Отговори
# 210
Ние още правим опити-някой успешни,някой не! Blush

# 211
И Тити от 3-4месеца е със сух памперс сутрин, но понеже спи с пухен юрган, не ми се искаше да стане някоя авария, и да се чудя как да го суша сряд зима /сушилня немам Mr. Green/, и едва преди седмица го махнах.
За момента всичко е ок-събужда ме през нощта ако му се пишка.

Елси  Hug

# 212
  • Бг-мама
Ние сме без нощен памперс може би от около година може да е малко по малко но е там някъде.Мога да кажа ,че нямахме никакъв проблем , но аз като съм все нощни смени и като се приберях го  вдигах и го слагах на гърнето.Той си спеше и си пикаеше  Laughing Laughing. После спрях да го вдигам и той ме будеше ако му се допишка или ако не го чувам си ставаше сам , пишкаше и после идваше до леглото ми и ме почукваше за да му вдигна гащите. Joy Сега вече си стиска цяла нощ .Чак на сутринта си пишка.
Ели стана ми мъчно да прочета , че   девер ти е в болница , не смеех да питам , но тези дни често се сещах .От сърце желая нещата да се оправят.

# 213
Елси - стискам палци нещата да се оправят, макар ,че никак на добре не е това,което пишеш...
Вики - ние сме без нощен и дневен памперс от тогава,когато Анна Мария беше на годинка и половина. Много скоро след като махнахме дневния махнахме и нощния . Случваше се да се изпуска понякога рано сутрин,ако спи по-дълбоко. Успех!!!

# 214
Елс,  Praynig Hug

За памперса:
Ние сме без нощен памперс може би от около година може да е малко по малко но е там някъде.Мога да кажа ,че нямахме никакъв проблем , но аз като съм все нощни смени и като се приберях го  вдигах и го слагах на гърнето.Той си спеше и си пикаеше  Laughing Laughing.
и аз така, само където не работя нощни смени, ами просто не спя. Но все още я изпишквам Магарица, че не ми се перат юргани... А на леглото й съм постелила непромокаем чаршаф.

Айде, лека ви нощ, аз се наработих, Маги е изпикана, мога да се къпя и да лягам  ooooh! Mr. Green (но подозирам, че Бобъра ще му се дояде около 3 минути след като заспя  Whistling)

# 215
Е, Вики, каква е тая нелегалност твоята?! За нощния памперс едва ли ще съм ти от полза. Със Стени махнахме първо него. Просто той се първо се научи веднага след ставане от сън да се изпишква, което пък явно автоматично му задейства някакъв рефлекс да стиска през нощта. Известно време въпреки това му слагах памперс за сън. Но след като на два пъти ме събуждаше вечер, че му се пикае, разбрах, че детето няма нужда вече от памперси. Около месец след това махнахме и дневния.

# 216
Здравейте,
 Случайно да знаете откъде могат да се закупят карнавални костюмчета за деца или по-точно великденски премени за зайче, пиленце, нещо в жълто....? Нашата група в детската градина ще има концерт на тази тематика и искат всички да са в жълто....каквото и да означава това. В Марсел и Асико проверих само засега и не продават.

# 217
  • Варна, морето и сините вълни!
Кой беше дето попита за Катето?Правдето май бше.
Ми катя е с шарка.Има ужасно много пъпки. Не сме спали 2 вечери, но хубавото е че вече минава.От сощи има апетит и спи.
Но понеже има смотана майка я замъкнах на село. Децата си изкараха супер. А и други дец ни дойдоха на гсти.ПО късно ще покажа снимки Mr. Green

Та болни има но аз маоята Катя към здравите я пиша вече! Тази вечер ще правя питка, задето баба шарка сладка и мдена ще си иде от нас Laughing

Елси  Hug Hug HugДруго каквото и да кажа ще са само думи. Не можем да ти помогнем, можем амо да те изслушаме, за да ти олекне поне на душата.   bouquet  bouquet

За протокола - с памперс сме, но и не ми пука особено. На Борко му махнахме папмерса тзи година. Явно мите деца си имат нощно напишкване до по - късна възраст!

