Отговори
# 105
Зечи, не ми се приказва вече smile3505...оплаквам ви се като неква дърта свекърва само .../не че няма да стана, ама по-натам Mr. Green/.

# 106
МТВ- защо не пробваш с нещо за имунитет. Изопринозин например. А при толкова чести ангини аз също бих те посъветвала да си извадиш сливиците.

# 107
  • София
Специално за MTV и други, страдащи от ангина.

ФИЗИЧЕСКО БЛОКИРАНЕ. Сливицата е защитен орган и противомикробна бариера за организма, поставена на стража на входа на въздушния и хранителния път. Възпалението на сливиците се проявява, когато сливиците станат огнище на възпаление. Това възпаление създава преди всичко затруднения за преглъщане на храната.

ЕМОЦИОНАЛНО БЛОКИРАНЕ. Това неразположение е указание за преживян гняв, тъй като има нещо, което не върви, което не можеш да преглътнеш. Какво е положението или кой е човекът, който не върви в момента? Какво е това парче, което ти се струва твърде голямо да го преглътнеш?

УМСТВЕНО БЛОКИРАНЕ. Ако не можеш да преглътнеш нещо в момента, то е защото част от теб е прекалено погълната от преценяване (част от твоето его). Поддържаш мисли за бунт. Те могат да бъдат насочени срещу теб или срещу някой друг. Несъмнено си убеден, че имаш право. В твой интерес е да преживееш това положение с повече любов и приемане. Освен това виж ГЪРЛО.

Извадка от книгата на Лиз Бурбо "Твоето тяло казва: "Обичай се!", раздел "Сливици (възпаление)"
  bouquet

# 108
Благодаря ви момичета Hug
До сега никога през живота си не съм имала гн.ангина /но това "наваксване" ми идва в повече ooooh!/
Първата гн ангина беше след тази на Тити, затова реших, че от него съм лепнала някой стафилокок /после се изолира и при двама ни/. Обаче той е ок, а аз продължавам със серията..отделно и хаотичното лечение на личната ми..а сега уж по антибиограма се лекувам..да видим какво ще се получи /ще ходя на някакво "дърпане на уши"-с 2 думи ще съм като изтърпяваща наказанието си ученичка Mr. Green/. Започнах някакъв им.стимулант "котешки нокът"-немам идея на коя котка пилят ноктите..
Изопринозин имам вкъщи, давах го на дребния когато беше болен от мононуклеоза и съм останала с впечатлението че е за някои вирусни заболявания Rolling Eyes Та не съм го пила заради това.

# 109
  • Пловдив
Елс,честит рожден ден! bouquet
Честит имен ден на всички Галинки!  :

# 110
  • Варна, морето и сините вълни!
Eлси честит празник ! МНого здраве и късмет ти жлая!

За мен днес явно е тройно крити1ен ден - оперираха майка от злъчка - добре е. Борко е в начален стадий на варицела. Почина мой близък познат......
И аз като МТВ няма да говоря повече! Отивам да се трупясам и да опитам да поспя. Ученето и изпитите ми пак са в 9та глуха.А на 18 ми почват изпитите...

# 111
Елс, честит празник! Здраве, любов и мнооооого подаръци    bouquet  Heart Eyes

Гали (малки и големи), честито и на вас
  Hug  bouquet

МТВ, Мимито,  Praynig

Ние сме горе-долу добре (като изключим, че баба му на Милен почина), аз съм зарита с работа, в петък пътувам с майка ми за Виена за уикенда и трябва да направя обстойно проучване къде, кога, как и защо, и въобще не ставам за говорене  Sick Добрата новина е, че съм -4 килограма, остават още толкова  Mr. Green

# 112
Телеграфно вкючване от мен
1. Борко има 10тина пъки, които не го сърбят - не знам дали защото пие хомеопатично, или просто кара леко шарката.
2.Майка е ОК, изписаха я и вече си е у тях.
3.В 5 часа съм канена на тържество за пролетта. Малкото магаренце имало поздрав за мен. А аз нямам търпение да ида да гледам.

Бай че имам да ирая на разни момчешки игри Mr. Green

# 113
  • София
Къде се загубихте сите?  newsm78

Мимито, мечтая и аз за такава варицела.  Peace А Катя карала ли е? Тя ще поеме ли щафетата?  Thinking

Пачи, хубаво да си изкарате уикенда и успех, каквато и да е целта на пътуването!  Peace Дано поне времето е хубаво!

Хубава вечер от мен!   bouquet

Пък може и да се излъжете да драснете по някой ред...  Rolling Eyes

# 114
Хай на дружината  Mr. Green
Мими, пъпките вече не са 10, а имам чувство че са 1000, целия е опъпчен.Но поне казва че не го сърби. Да видим утре как ще е.
Катя не е карала варицела. За сега изглежда ОК.Няма ни пъпка ни дявол. Спаха на едно легло, пият от  една чаша.Ако ще се пъпчи да се пъпчи, че аз вторник заминавам и ще ми е стегната душата докато се върна, за да знам как е детето.
Бе дните ми са пълен ад напоследък. Чувствам се изморена, недоспала и невротична.
Но ще изгрее слънце и над нашия град и над нашите кратуни Mr. Green Mr. Green Най важното е сега да изчистя 4 броя изпити, за които съм учила много малко. Но ще ги взема с много късмет, който е редно да ме споходи Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ако някоя от мамите тук знае как да сваля филмче от камерата на компа,моля да ми даде онлайн напътствия по скайпа, че аз ни знам как bowuu Айде отивам да осмирявам бандата

# 115
# 116
Весе, благодарско за кафето Hug

Мими кажи кога да сискаме палци Peace Дано се свърши с избиването на пъпки вече и да е на минаване варицелата Hug

Пачи-весело да си изкарате Party

Аз ходя да ми дърпат ушите Mr. Green-днес последно; ефект някакъв не съм усетила..може би защото съм на АБ и така или иначе симптомите си отшумяха Rolling Eyes

Снимки още не съм направила Embarassed-просто не ми е до това..

Желая ви напук на петък 13-и, да ви е усмихнат и късметлийски деня Wink

# 117

Къде се изпокрихти всички?
Надявам се да нямате лоши новини!
Аз днес спах до 10.00 и съм много доволна Wink Катето станала по някое време облякла се и гледаше Пепеляшка Joy А Борисчето, явно наваксваше сънче, то спа до 10.30

# 118
Здравейте и от нас.
Ние пак сме болни.....
Искам да попитам мамите,чиито дечица изкарааха скарлатина-какви бяха симптомите?
Анна Мария от снощи е с Т39,5 и спада до 38 и повече не ще. Гърлото и е много червено по небцето има нещо като кървави точици-много я боли и плаче. Няма никакъв обрив никъде.Докторката каза,че може и да е скарлатина,но може и да не е.....
Не мога с нищо да облекча болките в гърлото....

# 119
Цвети, съжалявам за малката принцеса. Дано бързо оздравеете Peace Praynig
Аз не съм сигурна Катя дали кара скарлатина, поради факта че не ходихме на изследвания. За мен теса ненужни.
Та симптомите са - температура, гърлото е с обрив като херангина, езика и устните са малиново червени, около устата и носа се образува по - блед триъгълник, по тялото се появява скарлатино подобен обрив.
Според масовото схващане това е много заразна болес, има много слонения и се лекува само с антобиотик.
Дано ти помогнах!

При вас може да се касае просто само за херпангина - много боли гърлото, температурата е висока. В повечето случаи херпангината преминава в гнойна.

Не знам кое от двете е по - малката злина!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт