Впечатления от Amway!

• 247 263
  • 678
  •   1
Отговори
# 435
Само да вметна, ако някой има от витамините , мисля че бях пила тези daily...в състава на "органичните и безвредни" съствки пише Shellac..... познайте какво е това. С него се правят лаковете за под и лак за нокти. Вид втвърдител. Ще ми се някой дистрибутор да внесе яснота по въпроса ако бъркам... Simple Smile

# 436
В центъра на Amway home е неговата основна философия: Изцяло нова BIQUEST FORMULA. С тази нова формула, концентрирана, биоразградима и дерматологично тествана , вие ще постигнете максимална чистота , без да увреждате околната среда. продуктите на Amway са гарантирани от две престижни асоциации, свързани с грижата за околната среда - AISE и Dfe.
Част от философията на Amway е грижата за околната среда, поради което тя спазва процесите за чисто производство (сертификат ISO 14001 в завода в АДА, Мичиган).
Продуктите за грижа за дома използват биоразградими съставки, като освен това имат концентрирани формули , които намаляват броя опаковки и отпадъци, които замърсяват нашата екосистема, предпазвайки околната среда и спестявайки вода.
Продуктите на Amway home:
-съдърджат биоразградими активни съставки;
- не съдържат фосфати, нито хлор;
-не генерират пяна и спестяват вода, защото се изплакват лесно , без остатък;
-не съдържат токсични вещества, нито силни аромати, като по този начин предотвратяват свързаните с тях алергии.
-нежни са към кожата
-те са концентрирани и с широко приложение, като намаляват производството на отпадъци и правят лесно почистването.

# 437
  • София
Защо се заблуждавате ?!? Кое е винаги полезно или кое винаги вредно ?!
Защо змийската отрова се ползва за лекарства ?! И защо обикновения кухненски нож, без който не може и едно домакинство не се дава за игра на малките деца ?!
От много векове са го казали и записали и преповтарят за подобни слабоумни празнодумци - отровата е в количеството! Понякога и в начина на употреба.
Едно вещество, един предмет, ако ще и еко да е /чисто природен/ в определено приложение може да е полезен, в други - вреден до смъртоносен.
Обикновената хлебна сода, която се ползва по целия свят може да бъде неописуемо полезна за човешкия организъм, а може и да бъде почти смъртоносна при предозиране /над около 1.2 гр/ кг тегло/. Примерите са практически безброй!
Гледате съдържанието на продукт и си цъкате - това е полезно, а това вредно. Значи не е добро. Имам новина за някои от вас - дори с абсолютно чистите плодове човек може да прекали и да си навреди значително. И дори с най-опасните на пръв поглед предмети, материали, вещества /ако ще и природни/ човек може да си помогне ефективно.
Престанете с това идиотско - полезно - вредно! Всичко опира до начина на употреба, до прилагането! От подобни глупави подходи, световната фармация /и не само тя/ печели стотици милиарди всяка година.

# 438
  • София
 igochev, igochev, Krismi Peace
И малко инфо, което можехте и сами да намерите:
Е-тата в храните и напитките:

E904 - Шеллак (Shellac)

от дата: 15.04.2013 г.

Безвреден: ДА

Характеристика:

Е 904 е природна смола, която се произвежда от насекомите щитоносни въшки. Те паразитират по някои дървета в тропическите и субтропическите райони, предимно в страните от Югоизточна Азия и Индия. Веществото се разтваря добре в алифатни низши алкохоли, основи. В бензол разтворимостта е слаба, в бензен, ацетон, вода, етер и масла - не се разтваря.

Избеленият шеллак представлява бяла гранулирана аморфна смола. Избеленият шеллак без восък е светложълта гранулирана аморфна смола.

Употреба:

Шеллакът се използва в хранително-вкусовата промишленост преди всичко като глазиращ агент за пресни плодове (пъпеши, праскови, ананаси, ябълки, круши) и цитруси. Добавката влиза в състава на глазури за шоколад, бонбони, дражета, тестени изделия с глазури. С помощта на шеллака се създават покрития за дъвки, кафе на зърна, ядки. Освен това, веществото намира приложение при изготвянето на изолационни материали, крайни покрития на дървени изделия и музикални инструменти. Употребява се във фотографията, също и в пиротехниката в качеството си на запалимо вещество.

Въздействие върху човека:

Хранителната добавка Е 904 не е токсична, не предизвиква неблагоприятни реакции у човека при добавянето в храните.

Още за: E904 - Шеллак (Shellac) | Е-тата Framar.bg
от framar.bg
Надявам се също, знаете, че не всички Е-та са вредни
Също и някои за вас вредни названия, но извлвчени от природни продукти вече не са вредни
Сорбитол -натурална съставка на плодове и царевица
Аскорбинова киселина -натурален вит,С
Токоферол - натурален вит Е - съставка на маслото от пшеничен зародиш, ориза и други разтителни масла.
 Натриев бензоат - натурална съставка, извлечена от планински плодове
Калиев сорбат - натурална съставка, извлечена от офика.

