и накрая умира в бедност.
Моето определение за умен човек: - Човек, който работи с голяма печалба, използвайки минимум време. И когато излезе в пенсия има много източници на доход.

# 327
Благодаря ви за отговорите.

И аз това се запитах, ако му е само заради акаунта, винаги може да си направи "фейк" такъв. Независимо от това, че живея в UK ( тъй като той това ми каза, трябвало му някой от тук ) той пак може да си регистира акаунт. Наистина се притеснявам за банковите си данни. Тъй като трябва, когато се регистрирам да си поръчам нещо. И когато попълвам данните си, дори и да не ги запаментя за сайта как да съм сигурен, че той не ги вижда след това.
Просто ще му откажа, наистина не се интересувам от тези продукти. Бих му помогнал, но не по този начин.
Благодаря ви за отговорите

# 328
Здравейте,

интересува ме едно нещо. Точно днес, един мой приятел ми каза за Amway. Как се занимава с това от година или две и е много доволен. Той е дистрибутор, доколкото разбрах. Мисля, че е регистриран в Румънския сайт.
Помоли ме за услуга ( така да го нареча). Иска да се регистрирам в сайта, но в UK- ския. Като той щял да ми даде някакъв код, с който да се регистрирам, понеже ставало само с покани, ако мога така да кажа и да си купя нещо. Просто искал да има клиенти, който той е намерил. Така го разбирам аз.
Първо да ви кажа честно, не се интересувам от тази козметика и перилни препарати. Ползвам си мои.
Интересното е, че той иска името и паролата ми, веднъж когато се регистрирам.
Не е ли странно? Това искам да попитам, ако някой знае.

Обясних му, че ще си помисля (неисках да го обидя) и ако се регистрирам ще си купя само едно нещо и не мисля да продължавам с покупките. Защо ще ми иска име и парола, ако въобще няма да ползвам този акаунт.

Той каза, че така щял да виждал някви си неща, непонятни за мене.
Незнам супер тъпо е.
Какво мислите?
Благодаря

Здравей, твоят приятел явно е искал паролата за профила ти, за да може да регистрира хора кам теб. Аз живея в Гарция и когато се регистрирах тук трябваше да си дам и номера на банковата сметка. тук така се плаща и това е единствения начин. порачката става по интернет и до 2 дни пристига на личен адрес. А това че ще те впише кам друг сащо е така. твоят приятел ще стане международен споснор, но трябва да те запише кам някой местен . такава е процедурата. аз имам една романска и една грацка.

# 329
Здравей val4ica-86,

да, нещо такова се опита да ми обясни.
Но аз това не разбирам, това значи ли, че и аз ставам дистрибутор, защото не искам. И не може ли той  да си направи фалшив акаунт в UK.
Притеснява ме и това за банковата ми карта. И значи ли, че се обвързвам по някакъв начин с тази компания и с тези хора навързали се след мене.
Благодаря ти

Общи условия

Активация на акаунт