Впечатления от Amway!

• 247 344
  • 678
  •   1
Отговори
# 405
"NUTRILITE™ съм ползвала детските витамини, не знам дали е внушение но малкият по малко се разболява. Моите родители пък пият омега 3 и казват че се чувстват добре/преди това са пили нещо подобно но от тях нямало ефект/ На малкият съм давала фибрите на прах, тъй като трудно ходи по голяма нужда.

# 406
  • София
ZOOM e с по-силно действие от LOС-a, за мазни повърхностти. Аз смесвам в пръскалка лок и зоом и чистя всичко около печката. Отделно си правя и разтвор само на зоом.
Преди години съм пила витамини и минерали, но после ми станаха много скъпи. Сега на тези цени ще си взема. Сега поръчах само почистващи и ще имам за месеци напред - домакинството ми е от 2 човека. За "NUTRILITE™ съм сигурна, че са едни от най добрите на световния пазар. Пък и дозировките са им за повече от месец. задължително ще ги пробвам. Марийка не е внушение, наистина са добри. За Омегата има тест за проверка на качеството. В стеропорна чашка за кафе се налива топла вода - 37 градуса, каквато е телесната температура. Капсулка с Омегата се  счупва  във водата. Трябва да се разяде стеропора, Дори горната част на чашката може да падне. Това значи че е качествен и наистина ще чисти плаките в кръвоносните съдове.
А вит. С да чисти целулит? newsm78 Ще проверя какво пишат.

# 407
Продуктите, които са купени от българският сайт са преведени на Български език, тези, които са от Румъния са си на Румънски.

Относно целулита нещо са те заблудили - витамин Ц не е за целулит.Аз пия вит Ц, когато има много болни около мен или когато аз тръгвам да се разболея. Лично съм се интересувала за целулита и са ми препоръчаха това : http://www.amway.bg/product/100108,nutrilite-glucosamine#.U9pQX-OSySo ! Има си и схема за пиене  Peace

Tedi0055 за какви 2 седмици говориш? Когато се регистрираш, влизаш си в сайта, поръчваш си нещата , плащаш с банкова карта или по сметка (аз ползвам карта, понеже е по-лесно и бързо) и до 4 раб. дни ти ги доставят със спиди. Ако пор. ти е под 150 лв. имаш 5 лв. доставка, ако е 150 лв. или над е безплатно. CLA - то ние го поръчваме от Румъния, поръчката я даваме в понеделник и в петък нещата са при нас. До една година би трябвало всичко да го има и в Българският сайт.

# 408
Продуктите, които са купени от българският сайт са преведени на Български език, тези, които са от Румъния са си на Румънски.

Относно целулита нещо са те заблудили - витамин Ц не е за целулит.Аз пия вит Ц, когато има много болни около мен или когато аз тръгвам да се разболея. Лично съм се интересувала за целулита и са ми препоръчаха това : http://www.amway.bg/product/100108,nutrilite-glucosamine#.U9pQX-OSySo ! Има си и схема за пиене  Peace

Tedi0055 за какви 2 седмици говориш? Когато се регистрираш, влизаш си в сайта, поръчваш си нещата , плащаш с банкова карта или по сметка (аз ползвам карта, понеже е по-лесно и бързо) и до 4 раб. дни ти ги доставят със спиди. Ако пор. ти е под 150 лв. имаш 5 лв. доставка, ако е 150 лв. или над е безплатно. CLA - то ние го поръчваме от Румъния, поръчката я даваме в понеделник и в петък нещата са при нас. До една година би трябвало всичко да го има и в Българският сайт.
Аз чакам своите неща много време, защото ги поръчвам от човек, който чака определено време за да натрупа поръчки и тогава да ги взима от Румъния. От сайта все още не съм поръчвала. За целулита ми казаха това, както и още 2-3 неща чиито имена не помня, но ми казаха, че се взимат от Турция, защото в Румъния ги нямало  newsm78 Съвсем се обърках. Без значение. Кажи ми това, което са ти препоръчали използвала ли си го и има ли ефект върху целулита?

# 409

"Препоръчва се за:
• Хора, които желаят да си осигурят нормално функциониране на костите и ставите
• Хора в напреднала възраст, които  са загрижени за функционирането на своите стави
• Хора, които са подложени на физически движения, които сериозно натоварват ставите"
Тези витамини са препоръчват за това... Явно не пише подробно за всичките им свойства. С тези, които пиех аз за цлулит пак не пишеше, че се препоръчва за нещо такова...

# 410
 Tedi0055 няма смисъл да чакаш по две седмици, аз се регистрирах като потребител, за да имам по-ниски цени  и като ми трябва нещо си го поръчвам и до седмица го имам. Ако се регистрираш ще си ги поръчваш и ще ги имаш до 1 седмица, те чакат, за да получат купони(което за мен е глупост). Доставката от Румъния е безплатна дори и да е една паста ( то човека, който е организирал всичко си е калкулирал нещата и затова и там са по-скъпи нещата Peace , а не защото дистрибуторите печелят нещо от това).Нещата, които ги има в БГ, по-добре да се взимат от сайта, понеже да кажем ако пастата за зъби от Румъния ти е 13 лв. тук е 11.44 лв. Рол она, който е страхотен там е 16 лв. а в бг сайт е 13.51 лв.
Относно целулита хората, които искат да правят бизнес ходят по семинари, обучения и т.н. и реално човека, към който съм регистрирана ми го препоръча изглаждало кожата и помагало при целулит, ефекта идвал след 3 месец в началото се пиело 3 пъти по 2 табл. А ако ме питаш мен за целулита бих ти препоръчала да започнеш режим на хранене без мазни, пържени неща, ограничиш до минимум солта и олиото и пиеш много вода, по 2 чаши преди ядене.

# 411
Tedi0055 няма смисъл да чакаш по две седмици, аз се регистрирах като потребител, за да имам по-ниски цени  и като ми трябва нещо си го поръчвам и до седмица го имам. Ако се регистрираш ще си ги поръчваш и ще ги имаш до 1 седмица, те чакат, за да получат купони(което за мен е глупост). Доставката от Румъния е безплатна дори и да е една паста ( то човека, който е организирал всичко си е калкулирал нещата и затова и там са по-скъпи нещата Peace , а не защото дистрибуторите печелят нещо от това).Нещата, които ги има в БГ, по-добре да се взимат от сайта, понеже да кажем ако пастата за зъби от Румъния ти е 13 лв. тук е 11.44 лв. Рол она, който е страхотен там е 16 лв. а в бг сайт е 13.51 лв.
Относно целулита хората, които искат да правят бизнес ходят по семинари, обучения и т.н. и реално човека, към който съм регистрирана ми го препоръча изглаждало кожата и помагало при целулит, ефекта идвал след 3 месец в началото се пиело 3 пъти по 2 табл. А ако ме питаш мен за целулита бих ти препоръчала да започнеш режим на хранене без мазни, пържени неща, ограничиш до минимум солта и олиото и пиеш много вода, по 2 чаши преди ядене.
Да, определено ми изглежда по-удобно да поръчвам от сайта. За храненето, аз се храня правилно от дълго време, спортувам много, но имам проблем с разпределянето на мазнините. Слаба съм, но всичко ми се трупа в бедрата и колената. Организма ми дори има недостиг на мазнини, правила съм си изследвания (това предизвиква и проблеми със здравето ми). Просто става така, че аз намалявам мазнините, а имам нужда от тях и реално нямам никакъв проблем с теглото, дори трябва да кача. Вярвам много в Аmway, след продължително ползване на продуктите им винаги е имало точен и продължителен ефект. Продължавам да си пия витаминките и вярвам, че това ще ми помогне, но е нужно и търпение.

# 412
Tedi твоят случай е по специфичен и трябва да помолиш приятелката ти като ходи на срещите да разкаже за теб и да и препоръчат какво е за теб, иначе просто си правиш проба - грешка. В сряда имаше точно среща здраве и можеха да и препоръчат какво да взимаш. Има хубави натурални блокери - единят е за мазнини, той минимизира абсорбацията намазнини в организма, блокирайки до 27% от мазнините в едно хранене. Обаче ти имаш липса на мазнини?? Затова е хубаво да се консултираш Peace

# 413
Такаааа... използвах великата паста за зъби и да ви кажа не съм очарована, нито видях какъвто и да е ефект. Имах глупостта да отида на едно "събиране", е извинявайте, но си е чиста проба промиване на мозъци. То 100000000 пъти се каза колко велики са Амуей и колко доходи ще си докараме с тях и каква бизнес възможност е това. За протокола имам приятелка живееща в USA от години и за тези не сподели нищо по-различно от моето мнение. Ползвах и витамините, млякото за тяло, душ-гел смърдящ на мед (ужасно просто), шампоан който ми сплескваше косата....а да гримираха ме веднъж и очите ми станаха червени като на наркоман....препарта Лок май става, но е като всеки друг от магазина. Не намирам кой знае какво незаменимо качество, особено на тия цени. Същата глупост като ейвън и орифлейм. 

# 414
  • София
Такаааа... използвах великата паста за зъби и да ви кажа не съм очарована, нито видях какъвто и да е ефект. Имах глупостта да отида на едно "събиране", е извинявайте, но си е чиста проба промиване на мозъци. То 100000000 пъти се каза колко велики са Амуей и колко доходи ще си докараме с тях и каква бизнес възможност е това. За протокола имам приятелка живееща в USA от години и за тези не сподели нищо по-различно от моето мнение. Ползвах и витамините, млякото за тяло, душ-гел смърдящ на мед (ужасно просто), шампоан който ми сплескваше косата....а да гримираха ме веднъж и очите ми станаха червени като на наркоман....препарта Лок май става, но е като всеки друг от магазина. Не намирам кой знае какво незаменимо качество, особено на тия цени. Същата глупост като ейвън и орифлейм.  
Като че за пръв път си на подобни събрания ?! При тях ме изненада повече нещо друго. Веднъж реших да отида с жена ми и ...... останах без думи /заради платения вход за дистрибуторите/. Иначе нищо ново. Всичко се върти около 'ние сме най-добрите; с нас можете да спечелите най-много' /след наркотици, оръжия и пр.Simple Smile))/
Пастата е добра, но нито лекува, кариеси или пародонтоза, нито сваля плака или камък. Добра е като профилактика. От години я ползвам, но далеч не само нея/пастата, разбира се. Няма паста, която е самодостатъчно, като грижа за зъбите.

