МАРТенски купон настава щом Пролет вече наближава!

• 11 573
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, почерпете се виртуално за рожденния ден на Мартин

и за мамите едно ободряващо:))
Има ли и като нас мъници, които нищо не искат да учат - абсолютно нищо не го интересува само да ходи и да пипа където не трябва. А пък аз се побърквам по цял ден да лая и да мяукам:)

# 286
  • София
    OOO мацки мисля да вземем да отидем пред Народния към 11 или колкото кажете, тя Ивайла така или иначе ако не спи преди обед ще е кисела но поне да се разходим. Нещо НЯМА организация !!!!!!!!!!!

# 287
  • София
То аз подхвърлих офертата, но няма да дойда, защото вече се уговорих за днес още онзи ден. Нали се скапа времето, пък и никой нищо не каза повече за среща, та мислех, че се разпада... Ако се сформира нещо за другата седмица, ще се присъединим и ние, но днес ще пропуснем.

# 288
Здравейте!!!

Аз съм от мамите родили през септември 2008, и влизам само за мъничко при Вас за да виститя рождения ден на едно от Вашите мартенчета... Simple Smile

Честит Рожден Ден на Калоян на мама Пипи!!! Да е жив и здрав и да има най-щастливото детство Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пипи малко на патерица му чиститя, но вече е крайно време да му вземеш мобилен  Laughing, вчера ти звънях и не ми отговори   Thinking

# 289
  • София, Борово
Привет на всички!
За днешната среща и ние ще пропуснем - нали се очакваше лошо време и днес ще оставя виктор на майка ми, че довечера съм на прегелд от 20:15 ч. (стискайте палци) Hug
Деситка, да нацелуваш Маги много Heart Eyes
Ето и на Виктор снимки от преди 2 дни, след следобедното му събуждане и е още сънчо - за който му се гледа Simple Smile http://picasaweb.google.bg/dsimova/1#

# 290
  • София...........
Здравейте:)

По повод паричките от НОИ и аз нищо не съм получила още за тази година. По съвет на Деситка написах мейл до г-н Карагьозов от НОИ и получих изчерпателен отговор. При условие, че на 20.02 запитах нашата счетоводителка какво става и тя отговори, че отдавна (още в началото на месеца) е пуснала декларациите и тн. и че НОИ се мотаят. ДА ама НЕ част от отговора на на г-н Карагьозов:

"Проверката установи, че декларацията е представена на 18.02.2009 г.
Срокът за изплащане на обезщетенията и помощите от ДОО
е съгласно чл.23 от Наредбата за изчисляване и изплащане на парични
обезщетения и помощи от ДОО - Паричните обезщетения и помощи се изплащат от
ТП на НОИ на правоимащите лица-осигурените лица, самоосигуряващите се лица и
лицата по чл.13 в срок 15 работни дни от представянето в съответното ТП на
НОИ на документите по чл.3-8, 12 и 15 по декларираните от тях лични
разплащателни или спестовни безсрочни банкови сметки, въз основа на данните
от декларациите по чл.8."
Така, че да ни е жива и здрава СЧЕТИ-то на нашата фирма и все така ДОБРЕ да си върши работата. Гадно е , когато човек не си върши работата да обвинява други........ Sad но за съжаление на нашата това и е вечното състояние с цигарата и кафето на терасата...

# 291
  • София...........
Simple Smile)))))))) Големи сладурчета са и Маги и Вики  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Диди, ти Вики така ли го слагаш да спи надолу по бодито само? Аз дали не обличам много Ясен  newsm78 памперс, боди и гащиризонче тип пижама?