Ако потърсите ще намерите и много други.
Колко години ядяхме с удоволствие маргарина, който и сега ни го рекламират, та и с вкус на масло. И на мен ми се иска да ползвам само био и натурални еко продукти.
 За мен лично Амуей е фирма стремяща се към това.
 Правете собствения си избор и не ме убеждавайте  в глупавите си твърдения.
 Ако продължаваме да спорим, няма да стигнем до никъде. Вие си имате ваша истина.
Gwendollin,  NBM Stop

# 439
Аз лично проверявам съставките до толкова до колкото имам време и отговорност към себе си и към света около мен! Когато в 1 продукт се съдържа количеството X от вредното вещество, което количество е допустимо на ден за организма, но човек използва 10 продукта съдържащи количеството X какво става тогава! Става, че трябва да следя, да записвам дневната си комсумация и употреба на всички елементи ! Много от добавките в саламите са канцерогенни, както и в козметиката, както и съставки в производството на пластвамата пък са канцерогенни, но и причиняват стерилитет при употреба дълги години!

Нека всеки сам избере как да живее!

Преди да започна да ползвам продуктите на AMWAY ще портърся доказателства за себе си, че поне имат желание и максимален брой от съставките им са органични, биоразградими, по-малко вредни за мен и за околната среда!

# 440
  • Sofia
-не генерират пяна и спестяват вода, защото се изплакват лесно , без остатък;

Това е категорична лъжа, ползвахме LOC  за фирмени нужди и във фирмата се отказаха от продукта, точно защото ужасно се пени и подовете стават в пяна, дори при минимално количество. Измиването му изискваше огромни усилия.
В състава на продукта си има точно пенител: Sodium Laureth Sulfate, за тези които не знаят това е евтин пенител, ползван в много продукти, шампоани, сапуни и прочее.
Това го пише на официалния Амуей сайт (отворете където пише Състав):
http://www.amway.com/Shop/Product/Product.aspx/Legacy-of-Clean-L … aner?itemno=E0001
За справка що е то Sodium Laureth Sulfate:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sodium_laureth_sulfate
SLES is an inexpensive and very effective foaming agent. - в превод "пенител"
И пак от Уики, ако някой се съмнява какво е foaming agent:
A foaming agent is a material that facilitates formation of foam.

И лекциите какво било вредно и дали дозата е в отровата са напълно излишни.
Май не ви става ясно - всеки има право да прецени какво да ползва, с какво да се трови и какво да не ползва и никой не оспорва правото да се ползват вредни или безвредни продукти.

Искам просто да не ме лъжат, когато ми предлагат продукт! Като пише, че не генерират пяна очаквам да няма генератор на пяна в него, логично нали?! Като пише, че съдържа био продукти очаквам да съдържа такива, а не да съдържа биоразградими опаковки, което е съвсем различно (който не знае разликата да се образова, моля!).
Мога да си го купя, каквото и да съдържа и далеч не ползвам само еко продукти. Просто изборът трябва да е мой на база коректна информация. Дано най-накрая ви стане ясно.

ПП. За почистващия ефект на въпросния LOC нищо лошо не мога да кажа, почиства много добре. Заради многото пяна предпочетохме друго, но иначе почиства добре. Хубаво е дистрибуторите да наблягат на този факт, вместо на заблуди.

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 22:15 от NBM

# 441
А някой ползвал ли е праховете им за пране, било то течни или на прах? ММ има астма, та гледам да купувам по-щадящи продукти. Не разбирам нищичко от химия и съставки, но почистващите за баня, стъкло и LOC които имаме на марката му се отразяват добре. В момента ползваме перилни на MyForest, които също са добре за него и се чудя въобще предвид огромната разлика в цената (имам спомени за 70-80-90 лева за перилен   #Crazy  някой знае ли колко точно са?) дали да се хабим натам за проба...   newsm78  Whistling

# 442
Лично не съм очарована от праха им за пране, но други които го използват казват че го харесват. 3 кг прах за пране е около 70лв според бг сайта им

# 443
  • Някъде на път....
Лично не съм очарована от праха им за пране, но други които го използват казват че го харесват. 3 кг прах за пране е около 70лв според бг сайта им

На каква температура переш с този прах?