# 415
  • Някъде на път....
.....
Да, наистина е много удобно. Вчера оттук видях сайта им. В момента втора седмица чакам една паста за зъби, която си поръчах от доставчика  Laughing . Проблемът е, че не мога да открия много неща в сайта им. Витаминките, които пия в момента CLA500 ги няма, а държа да ги пия. Пак съм вързана към сектантите  newsm78 . Не знам дали това е само в България, но тези хора наистина ме плашат  Laughing, но заради добрите им продукти ще се прежаля.

Пастата за зъби е 15 лева - https://www.amway.bg/product/6833,glister-multi-action-flouride- … aste#.U9t_z-N_vZM - Аз винаги имам 1-2 под ръка - това е продукта, който най-много се търси при мен.  Peace

Витамините, които пиеш тези от 170 лева ли са - https://www.amway.ro/en/product/100280,nutrilite-cla-500#.U9uAMON_vZM? Защото все се каня и аз да си ги поръчам...

# 416
.....
Да, наистина е много удобно. Вчера оттук видях сайта им. В момента втора седмица чакам една паста за зъби, която си поръчах от доставчика  Laughing . Проблемът е, че не мога да открия много неща в сайта им. Витаминките, които пия в момента CLA500 ги няма, а държа да ги пия. Пак съм вързана към сектантите  newsm78 . Не знам дали това е само в България, но тези хора наистина ме плашат  Laughing, но заради добрите им продукти ще се прежаля.

Пастата за зъби е 15 лева - https://www.amway.bg/product/6833,glister-multi-action-flouride- … aste#.U9t_z-N_vZM - Аз винаги имам 1-2 под ръка - това е продукта, който най-много се търси при мен.  Peace

Витамините, които пиеш тези от 170 лева ли са - https://www.amway.ro/en/product/100280,nutrilite-cla-500#.U9uAMON_vZM? Защото все се каня и аз да си ги поръчам...
Да, това са моите витамини, но ги взех на цена 140 лева

# 417
  • Някъде на път....
.............
Да, това са моите витамини, но ги взех на цена 140 лева

Да де, аз гледам цените на сайта - просто исках да сверя дали са те. Благодаря!   bouquet

# 418
  • София
Да не казвам голяма дума, но толкова пари за синтетични витамини ....
Дано наистина са толкова полезни, колкото ви се иска!
За пастата - добра е, но не е такава, която да чисти камък, плака и партизани/паразити. Няма такава паста, поне на масовия пазар. В същото време има ред достатъчно ефективни способи за тези интервенции. На всичкото отгоре струва стотинки .... Нали не очаквате стоматологът ви да признае подобен факт. Щото ако се профилактирате достатъчно ефективно, от какво ще печели той ?!? Звучи доста грубо, но е факт.
Лято е. Хрупайте повече и по-добре /дъвчете по-старателно/ зеленчуци, като подбирате внимателно откъде ги купувате. По пазарите са единици производителите. А от тях няма и 5% такива, които отглеждат истински зеленчуци. Т.е. от едно време си ги развъждат сами. Отделят семе и садят отново и отново. Истинските няма тази трайност, като култивираните, но пък качествата им са НЕСРАВНИМО по-високи от масово продаваните изкуственяци. Друг вариант е, като пътувате из страната, минавайки през села да се възползвате на място. Но и там внимавайте - все по-голяма част от местните производители отглеждат изкуствено култивирани сортове, които нито са качествени, нито могат да се репродуцират занапред. Принудени са да купуват всяка следваща година отново семена за посев. И всичко, в иемто на търговията - за да издържат със седмици по тарабите и складовете .... Познавам почти всички на един от най-големите пазари в столицата и говоря всичко това от личен опит. Изключително трудно е да с енамери истински зеленчук, какъвто и да е...
Успех и налитайте повече на онова, което Господ е създал!

Последна редакция: пт, 01 авг 2014, 19:01 от igochev

# 419
Какво толкова представлява тая паста за зъби от 15 лв? Ами то за 15 лв аз ще си купя 7-8 далеч по-качествени пасти и ще ги ползвам дълго време. Не е ли така или нещо греша? Тая на Амуей сигурно съдържа прах от Луната и ти прави пломби докато се миеш, хаха Stop

Общи условия

Активация на акаунт