# 292
Здравейте и от нас Simple Smile
Много време не съм писала..ама се местихме и вече сме на квартира. Като гледам не само аз имам проблем със счетводството...днес проверявах, защото от 19.12 нямам превеждано и гледам нашите подали документите след хиляди обаждания чак на 20.02. а на всичко отгоре и объркани..та от НОИ трябва на 05.03. да са пратили писмо с корекции...та пари скоро няма да има  Shocked
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА !!!  Hug
Моя Иван хич не слуша...това е на фона на преди /преди си кротуваше, играеше си сам...сега само да ходи...ама не може сам..даже и за една ръка не става..по цял ден трябва да го разхождам наляво надясно...тук с паяка ме е страх да го оставям още, защото само бели прави/

# 293
  • София...........
Да ви питам : моя Ясен каквито играчки докопа всичко хвърля и голяма слабост му е да скубе  Sad има ли и други такива?

# 294
  • София
Не е само едно виновно счетоводство и на мен едва вчера са подали една молба защото от НОИ януари не са я взели (НЕ ТРЯБВАЛА) и сега до края на месеца ще чакам пари.

Аз Гого също май много го обличам  newsm78

Гого всички играчки се разпръскват около него и му даваш празна пластмасова бутилка и може цял ден да си играе с нея, а всичко, което му е забранено за игра ходи и дърпа.

За срещата днес ще пропуснем, няма как да стигнем до центъра, за другата седмица ще се опитам да сме на линия.

Честито на всички рожденници днес!  newsm59

# 295
Дианче СТИСКАМ ПАЛЦИ всичко да е наред и едно сладко бебче ноември  Hug

# 296
  • около Варна
Здравейте! Ние излязохме за малко навън, уж е страхотно пролетно време, пък като задуха един вятър и се прибрахме.

Парички от НОИ получих най-накрая, оня ден са ми платили за януари и февруари, за декември съм на минималната.

Калинка М, радвам се, че се отчете, сериозно се бях пристеснила за вас, последно писа, че малкия е в болница и после нищо, да не правиш повече така Mr. Green

Дивна и аз я навличам Ева за спане, но тя не спи в чувал и много се отвива, за хвърлянето на играчки и при нас е практика особено от столчето за хранене на паркета или плочките, издават страхотен звън на счупено, което много ни радва.

Дианка, много красив тоз твоя момък бе, не мога да му се нарадвам, успех на прегледа!

# 297
На 27.02 получих 240 лв майчинство,за януари Rolling Eyes
Вики и Маги са много сладки Heart Eyes
Дивна и Явор прави така и скубе зверски щорите,целите са измачкани.А докопа ли коса #Crazy,за хвърлянето -дежурна съм нон стоп да пазя телевизора bowuu

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 13:37 от Диана К

# 298
  • София
Диди,стскам силно палци!Надявах се,че вече е минало и сега ще прочета хубава новина,но ще почакаме до довечера! PraynigА Вики е страхотен и е толкова миличък . Heart Eyes

Аз днес имах работа в центъра и ходих в 11.30 до градинката пред Народният,но никой нямаше или аз не съм познала.

Деситка,страшна сладурка е Маги! Heart Eyes

Мами,а за "чистите "ясли пак ли по нета се кандидатства?

# 299
Зори, за чистите ясли се подава молба в началото на календарната година на място в яслата.
Някой има ли идея кога трябва да се прекрати майчинството, ако детето се даде на ясла? Дали има "гратисен" период, в който да се адаптира детенце? Или веднага щом го дам на ясла, трябва да се върна на работа?
Да ви питам : моя Ясен каквито играчки докопа всичко хвърля и голяма слабост му е да скубе  Sad има ли и други такива?
Наш Марти не скубе, може би защото ходя все вързана, но хвърля всичко - играчки, кутийки, телефони, дистанционни... Щорите също са любима играчка, че ние сме и с френски прозорци и няма спасение  ooooh!. И всичко се гризе. Няма дистанционно без следи от зъбки.
Диана,  fingerscrossed
Честит рожден ден на днешните рожденници  newsm59
Пепе, надявам се, че си спасила снимките  Hug
Навън времето е страхотно, а аз съм се тръшнала вкъщи болна  Sick. Добре, че са бабите да ни спасяват в такива положения. Марти изкара грипа на крак, а аз се влача като парцал вече 4-ти ден. Дано само не го заразя отново  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт