Впечатления от Amway!

• 247 346
  • 678
  •   2
Отговори
# 390
Някой може ли да ми каже повече за семинара на 14 септември в София?
Моя позната ме покани, но не знаеше нищо повече и говореше много потайно, като че ли ме кани на завера. Стана ми интересно...

Здравейте, официалното навлизане на Amway на българския пазар ще бъде на 24-ти септември в НДК от 18.00 ч. Ако желаете да присъствате, трябва да се свържете с някой от дистрибуторите и да си закупите билет.

# 391

Здравейте, официалното навлизане на Amway на българския пазар ще бъде на 24-ти септември в НДК от 18.00 ч. Ако желаете да присъствате, трябва да се свържете с някой от дистрибуторите и да си закупите билет.
[/quote]
Някой може ли да ми каже повече за семинара на 14 септември в София?
Моя позната ме покани, но не знаеше нищо повече и говореше много потайно, като че ли ме кани на завера. Стана ми интересно...

Как ли пък не, да давам пари да  гледам как някакви ми се лигавят насреща и ме уговарят да се включа към тях, как СД програмата ще ми е от полза ама и за нея трябва да давам пари. Единствено хубаво са продуктите и това, че са с някой лев по-евтини от колкото преди. Виж, ако ми платят всичко ми е интересно да ги видя зомбираните.  Grinning Joy

# 392
Ползвам Amway от години. Пастата им за зъби е страхотна, почистващите препарати също, а витамините според мен са чудо. Преди месец започнах да пия CLA 500, моя позната ми ги похвали. Имам проблем с правилното разпределяне на мазнини в тялото и всичко ми се трупа на дупето и бедрата  newsm77. Казаха ми, че тези витаминки ще ми помогнат. Истината е, че все още няма видим резултат, но трябва известно време за да подействат, а когато подействат е почти завинаги. Все пак няма нищо полезно и природно, което да подейства за месец и да няма странични ефекти за това предпочитам да е бавно, но сигурно и здравословно. Мойта позната, която ги пиеше ми сподели, че са подействали на третия месец. Достигнала е тегло, от което е била напълно доволна. Спря да ги пие и година-две след това ефектът беше запазен, до момента, в който забременя.
Нещо, което мен ме дразни е, че в България някои от представителите са прекалено агресивни и това остава лошо впечатление. Успях да намеря свестен човек, който да не лъже за цените и да не ми нахалства!

# 393
Никога няма да си купя нищо на тази фирма! Познавам задочно продуктите им - мой познат се занимава с тях, и от това "занимание" не мога вече да го позная! Не знам как са успели да го "зомбират" - това е най-точната дума, не говоря празни приказки!! Но той не говори за нищо друго, освен за това колко велики са Амуей, как ще спасят света и ще допринесат за просперитета на България, както са го направили навсякъде, където са навлезли...и прочее щуротии, плод на безброй семинари в Румъния, които сам си плаща като поп-пътни, хотели, и т.н..../. Последно като ми каза, че отива на Бургас , за да му пречистят аурата от Амуей и преля чашата! Серозно съм притеснена за този човек, а не е някой необразован , има сериозен бизнес, интелегентен мъж на средна възраст - ако не се мъкне по семинари, си пуска някакви техни дискове в колата за отпускане на не знам си какво - АБСОЛЮТНА СЕКТА!!!! Не знам какво ги правят на тези семинари, но съм убедена, че действат на ментално ниво и "промиват" мозъци, изобщо не се шегувам, ако не бях видяла какво се случва с този човек, никога нямаше да повярвам, че е възможно! Страшно агресивна фирма, сблъсквала съм се и с други мулти левъл маркетинг компании, но такова нещо просто не съм очаквала, не искам да ги чуя повече, чудя се как законът им позволява да съществуват!
Да, за това говоря и аз. Избягвам продължителен контакт с моя доставчик, защото много ме натоварва! Просто ужас, а ако по природа човекът си е по-нахален не можеш да се отървеш. Или промерно звъня за да ми обясни за продукт за прозорци, той почва да ми обяснява за всичко от червила до препарат за миална. Това отблъсква хората, но продуктите нямат грешка. Просто не позволявайте нахалните доставчици да Ви се качват на главите. Радвам се, че моя позната ме запозна с тях в началото и бе съвсем нормална, защото иначе никога нямаше да ги пробвам.

# 394
  • София
Tedi0055, за да избегнеш всякакъв контакт с "доставчици" /хареса ми/ нека твоята позната те включи в сайта им и ще получаваш стоката със Спиди на ниски цени с 5 лв. доставка. Това го чакахме от години.

# 395
  • София
Tedi0055, за да избегнеш всякакъв контакт с "доставчици" /хареса ми/ нека твоята позната те включи в сайта им и ще получаваш стоката със Спиди на ниски цени с 5 лв. доставка. Това го чакахме от години.

И това може да стане без да се регистрираш и да си платиш годишната такса, като дистрибутор към тях ?! Всъщност защо не - ще си поръчваш онлайн от името на твоя познат/дистрибутор, като оборота ще му носи точки с всяка твоя покупка, а ти ще купуваш на дистрибуторски цени - без изобщо да го занимаваш. Май се вързва. Влизаш му с паролата и името и всички са доволни....

# 396
  • София
igochev,тoва със съкандидата според мен е за близък човек. Аз лично не бих си дала името и паролата на непознат. Пък знам ли? Още го разучавам.

# 397
  • София
igochev,тoва със съкандидата според мен е за близък човек. Аз лично не бих си дала името и паролата на непознат. Пък знам ли? Още го разучавам.
да, има го и този момент; и все пак надявам се лесно с общи усилия ще се намерят практични и здравословни решения и за двете страни /дистрибутора и крайния клиент/
години наред жена ми поддържа регистрацията си в мрежата им, главно за наши нужди, та покрай нас и известен брой близки; от 1-2 години решихме, че вече не си струва тази поддръжка; но пък и в Букурещ, сме си пазарували с номера на друга дистрибуторка - никой не ти иска лична карта и прочие; междувременно пък попаднах на страшно приятна дистрибуторка, която освен, че си е удоволствие контакта с нея, предлага и съвсем, съвсем прилични цени; дори веднъж отказах поръчката по ред причини; невероятно толерантно поведение; как да не работи с такива хора човек .....
та по повод недоволствата по-долу - намират се и такива търговци - хем приятни, хем коректни; не са само отблъскващите, недоволни от целия свят дистрибутори;

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 21:52 от igochev

# 398
  • София
БРАВО!!!  smile3501 smile3501Най-после позитивни впечатления! В тази тема пишеха само тези с оплаквания, а доволните си мълчат или със страх, сакън да не ги нападнат. А аз познавам толкова доволни.  Peace

# 399

Да, наистина е много удобно. Вчера оттук видях сайта им. В момента втора седмица чакам една паста за зъби, която си поръчах от доставчика  Laughing . Проблемът е, че не мога да открия много неща в сайта им. Витаминките, които пия в момента CLA500 ги няма, а държа да ги пия. Пак съм вързана към сектантите  newsm78 . Не знам дали това е само в България, но тези хора наистина ме плашат  Laughing, но заради добрите им продукти ще се прежаля.

# 400
БРАВО!!!  smile3501 smile3501Най-после позитивни впечатления! В тази тема пишеха само тези с оплаквания, а доволните си мълчат или със страх, сакън да не ги нападнат. А аз познавам толкова доволни.  Peace
Аз също, дори не познавам някой, който да не е доволен. Не знам, но лично аз се ядосах от коментар на жена, която твърди в общи линии, че са нелегетимни и нямат право да продават нищо  Joy Как е възможно да се твърди подобно нещо? Това е фирма известна в целия свят, спонсорират дори известни футболни отбори, които използват витамините им. Просто не мога да разбера как се твърдят подобни неща без нищо да е проверено. Направо се дразня, защото винаги в България се намира философ по дадена тема, който хвърля обвинения ей така в пространството. Пийте боклуците от аптеката тогава и още по-лошо давайте ги на децата си! Ужас  Whistling

# 401
  • Sofia
По целия свят си нелегитимен, ако не си посочил състава на съответния език. Сигурна съм, че фирмата не би си позволила да продава продуктите в САЩ, например, без да е написала съдържанието на английски. Най-елементарната причина е, че има хора с различни алергии - кой ще носи отговорност, ако витамините съдържат съставка, към която съм алергична?
Опитай да продадеш подобен продукт в щатите - чака те солидно дело за милиони, особено ако някой пострада от продукта  (например с алергия към съставка на препарата за почистване). Продаваните в БГ продукти поне до момента нямат и английски текст, освен български.
Изобщо няма значение откъде идва фирмата - правилата са за всички!

# 402
  • София
Tedi0055,така е когато фирмата навлиза в пазара на страната. Въпреки, че се разпространяваха "незаконно" според NBM, по закон сега фирмата отваря пазара си за България. И затова има малко продукти. Постепенно ще въведат и другите - твоето Кла и моите Зоом и стик против изпотяване. Такава е политиката на фирмата във всички страни. За съжаление за тези продукти пак ще търсим други доставчици, но края му се вижда. И колко много продукти ми доставят по интернет без да има превод на български. А алергичните хора трябва да внимават за много неща и да се ограничават.

# 403
По целия свят си нелегитимен, ако не си посочил състава на съответния език. Сигурна съм, че фирмата не би си позволила да продава продуктите в САЩ, например, без да е написала съдържанието на английски. Най-елементарната причина е, че има хора с различни алергии - кой ще носи отговорност, ако витамините съдържат съставка, към която съм алергична?
Опитай да продадеш подобен продукт в щатите - чака те солидно дело за милиони, особено ако някой пострада от продукта  (например с алергия към съставка на препарата за почистване). Продаваните в БГ продукти поне до момента нямат и английски текст, освен български.
Изобщо няма значение откъде идва фирмата - правилата са за всички!

Amway продават продуктите си в САЩ, дори се хвалят с това, че някаква Мис Америка използвала само тях. Иначе съм съгласна, че когато се продава продукт в дадена страна трябва да има преведена пълна информация на дадения език. Доста често попадам на продукти, на които обясненията са на много езици, но не и на български. Това е ужасно, особено когато се продава храна.

# 404
Tedi0055,така е когато фирмата навлиза в пазара на страната. Въпреки, че се разпространяваха "незаконно" според NBM, по закон сега фирмата отваря пазара си за България. И затова има малко продукти. Постепенно ще въведат и другите - твоето Кла и моите Зоом и стик против изпотяване. Такава е политиката на фирмата във всички страни. За съжаление за тези продукти пак ще търсим други доставчици, но края му се вижда. И колко много продукти ми доставят по интернет без да има превод на български. А алергичните хора трябва да внимават за много неща и да се ограничават.
А какво е Зоом? Чудя се дали някой е използвал "NUTRILITE™ Витамин C плюс" продължително време? Преди месеци си го взех, защото ми казаха, че изчиства целулита, дори го пише в книжката, която ми дадоха. Изпих всичките таблетки от първото шишенце и нямаше ефект. Трябваше да продължа да ги пия, защото моите наблюдения върху продуктите на Amway е, че действат, но бавно и сигурно. Вие така ли смятате? Какви са Вашите наблюдения и някой пробвал ли е гореспоменатите витамини?

Общи условия

Активация на акаунт