Впечатления от Amway!

• 247 329
  • 678
  •   1
Отговори
# 420
  • София
...
За пастата - добра е, но не е такава, която да чисти камък, плака и партизани/паразити. Няма такава паста, поне на масовия пазар. В същото време има ред достатъчно ефективни способи за тези интервенции. На всичкото отгоре струва стотинки .... Нали не очаквате стоматологът ви да признае подобен факт. Щото ако се профилактирате достатъчно ефективно, от какво ще печели той ?!? Звучи доста грубо, но е факт.
...
Успех и налитайте повече на онова, което Господ е създал!
На мен пастата ми харесва, но само тя не върши работа! Има подобни пасти на двойно по-ниска цена.
За стоматолога, си абсолютно прав!!!
Ходихме миналата седмица с мъжа ми на преглед - за кариеси и зъбен камък, както всяка година.
И ... нямам зъбен камък! При същата зъболекарка бяхме и миналата година, имахме зъбен камък за чистене и аз не си го изчистих, мъжът ми си го изчисти. Сега на него пак му откриха.
И тя дори не ме попита какво съм правила, за да ми изчезне! Защото не й носи пари, естествено. То ако всички си "махат" сами зъбния камък, от какво ще печели??

# 421
Здравейте,
Ползвала съм един препарат за фурна, който наскоро ми свърши, а не го виждам на българския сайт.
Някой знае ли кой е точно и предлага ли се все още, тъй като съм го купувала много отдавна - може би преди 5-6 год. Беше с една закачена четчица на капачката.

# 422
  • София
Здравейте,
Ползвала съм един препарат за фурна, който наскоро ми свърши, а не го виждам на българския сайт.
Някой знае ли кой е точно и предлага ли се все още, тъй като съм го купувала много отдавна - може би преди 5-6 год. Беше с една закачена четчица на капачката.

Има го - вложен е по-късно и затова го няма още на сайта. Клиентска цена 17.56лв. Наистина е хубав и икономичен.
 А защо спорите за пастата- на който му харесва я купува пак и пак, а на който не,си купува това, което харесва и смята, че му върши работа. А за зъбния камък и аз съм като dessy2008. Чисти ми зъбния камък. И понеже я ползвам от много години, въобще не съм ходила да ми чистят зъбен камък. Но все пак си мисля, че някои хора образуват повече зъбен камък от други.

# 423
Във фейсбук има една страница My bio way. Там може да се видят някои продукти и да се прочетат и да се оставят мнения за продуктите на Амуей. Отделно, има много други интересни статии за това как да се живее по-екологично. Мисля, че за тези, които търсят алтернатива на масовите препарати по магазините е добра опция

# 424
.....
Да, наистина е много удобно. Вчера оттук видях сайта им. В момента втора седмица чакам една паста за зъби, която си поръчах от доставчика  Laughing . Проблемът е, че не мога да открия много неща в сайта им. Витаминките, които пия в момента CLA500 ги няма, а държа да ги пия. Пак съм вързана към сектантите  newsm78 . Не знам дали това е само в България, но тези хора наистина ме плашат  Laughing, но заради добрите им продукти ще се прежаля.

Пастата за зъби е 15 лева - https://www.amway.bg/product/6833,glister-multi-action-flouride- … aste#.U9t_z-N_vZM - Аз винаги имам 1-2 под ръка - това е продукта, който най-много се търси при мен.  Peace

Витамините, които пиеш тези от 170 лева ли са - https://www.amway.ro/en/product/100280,nutrilite-cla-500#.U9uAMON_vZM? Защото все се каня и аз да си ги поръчам...

Пастата за зъби е 11.44 лв. - 150 мл , а малката е 5.20 лв. 50 мл. като се слага по едно бобено зърно. 
Cla-то от Румъния е 140 лв.  180 табл.

Не се лъжете да плащате повече. Дори и да не намерите дистрибутор, който да ви ги дава на тези цени, по-добре се регистрирайте за 22 лв. и си поръчвайте на ниските цени.

# 425
  • София
Не се лъжете да плащате повече. Дори и да не намерите дистрибутор, който да ви ги дава на тези цени, по-добре се регистрирайте за 22 лв. и си поръчвайте на ниските цени. [/b]
Разбира се, но ако ще поръчва една паста 5 лв доставка ще е по-солено. Някои искат един продукт и не мислят за доставката. А безплатна доставка  е над 150 лв.

# 426
Не се лъжете да плащате повече. Дори и да не намерите дистрибутор, който да ви ги дава на тези цени, по-добре се регистрирайте за 22 лв. и си поръчвайте на ниските цени. [/b]
Разбира се, но ако ще поръчва една паста 5 лв доставка ще е по-солено. Някои искат един продукт и не мислят за доставката. А безплатна доставка  е над 150 лв.

Така е, но винаги има приятел, който не би седнал да печели от приятелите си. Аз лично никога не съм продавала с надценка, нито от колегите ми, нито на приятелите ми. В противен случай  можеш да си поръчаш няколко неща : за мен рол она е уникален, препарата за баня чисти страхотно фугите и плочките и излиза под 10 лв. - а са 2 литра препарат ( все едно 4 препарата по 500 мл.) , препарата за стъкла е към 6.11 лв. пак  излизат 4 пръскалки от 500 мл и чисти много хубаво. Въобще вариантите са много  Peace

# 427
  • София
Е, дотук са 30-тина лв, а до 150. Вярно,че  на близки не взимам надценка, но пък и да плащам доставката.... Аз сега направих поръчка за 100 точки и се запасих с продукти за месеци напред. Вярно, получих допълнителни отстъпки, но това е еднократно, само сега. Защо ще ги заблуждавам, че така ще е винаги. За да си правиш и ти поръчките спокойно ти трябват няколко клиенти, които да обслужваш. Не говоря за търговска дейност.

# 428
Здравейте на всички!

Съвсем наскоро научих за продуктите на AMWAY, без много детайли. Интересуват ме защото съм бременна и с бебче на път и бих искала да не позлвам силната белина и други подобни, а да заложа на по безвредни препарати, като винаги е добре да мислиш и за природата!

На първо време това, кеото ме интересува е мога ли вместо с поръчка онлайн, да поръчвам от дистрибутор , на място в София, който да ми ги доставя или да ги взимам от него?  В смисъл, кой е най-удобния начин за поръчка, особено ако искам да тествам продуктите и да поръчвам от 1, 2?

# 429
  • Някъде на път....
Е, дотук са 30-тина лв, а до 150. Вярно,че  на близки не взимам надценка, но пък и да плащам доставката.... Аз сега направих поръчка за 100 точки и се запасих с продукти за месеци напред. Вярно, получих допълнителни отстъпки, но това е еднократно, само сега. Защо ще ги заблуждавам, че така ще е винаги. За да си правиш и ти поръчките спокойно ти трябват няколко клиенти, които да обслужваш. Не говоря за търговска дейност.

Права си, така е.
И аз си поръчвам за себе си и за една-две приятелки.  Peace

# 430
Е, дотук са 30-тина лв, а до 150. Вярно,че  на близки не взимам надценка, но пък и да плащам доставката.... Аз сега направих поръчка за 100 точки и се запасих с продукти за месеци напред. Вярно, получих допълнителни отстъпки, но това е еднократно, само сега. Защо ще ги заблуждавам, че така ще е винаги. За да си правиш и ти поръчките спокойно ти трябват няколко клиенти, които да обслужваш. Не говоря за търговска дейност.

Ако си купиш 5 неща и платиш по 1 лв. за доставка, мисля, че не е проблем. Като ходиш на пазар в някой магазин едва ли купуваш само една паста за зъби   Peace

А ако поръчаш от дистрибутор пастата ще ти е + 3 лв.

# 431
Не успях да прочета цялата тема, но масово се насажда мнението, че Амуей предлагат екологични и био продукти, което не е истина. Разгледах из българския сайт, но никъде не видях пълния химичен състав на кой да е продукт Thinking, а само споменаване на активни съставки. Но нали се сещате, че активните съставки са само една част, при това минимална, от целия химичен комплекс, от който е изграден даден продукт. Затова ще помоля да споделите линк/снимки/инфо/каталози, в които е виден целия състав на продуктите? newsm78

# 432
  • Sofia
Около 7-8 страници назад ги коментирахме, не са нито еко, нито био.

Ingredient Name   CAS #   Common Name/Function
Water   7732-18-5   Water
Sodium Laureth Sulfate   1335-72-4   Anionic Surfactant
Laureth-7   3055-97-8   Nonionic Surfactant
Cocamidopropylamine Oxide   68155-09-9   Amphoteric Surfactant
Sodium Chloride   7647-14-5   Table Salt
Citric Acid   77-92-9   Organic Acid (pH control)
Fragrance   Proprietary
See IFRAorg.org   Fragrance
Methylchloroisothiazolinone   26172-55-4   Preservative
Methylisothiazolinone   2682-20-4   Preservative
    Това е дадено като съдържание,на абсолютно безвредните продукти-поне на мен така ми ги рекламираха.Ако погледнете съдържанието на верото за 2 лева-видях моето -Медикс-съдържа същите химикали+още няколко.За да не коментирам повече ,пускам листовете за безопасност на последните два-изводите за вас.
http://www.sigmaaldrich.com/MSDS/MSDS/DisplayMSDSPage.do?country … Den%26region%3DBG

на български са,моля някой дистрибутор,да ми обясни,защо ги рекламират като безвредни и цените им са толкова високи.

# 433
Около 7-8 страници назад ги коментирахме, не са нито еко, нито био.
Именно, това имах предвид - че нещата се представят в неистинската им светлина и заблуждават потребителите. Нито един продукт на Амуей не е био/органик Peace

# 434
  • Sofia
Така е, макар че повечето дистрибутори са добронамерени, просто и те са заблудени.
Аз също търсих безвредни продукти покрай бременността си и малките си деца, също като момичето по-горе.
По тоя повод ми предлагаха почистващите продукти Amway, били еко, безвредни и прочее. Минах през промиването на мозъци и мантрите как ще стана богата. Но като стигнах до състава моята дистрибуторка запецна и колкото повече хора питах, толкова повече стана ясно - болшинството дистрибутори действително вярват, че това са био продукти. Те не разбират от състав и сертификати, изобщо не знаят какво съдържат продуктите и не могат да обяснят защо всъщност състава изобщо не е био и съдържа стандартни, вредни съставки.

Общи условия

Активация на акаунт