Много ми е дива Ива,чак сега заспа дъвчейки кря на моята възглавница 
Ако мога да помогна с нещо...или съвет поне на ЛС..

Желая ти лека бременност и здраво бебче.Цял ден обяснявам вкъщи ,че си бременна и цял ден ме питат ама коя е тази жена,че само това повтаряш 

мисля го от снощи,но нищо не измислих
не съм много адекватна.
!

Евентуално майка ми може да идва в София и ако е тук ще излезем с половинката, но иначе се очертава да сме си вкъщи.

Ех, колко се радвам за теб
чак ми се прииска пак да съм бременна и аз /да не ме чуе мъжо
/
Благодаря за милите пожелания за племенничката. Ще се казва Мария. 

В случай, че не стават много рубриките, на който му се пише, може да споменава какво е сготвил за детето днес - не рецепти, само името на ястието, за подсещане. Та предложението е за рубрика "Менюто днес". 
Тях едва ли ги интересува дали са в списъка или не. Пък и това на първа страничка е списък на пищещите в темата, поне в началото такава беше идеята на записването.
!

. Ако в редките случаи отида на маникюр - добре, вкъщи почти не се занимавам вече
Но иначе си го гледам от всички страни и му се радвам:lol:
. Мъжа ми въпреки, че е голям фен на кърменето е против, гинеколожката е шокирана как изобщо мога да кърмя още.На мен засега не ми пречи, но като са две ще ми дойде нанагорно. Зле съм със зъбите по принцип и дори само бременност-кърмене, бременност-кърмене ще ми се отрази зле сигурно. Ама ще видя как ще го отбивам, нямам идея. Иначе много преживявах, че заради новото бебче ще си отбия Васенцето 

Препоръчани теми