Ето няколко снимки

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 17:46 от Mimito

# 218
Здравейте,
 Случайно да знаете откъде могат да се закупят карнавални костюмчета за деца или по-точно великденски премени за зайче, пиленце, нещо в жълто....? Нашата група в детската градина ще има концерт на тази тематика и искат всички да са в жълто....каквото и да означава това. В Марсел и Асико проверих само засега и не продават.

Не знам обаче за колко време ще доставят. Заповядай патенце - http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=1706

Мими, аз се чудя що те нема в скайп... Да минават бързо пъпките на Катенцето.

Елси, гуш.

За памперса - махнахме го преди година и половина, 4-5 месеца нямахме проблем с нощното напикаване. Но като тръгна на ясла и започна да се изпуска през нощта. И така до днес, изпуска се от време на време, но не слагам памперс, сменяме се.

Аз ще ставам най-вероятно комбайнер Simple Smile Ще ви разправям по-късно, че сега на работа е лудница.

# 219
Честит рожден ден на нашето най-ново попълнение - Нели! Любов, здраве и късмет ти пожелавам, за останалото - пари, за да си го купиш    bouquet

Айде и Бобъра в отбора на болните - сополи, червено гърло и антибиотик  #Cussing out Маги я удържах до 2 години, дребният - само 5 месеца  Sad
Мимито, Катя чеса ли се много? Маги хич не търпи пъпки и ако лепнем варицела ще я вържа за леглото (с риск да ми я вземат социалните  Mr. Green)

# 220
  • Варна, морето и сините вълни!
  bouquet  bouquet  bouquetЧестит Рожден Ден Нели! Много здраве и късмет!

Пачка, и Катя и Борко не се чесаха, защото позлвам едно мазило. Много ара дадоф, но пое нема да имаме белзи Mr. Green Mr. Green

# 221
Нели, Честит Рожден Ден! Много здраве и късмет!  bouquet

Mimito, какво е това мазило /аз отрано да питам, че таз варицела я чакам цяла зима ooooh!-да съм подготвена Mr. Green/

Пачи  Hug, дано бързо оздравее бебо Бо Heart Eyes

Mis-Demeanor- костюм под наем от някой детски център?

# 222
ЧРД, Нели! Живот и здраве ти пожелавам и пари, за да си купиш останалото!

Аз съм с две болни деца.
На Стени възпаленото ухо, както предлогах се оказа пак от третата сливица, премина в ужасни жълти секрети между носа и устата. И ужасна Т (нея поне вече я няма). Пие антибиотик. Личицето му е цялото на точки от хематоми от напъните да духа носа или да плюе през устата.
От снощи и Тони вдига Т. При нея само нослето леко хърка. Надявам се да е от следващите зъби.
От вчера пак сме скарани с мъжа ми. Ама така ще е... поне докато не му разбере дебелата глава разни елементарни неща...

Mis-Demeanor, ако още не си намерила костюм - Вега тойс ти е решението. Доставят безплатно за 1 ден!

# 223
Много благодаря за пожеланията ! Да ви се връщат тъпкано на всички  Grinning !
На болничките мъничета-скорошно оздравяване,че вече времето се оправя и трябва да щуреят навън...
Ако още не е отминала темата за нощните памперси-и аз да споделя...Първо махнахме дневния(майка ми се справи с него), а след няма и една седмица се събуждахме все сухи...Така че,бих казала,че си стана от само себе си.
Още веднъж благодаря за пожеланията...
По една бутилка (каквото си изберете) и по една кутия бонбони на всички...  Heart Eyes

# 224
Скъпа Нели, Честит рожден ден! Много здраве, късмет и любов ти пожелавам!

Пачи - пак ли влизаш в черна серия?! Скоро да оздравява БО!!!

Елси - и при теб като при Пачи....А за половинката-без коментар. Винаги ,когато съм имала някакъв проблем с болести с децата-винаги сме скарани. Скоро да оздравяват и твоите мъници.

Мими-браво на Катето! Преборихте се и с шарката-герой е !

Общи условия

Активация на акаунт