# 444
 Както не само аз, но и други хора похвалиха пастата за зъби на Amway. Прочетох мнение, че е скъпа и не е различна от обикновените и масови пасти от супермаркетите, например. Използвам тази паста от години и съм повече от доволна. Но ... естествено не съм спряла да ходя на зъболекар. Зъбите са ми бели, здрави, нямам зъбен камък, но когато трябва да се извади мъдрец, той се вади и никоя паста не може да помогне, естествено. Да не бъркаме нещата. Защо аз ползвам тази паста? Моля прочетете, в интернет има много информация по този въпрос от световни източници: http://naturalenergy.bg/index.php?page=page&id=52 . ; http://www.blitz.bg/article/35985 и т.н. Пак Ви казвам, внимавайте какво давате на децата си. Те са подрастващи и за тях е най-опасно.
Аз лично съм се запознавала със състава на продуктите им, но не от български източници (няма и как при положение, че фирмата навлезе наскоро в България). Това, че някой, който предлага продуктите не е бил подготвен и не знае какво предлага си е негов проблем. Просто недейте да обяснявате, че е по-добре да купуваме витамините за 15лв от аптеката с всичките вредни Е-та (защото има и безобидни такива!) отколкото хубави и качествени витамини използвани от цял свят.

# 445
  • София
мъдреците се развалят/вадят най-рано, защото са най-трудни за почистване;
практичният вариант е ваденето на двата насрещни заедно;
но пък имам приятел, който на 90 си отиде с всичките си зъби без два мъдреца, които му извадиха няколко години преди това; не се е мил с абсолютно никакви скъпи пасти, на село ......; тук ще има апострофи как не е ял вредни храни и как е живял на чист въздух и как .......; не е това решаващото, защото ако беше така, повечето на село щяха да са със здрави зъби, а не е така

# 446
мъдреците се развалят/вадят най-рано, защото са най-трудни за почистване;
практичният вариант е ваденето на двата насрещни заедно;
но пък имам приятел, който на 90 си отиде с всичките си зъби без два мъдреца, които му извадиха няколко години преди това; не се е мил с абсолютно никакви скъпи пасти, на село ......; тук ще има апострофи как не е ял вредни храни и как е живял на чист въздух и как .......; не е това решаващото, защото ако беше така, повечето на село щяха да са със здрави зъби, а не е така
Е, не слагам всичко под общ знаменател. За мъдреца беше просто образно казано. Няма нищо по-силно от гена. Мойта баба бе по същия начин, пък си ядеше всичко и със сигурност не се е мила с тази паста  Grinning Но въпреки мойта баба, моят избор е това  Laughing

# 447
Само да вметна, ако някой има от витамините , мисля че бях пила тези daily...в състава на "органичните и безвредни" съставки пише Shellac..... познайте какво е това. С него се правят лаковете за под и лак за нокти. Вид втвърдител. Ще ми се някой дистрибутор да внесе яснота по въпроса ако бъркам... Simple Smile
за информация - това е линкът източник - http://www.ecovarna.info/projectDispatcher.php?prjId=27&pid=13&lang=BG
шелак е вид подсладител,
E904 - Shellac /Шеллак - Извлечен от насекоми; рядко предизвиква раздразнения на кожата, вярно е, че е от Е-тата, но не изглежда да е опасен.
Приятна вечер!

# 448
Само да вметна, ако някой има от витамините , мисля че бях пила тези daily...в състава на "органичните и безвредни" съставки пише Shellac..... познайте какво е това. С него се правят лаковете за под и лак за нокти. Вид втвърдител. Ще ми се някой дистрибутор да внесе яснота по въпроса ако бъркам... Simple Smile
за информация - това е линкът източник - http://www.ecovarna.info/projectDispatcher.php?prjId=27&pid=13&lang=BG
шелак е вид подсладител,
E904 - Shellac /Шеллак - Извлечен от насекоми; рядко предизвиква раздразнения на кожата, вярно е, че е от Е-тата, но не изглежда да е опасен.
Приятна вечер!

Мисля, че ясно съм написала  АКО БЪРКАМ, че някой може да ме поправи. Вече един човек го направи. Не е нужно да го правят всички.  Simple Smile  Stop Приятна вечер Simple Smile Така или иначе няма как да харесам нещо тяхно. Достатъчно се разочаровах от използваното до момента, както и нахалството на дистрибуторите им, които облъчват постоянно. Все едно сме в реклама на телешоп  Laughing

# 449
Аз мога да се включа като бивш член или собственик на бизнес както те го наричат.
Относно продуктите не са идеално лоши, но и не са чак толкова супер, мега уникални за да се продават на тези безумни цени. Месеци наред набутвах средства за да пробвам това или онова и основно под натиска на така наречената горна линия, на която и трябва групов оборот за да си вдига нивата. Например високият клас козметика Artisrty съдържа парабени. След като дадох 120 лв за крем за лице и му видях състава, меко казано побеснях. И какво? Ама аз съм в грешка, те парабените са безопасни... Shocked Една палитра сенки е над 100 лв., спиралите за мигли са 50-60 лв. Ами ако ще ги давам какво ме спира да си взема Шанел или Диор? Изобщо цялата работа е някаква много сбъркана.

Най-много се отвратих от нахалството и безочието на дистрибуторите (всички ненавиждат да бъдат наричани дистибутори, това е най-голямата обида). Готови са да изрекат всякакви лъжи в името на нещо, което и те не са много наясно какво е. И както беше писано по-нагоре, те самите са заблудени.

Общи условия

Активация на акаунт