Баба Марта е при нас - ЮНЧЕ мартенички весело раздава!

• 21 798
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Ани, вчера ми едложиха едни пантофки на "Беко", бяха целите от мрежа ама не ми харесаха и ми се сториха много твърди.
Въпрос към мамите, на които малчовците вече ходят на ясла. Колко комплекта блузки+долница имате?

Гери, и нашите са същите и са и страшно удобни, а и не и се запарва крачето, защото в яслата е много топло. Не съм броила колко комплекта имаме, но по принцип обичам да ми стигат за седмицата без да се налага да пера и гладя без време. Ели ходи и с дънки и панталони, които са с ластик. Рядко и слагам долнички. В раничката има 1 резервен комплект дрехи и бельо. Памперси нося 10 в началото на седмицата и и стигат. За друго не се сещам, ако има нещо питай  Peace.
Хепи, не се депресирай  Hug. Всички сме така с болестите, особено тези, които ходят на ясла.

# 211
# 212
  • Варна
Ооо, Щъки, как е яслата?  Grinning

Ние сме ок, взе да се променя нещо, на бебешки пубертет ли ми мирише?  Thinking Взе да пищи като не му дадеш нещо, да хвърля разни неща по пода в знак на протест... Иначе е гушлаче и целувчо от класа, научи се да се плези, голяма скица  Laughing

# 213
Уф незнам какво карат ама ми иде да го набия.Сега реве до мен и той незнае защо.Уж щяхме да мием зъбите той почна да ръга четката навсякъде само не и в устата си и аз го питах ще си мие ли зъбите и почна един рев.Взех му четката,то тръшкане по земята то чудо.Вече стана 7 минути откакто реве.Чакам го да спре,ама като ме погледне засилва гайдата.Ох млъкна  Wink
яслата 4 дена,после вирусно нещо и на АБ у дома и той и аз и двамата се бяхме тръшнали предната седмица.Утре сме на контролен и очаквам да ми кажат,че става пак за ясла и пак да се мятаме,че последният път без да ревне беше за 2 часа.Голямо момче.Даже госпожите се замисляли дали не го оставям по повече.Сега ще видим следващият път като отиде.Ади сега лека от мен,че съм с една маска на лицето и трябва да се поправя  Grinning
Като казах маска и се сетих.Един ден тъкмо се омазах е дна глинена,само дето краставици не бях сложила и мъжу се прибира инцидентно от работа бил  забравил нещо,като ме видя две крачки назад даде  Shocked жена на какво си се направила  hahaha и като почна да ми се смеее.Скарах му се набързо и го изгоних,тя тази УБУст небесна трябва да се поддържа някак си  Mr. Green
Ади зачезвам  Hug  bouquet

# 214
  • София
Ей, ученичка е вече Ели.  Heart Eyes

Сестрата ни записа, една лелка я прие. Нещо не успя да се усети за какво става въпрос в предверието в, което ни приеха има пластнасова пързалка и нашата почна да се катери и пързаля казах й "Чао" и се изнизах. Докато слеза по стълбите (групата е на 2 етаж) не я чух да плаче. Преди малко хапнах, а сега отивам да се поплацикам във банята.  Grinning Казаха да я взема към 12-12:30 и така ....

Щък, ама вие като рекламата където я даваха, в която мацката се беше намазала и мъжът и щеше да припадне като я видя.  Joy Да се отправя малкия разбойник и да почне да ходи за повечко на ясла без болести.
Ани, много ти благодаря! Hug Днес я пуснах с едни сандали и ако видя, че не й е добре с тях ще взема от тези пантофки. Ами аз съм накупила 5-6 панталончета и май времето ще покаже колко ще ми трябват.  Wink

Хайде чао за сега, че банята ме чака.

# 215
Гери, тези мрежестите обувчета на Беко ги има Стефан, много са му удобни.  Peace За преходния сезон са супер, защото не запарват крачето. Дано да мине безпроблемно първият й ден!  Praynig
И Макарончо ми е ученик днес.  Flutter Много добре се държал, изобщо не е плакал. Гледал любопитно с "големите си очи", ми каза учителката по телефона.  Mr. Green
А да ви се оплача, че пак го разглезих със заспиването.  Confused Нали му се радвам още, че си е при мене, и голямо гушкане пада. И сега не ще да заспива сам (само нощем, през деня нямаме проблем). Не иска в неговата кошарка, а на моето легло и аз да го гушкам. Тати мрънка, но какво да се прави. Такъв ми е сладур, че не мога да спра да го гушкам и целувам.  Embarassed
Речникът му се обогатява, макар и бавно. Вече използва около 20-тина думи на български.  Grinning

# 216
Здравейте,
Гери, дано е минал успешно първия ден, и всички следващи да са успешни. Браво на малката, че така хубаво се е заиграла.
Щъки, голям смях с тази маска за лице.
Хепиуомън, И аз гласувах за мъничкия сладур. Няма страшно, идва пролетта, няма все вкъщи да стоим я. Ще оздравеете. И аз съм се подепресирала с моя хубостник, дето е алергичен от всичко, що се яде, ама какво да го правя. Че и от зъбите се инати, слава Богу днес пюре яде, за над 4 месеца - 2 бр. на Хип опатка. Само, че изборът се свежда само до един вид пюре, защото всичките останали, съдържат нещо, което не можем да ядем. Но всичко ще си дойде на мястото.

# 217
  • София
Пак здравейте!

Отидох към 12ч. да взема Ели и ме посрещна със сълзи в очите ама за 1-2 мин. се успокои. Не сме говорили много с лелката, защото се оказа, че днес има 5 нови дечица и се засякохме по едно и също време да ги взимаме. Плакала е, определено ми изглеждаше уморена, обясняваше ми нещо, но повечето от нещата не ги разбрах.  Wink Питам жената дали ни се полага храна и направо ме изненада като каза, че е яла. Даде ми само следобедната закуска. На вън яде солетки ама като се прибрахме нищо не съм й давала и заспа.

# 218
  • гр. Пловдив
Гери, на обед самичка ли заспива или сучейки? Това при нас ще е голям проблем ко реша да япусна на ясла.

# 219
  • welcome to the Jungle
Гери, браво! Първата стъпка е направена! Дано лелите да са добрички и Еленка бързо ще свикне  Hug.
За тебе си нищо не каза - как се почувства без детето в къщи?

# 220
  • София
zwetellina, преди да заспи цока, но вече все по рядко заспива в мен. По-точно се успива премествам я в леглото й говори си малко и заспива. Когато е спала, а мен ме е нямало и е била с майка ми си заспива сама в леглото, но по-бавно и повече си говори.
Гале, благодаря ти!  Hug И аз се надявам лелите да са готини. Аз ли ами беше ми странно като се прибрах с празната количка и нямаше никой в къщи. Ами добре ми беше, спокойно (може би защото не я чух да плаче), отделих малко време за себе си. От утре ще е интересно като се разплаче като я оставя.

# 221
Гери браво на Ели,ще свикне в яслата първата седмица е трудна за нея и за теб.И не се настройваи че ще плаче.Говори и днес,че утре пак ще ходите при децата и ще си играете и че там е хубаво.Успех утре в яслата !Аз отдъхвам пред компа и в 17 ч ще ходя да взема моя разбойник от яслата.Днес е ужасно времето навън,нищо чудно пак да падне снежко Sad,а ми се иска да идва вече пролетта за да се разхождаме като го прибирам от ясла.Лека вечер момичета!!!

# 222
  • Варна
Гери, спокойно  Peace Hug! Няма как да мине съвсем безболезнено този период. Хубаво е, че не ги влачат много дълго за по 2 часа и т.н. Щом дори се е хранила значи е добре положението.
Браво на двамата малки ученици - Ели и Макси  Hug Heart Eyes!
АнАн, аз предприех радикален подход със заспиването. Ели искаше да седя до кошарата и да и държа я краче, я дупе  Mr. Green. От миналия понеделник я оставих да заспива с баща си, който само като каже "лягай долу" и няма нужда да повтаря  Laughing. И така вече дори излизам от стаята и я оставям да заспива сама. Ще видим дали ще има проблем, когато преместим кошарата в детската стая през пролетта.
Щък, ще ме умориш направо  Joy.

# 223
  • София
Ани, ами знам, че първата седмица задължително са до обяд, но колко време ще продължи не се знае. Едно приятелче на Ели цял месец стоеше до обяд.  ooooh!
eli_ok2, знам, че не е хубаво да се настройвам ама си мисля, че утре няма да отиде с желание.

# 224
Ани  Wink и моя мъж като твоя действа със заспиването и после ми вика"Така се прави жена,не като теб,че приказки,че цунки за лека нощ,че до кошарата докато заспи."И сега гледам мъжу като е в къщи той да приспива дятито.Гери най-голямото ми пожелание е детенцето да е здравичко.
Ние утре сме на контролен и от сряда ако всичко е пушка се връщаме на ясла.Ади лека от мен,че съм се запалила да чета тука едни книги с едни вампири и върколаци  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт